• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özür

geçen ki konumdan beni bilenler bilir o anki ruh halimi yazdıklarımı yorumlarımi şimdi dönüp okudumda hiç gerek yokmus bu kadar tantanaya hepinizden özür diliyorum fakat şunu da belirtmeliyim ki bazılarınız çok fevri davranmıştı bana yaZdıklarımın sacmalik olduğunun farkındayım
Amaaan boşver.Anladığım kadarıyla herşeyi kafana takıyorsun.Bak bunu da takmışsın özür dilemişsin.Bir fikir danışmışsın.Sonrasında herhalde gerginlik oldu.Herkesin düşüncesi kendine.Kimseye kendi aklamak özür dilemek zorunda değilsin (hakaret etmediğin sürece)

Amaaan boşver.Anladığım kadarıyla herşeyi kafana takıyorsun.Bak bunu da takmışsın özür dilemişsin.Bir fikir danışmışsın.Sonrasında herhalde gerginlik oldu.Herkesin düşüncesi kendine.Kimseye kendi aklamak özür dilemek zorunda değilsin (hakaret etmediğin sürece)
harikasiniz

Ya güzelim bak,tüm iyi niyetinle gelmiş burda ÖZÜR DİLEMİŞSİN..Büyük bir hareket.Bunu bile kaldıramamış insanlar,tartışmaya dönmüş olay ve sen banlanmışsın.Boşver kimseden özür dilemek için konu açma.Kaldırabilen var kaldıramayan var uzatan var dalgaya alan var.

Neden banlandı ki konu sahibi?

Konu sahibi banlanmış.

Bir de eski konuların hesabını sormak için konu açmak hitler listesine girmese bari.:KK47:

Haa o konu... Bence buradakilerden değil sevgilinden özür dilemelisin sonuçta onu kandırmış oluyorsun. Diğerine de gerçeği söyle "Benim sevgilim var" de. Yani neden yalan söyleyerek kendini bu kadar kasmışsın anlamadım. :KK64:

Back
X