• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özür

Bu konu biraz daha bdv de olursa çok ban yiyecek kimin görünüyor sırf geyiğe bağlandı masallah

upload_2017-7-6_22-16-1.webp

Senin kocayada mesaj yyazalim:KK66:
Kocasiii esinle baris yoksa tum coftleri ayiracak sinirden:deli:
Kemanla mum isikli yemek istiyor bir de serenat yaparsan bu is tamamdir:halay:

Aman kalsın benim koca, kovaladım evden rahatım. Hem sesi karga gibi :63:
Ama Gülsüm yapsın tabi bi serenat, Çoşkun, listeye serenat ve diz çökmeyi de ekle.
Bi de ps 4 alsın.
Bi de tatile götürsün seni.

(Gülsüm yeter diyordu, cüzdanım ağladı tövbe etti diyordu... Üyeler ağlıyordu)

Aman kalsın benim koca, kovaladım evden rahatım. Hem sesi karga gibi :63:
Ama Gülsüm yapsın tabi bi serenat, Çoşkun, listeye serenat ve diz çökmeyi de ekle.
Bi de ps 4 alsın.
Gulsum senin keisn gorumcen bu uye coakunun tarafini tutuyor:63:
Sen de ne evden kovaliyosun adami cok amatorce eve geri elsin ama kok soktur ona:deli:
Tribin dibine vur.o tv izlerken git tv yi kapat:bicak:
Ocaga cay koyRsa git altini kapat:duduk:
Banyoya girerse vanayi kapat:eek:

Sizi neden bu kadar rahatsiz etti.
Pozitif olaylara toplum olarak alerjimiz var galiba:)
Kurallara uygun olup olmamasını sormaktan ne gibi rahatsızlık anlıyorsunuz??Ve yukarıdaki çıkarımı neye dayanaraktan yapıyorsunuz???
Ayrıca varsayalım rahatsız oldum size ne bu durumdan,neden bayanlara ait bir sitedeki yorumlar erkeklere okutuluyor??Yarın öbür gün o adamın kadın kılığında üyelik almayacağı ne malum??Coşkunun arkadaşlarına,Gülsüm benim için tüm kadınlara mesaj yazdırıp diyerekten mesajları göstermeyeceğinin garantisi var mı??Niçin foruma bir erkek için özür mesajları yazılıp okutuluyor..O zaman sitenin adını değiştirelim kırık kalpleri birleştirme falan olsun...

Kurallara uygun olup olmamasını sormaktan ne gibi rahatsızlık anlıyorsunuz??Ve yukarıdaki çıkarımı neye dayanaraktan yapıyorsunuz???
Ayrıca varsayalım rahatsız oldum size ne bu durumdan,neden bayanlara ait bir sitedeki yorumlar erkeklere okutuluyor??Yarın öbür gün o adamın kadın kılığında üyelik almayacağı ne malum??Coşkunun arkadaşlarına,Gülsüm benim için tüm kadınlara mesaj yazdırıp diyerekten mesajları göstermeyeceğinin garantisi var mı??Niçin foruma bir erkek için özür mesajları yazılıp okutuluyor..O zaman sitenin adını değiştirelim kırık kalpleri birleştirme falan olsun...

Relax biraz zaten site herkese acik isteyen herkes okuyabiliyor. Çomak sokmaya gerek yok bu şekilde barisicaklarsa barissinlar bu şekilde ne var yani

Hey allahim ya soyle seker bir konuyu da polemige cevirdiniz ya pess:dondurma:
Tamam mune ablaya ihbar ettiniz kesin erkeklerin de zaten boyle bir siteden hic haberi yoktur coskun arkadaslarina gosteriri sonra pembis site mavi kimliklilerle dolar aman tovbeler olsun konu kapanmali:halay:
Hayirli geceler.
Konu sahibi son gelisme nedir coskun affetimi seni

Gulsum senin keisn gorumcen bu uye coakunun tarafini tutuyor:63:
Sen de ne evden kovaliyosun adami cok amatorce eve geri elsin ama kok soktur ona:deli:
Tribin dibine vur.o tv izlerken git tv yi kapat:bicak:
Ocaga cay koyRsa git altini kapat:duduk:
Banyoya girerse vanayi kapat:eek:

Erkek kardeş yok ki, Allah korumuş :KK53:
Manevi görümcen olabilirim ama Gülsüm, ister misin bi dal?

Hayır. Hiç tinlamiyor bile. Seven insan affeder. Demekki sevilmiyorum. Teşekkür ederim arkadaşlar beni tanımadan harcadiginiz tüm caba için.
Coskun okudmu burayi?
Coskun sen bu satirlari okurken ben coktan baska konulara gecmis olacagim.fazla naz asik usandirir.kiz senin icin burayi seferber etti halada affetmiyorsan sen bilirian yyarin bir gun kiyemt bilen birini gulsumin yaninda gorrursen icin acir da gec olur .
Barismiyorsan keyfin bilir:/

Back
X