- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin kocayada mesaj yyazalim
Kocasiii esinle baris yoksa tum coftleri ayiracak sinirden
Kemanla mum isikli yemek istiyor bir de serenat yaparsan bu is tamamdir![]()
Kız bi mesaj atcan imini cimini sordun ha Ahahahaha destek mesajı at şimdi belki suçludur bu kız erkekten tarafa geçme diye soylemiyordur![]()
Gulsum senin keisn gorumcen bu uye coakunun tarafini tutuyorAman kalsın benim koca, kovaladım evden rahatım. Hem sesi karga gibi
Ama Gülsüm yapsın tabi bi serenat, Çoşkun, listeye serenat ve diz çökmeyi de ekle.
Bi de ps 4 alsın.
Kurallara uygun olup olmamasını sormaktan ne gibi rahatsızlık anlıyorsunuz??Ve yukarıdaki çıkarımı neye dayanaraktan yapıyorsunuz???Sizi neden bu kadar rahatsiz etti.
Pozitif olaylara toplum olarak alerjimiz var galiba:)
Yikildim yorumunaBu espiriyi yapmasam olmazdi.
coskun geri dön coskuuunnnnn![]()
Kurallara uygun olup olmamasını sormaktan ne gibi rahatsızlık anlıyorsunuz??Ve yukarıdaki çıkarımı neye dayanaraktan yapıyorsunuz???
Ayrıca varsayalım rahatsız oldum size ne bu durumdan,neden bayanlara ait bir sitedeki yorumlar erkeklere okutuluyor??Yarın öbür gün o adamın kadın kılığında üyelik almayacağı ne malum??Coşkunun arkadaşlarına,Gülsüm benim için tüm kadınlara mesaj yazdırıp diyerekten mesajları göstermeyeceğinin garantisi var mı??Niçin foruma bir erkek için özür mesajları yazılıp okutuluyor..O zaman sitenin adını değiştirelim kırık kalpleri birleştirme falan olsun...
Hey allahim ya soyle seker bir konuyu da polemige cevirdiniz ya pessKurallara uygun olup olmamasını sormaktan ne gibi rahatsızlık anlıyorsunuz??Ve yukarıdaki çıkarımı neye dayanaraktan yapıyorsunuz???
Ayrıca varsayalım rahatsız oldum size ne bu durumdan,neden bayanlara ait bir sitedeki yorumlar erkeklere okutuluyor??Yarın öbür gün o adamın kadın kılığında üyelik almayacağı ne malum??Coşkunun arkadaşlarına,Gülsüm benim için tüm kadınlara mesaj yazdırıp diyerekten mesajları göstermeyeceğinin garantisi var mı??Niçin foruma bir erkek için özür mesajları yazılıp okutuluyor..O zaman sitenin adını değiştirelim kırık kalpleri birleştirme falan olsun...
Gulsum senin keisn gorumcen bu uye coakunun tarafini tutuyor
Sen de ne evden kovaliyosun adami cok amatorce eve geri elsin ama kok soktur ona
Tribin dibine vur.o tv izlerken git tv yi kapat
Ocaga cay koyRsa git altini kapat
Banyoya girerse vanayi kapat![]()
Alırım bi dalErkek kardeş yok ki, Allah korumuş
Manevi görümcen olabilirim ama Gülsüm, ister misin bi dal?
Manevi gorumce nedir yaErkek kardeş yok ki, Allah korumuş
Manevi görümcen olabilirim ama Gülsüm, ister misin bi dal?
Çomak sokmakla alakasını anlayamadım,birşeyin kurallara uygun olup olmadığını sormak çomak sokmak mı oluyor????Relax biraz zaten site herkese acik isteyen herkes okuyabiliyor. Çomak sokmaya gerek yok bu şekilde barisicaklarsa barissinlar bu şekilde ne var yani
Coskun okudmu burayi?Hayır. Hiç tinlamiyor bile. Seven insan affeder. Demekki sevilmiyorum. Teşekkür ederim arkadaşlar beni tanımadan harcadiginiz tüm caba için.
Sakinnn basina neler gelecek bilmiyosun hemen yere yat ve olu taklidi yap:/Alırım bi dal![]()