Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatim action no panikSakinnn basina neler gelecek bilmiyosun hemen yere yat ve olu taklidi yap:/
Ya sen herseyi ogretmene ispiyonlayan pelinsu musun:)Çomak sokmakla alakasını anlayamadım,birşeyin kurallara uygun olup olmadığını sormak çomak sokmak mı oluyor????
Alırım bi dal![]()
Manevi gorumce nedir ya![]()
Hanimefendi burası sitenin bir derdim var kısmı ayrılanları,hata yapanları barıştıran,kayıpları bulan bir kısım değil..Herkes kavga etsin birinden özür dilemek istesin sabahtan akşama kadar mesaj yazalım burdan barışsınlar diye...Sizde Müge Anlı gibi ortayı bulursunuz o zaman...Hey allahim ya soyle seker bir konuyu da polemige cevirdiniz ya pess
Tamam mune ablaya ihbar ettiniz kesin erkeklerin de zaten boyle bir siteden hic haberi yoktur coskun arkadaslarina gosteriri sonra pembis site mavi kimliklilerle dolar aman tovbeler olsun konu kapanmali
Hayirli geceler.
Konu sahibi son gelisme nedir coskun affetimi seni
Hanimefendi burası sitenin bir derdim var kısmı ayrılanları,hata yapanları barıştıran,kayıpları bulan bir kısım değil..Herkes kavga etsin birinden özür dilemek istesin sabahtan akşama kadar mesaj yazalım burdan barışsınlar diye...Sizde Müge Anlı gibi ortayı bulursunuz o zaman...
He yaw coskundan okadar ozur diledik gulsum adina da hic sormadik gulsum naptin kiz coskunaCoşkun sen de sıktın ama ha, ben bile bu kadar naz yapmadım be kocama.
Adam geldi özür diledi, git evden ne yaptığını düşün dedim. Gitti, geldi yemekler getirdi, dondurmalar getirdi. Yine kovaladım. Sabaha barışmayı planlıyorum. Sen de uzatma artık bak. Ayıp.
Hayır naaaptı bu kız sana?
Naaptın kız Gülsüm? Hakket naaptın?![]()
Geyik yapmak istiyorsan özelden mesaj at CanımYa sen herseyi ogretmene ispiyonlayan pelinsu musun:)
Sakin ol şampiyon üye olmadanda bir dünya insan özelliklede erkekler zaten okuyor kadınlar kulübünüKurallara uygun olup olmamasını sormaktan ne gibi rahatsızlık anlıyorsunuz??Ve yukarıdaki çıkarımı neye dayanaraktan yapıyorsunuz???
Ayrıca varsayalım rahatsız oldum size ne bu durumdan,neden bayanlara ait bir sitedeki yorumlar erkeklere okutuluyor??Yarın öbür gün o adamın kadın kılığında üyelik almayacağı ne malum??Coşkunun arkadaşlarına,Gülsüm benim için tüm kadınlara mesaj yazdırıp diyerekten mesajları göstermeyeceğinin garantisi var mı??Niçin foruma bir erkek için özür mesajları yazılıp okutuluyor..O zaman sitenin adını değiştirelim kırık kalpleri birleştirme falan olsun...
Canım bu gün Gülsüm arkadaşımız istedi eğer bu işe yararsa, yarın başka bir arkadaşımız daha ister.Ve bu da böyle sürer gider...Daha yaratıcı fikirler vererek Arkadaşa yardımcı olabilirsiniz...Çünkü bu işe yaramamış...Ve eğer gerçekten Coşkun onu seviyorsa zaten affedecektir..Üstüne bu kadar gitmesin...Zamana bıraksın...Şu konuyu bile sabote ettiniz pesGören de anayasa ihlal edildi sanır.
Bu forumu erkeklerin okuduğunu da hatırlatayım birinin özellikle okutmasına gerek yok isteyen açıp okuyor.
Yapsınlar size ne zararı var? Size saçma geliyorsa başlığa yazmaz böyle konu açan üyeyi göz ardı edersiniz görmezsinizCanım bu gün Gülsüm arkadaşımız istedi eğer bu işe yararsa, yarın başka bir arkadaşımız daha ister.Ve bu da böyle sürer gider...Daha yaratıcı fikirler vererek Arkadaşa yardımcı olabilirsiniz...Çünkü bu işe yaramamış...Ve eğer gerçekten Coşkun onu seviyorsa zaten affedecektir..Üstüne bu kadar gitmesin...Zamana bıraksın...
Hemen coskun dan ozur dileCanım bu gün Gülsüm arkadaşımız istedi eğer bu işe yararsa, yarın başka bir arkadaşımız daha ister.Ve bu da böyle sürer gider...Daha yaratıcı fikirler vererek Arkadaşa yardımcı olabilirsiniz...Çünkü bu işe yaramamış...Ve eğer gerçekten Coşkun onu seviyorsa zaten affedecektir..Üstüne bu kadar gitmesin...Zamana bıraksın...
Hemen coskun dan ozur dile![]()