Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım sadece kızgınlıkla yaptığın birseydir ve umarım durumun iyidir keşke yapmasaydin kimsenin seni dövmeye hakkı yok bunun için bile şikâyet edebilirsin eşin mi yoksa sevgilin mi her kimse o şahsı yazık.Açmış olduğum konu yazmış olduklarım yediğim dayak sonucu sinirlenip karşılığında onun da bi ceza görmesini istediğim için yazılmış olup aslı yoktur. Bunun için herkesten özür diliyorum.
Arkadaş tecavüze ugruyorum eve hapsedim dedi kk ayağa kalktiHangi konu ?
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...in-biri-benimle-konussun-cok-kotuyum.1061148/Olayınızı bilmek zorunda mıyız?
Bilmece gibi yazmışsınız. Sanki herkes sizi takip ediyormuş gibi .
Açıklayıcı olsanız NE güzel olurdu.
kesin o pislik tekrardan oraya yaz yalan söyledim diye yazdrmıştır zorla hangi insan böyle bişeyin yalanını yapabilir kiArkadaş tecavüze ugruyorum eve hapsedim dedi kk ayağa kalktiKazen sağolsun karakolu aradi kadın şimdi yalan diyor
İşin açıkçası bende öyle düşünüyorum dayak için şikâyette bulunsa keşke Allah yar ve yardımcısi olsunkesin o pislik tekrardan oraya yaz yalan söyledim diye yazdrmıştır zorla hangi insan böyle bişeyin yalanını yapabilir ki
Eğer o şahsın zoruyla, tehditle açmadıysanız bu konuyu acilen bir psikiyatriste gitmelisiniz!Açmış olduğum konu yazmış olduklarım yediğim dayak sonucu sinirlenip karşılığında onun da bi ceza görmesini istediğim için yazılmış olup aslı yoktur. Bunun için herkesten özür diliyorum.
Çok haklısın yanı adam needen bunu yazdıma geregı duysun ?ya şimdi muhakkak bana kızanlar olacaktır ama zaten olayın buraya bağlanacağı belliydi. zaten herkes unuttu gitti çoktan bu konuyu fikrimce. zorla neden girsin yazdırsın adam. yani yazık cidden...