patronda biliyordur sanırım her gun çocugunu getirdiğini
e patron bile izi verdiyse demekki bi özel durum var
63 yaşında bağırıp konusan , ter kokan ve büyük ihtimal çalışmak zorunda olan amca dedikodu yapıyor diyorsunuz ama farkındamısınız sizde arkadasınızla amcanın dedikodusunu yapıyorsunuz:umursamaz:
Arkadaşlar biz ofiste 4 kişiyiz. Mekanımız oldukça dar bir yer. 63 yaşında bir eleman mı desem artık amca mı desem çalışma arkadaşımız var. Bu adamın içtiği sigaranın kokusu, ter kokusu, telefonda yüksek sesle konuşması (bağıra bağıra nerdeyse), ofisdeki diğer elemanların dedikodusunu birbirimize yapması yetmiyormuş gibi 29 yaşında beyin özürlü oğlunu hergün ofise getiriyor. Dediğim gibi mekan dar, hepimizin birer odası olsa amenna. ama hepimiz aynı odadayız. Allah'ım ne olur günah yazma yarabbim ama hergün gün boyu bir insanın karşınızda size baktığını düşünün. Özürlü olmasa bile normal bir insan bunu yaptığında acaip rahatsız oluruz değil mi? Bu çocuk benimle aynı yaşta, Allah kimsenin başına böyle bir dert vermesin. Adamın bakıcı problemi yok annesi var evde. Üstelik burda iki bayanız zaman zaman yalnız kalıyoruz bu çocukla. Şimdiye kadar bişeyini görmedik ama bundan sonrasını nerden bilebiliriz. Kendisine bundan rahatsız oluyorum desem Ah almaktan korkuyorum, bana ah eder de başıma gelir diye Allah'tan çok korkuyorum. Bir fikir verin nolur arkadaşlar ?? Ne yapmalıyım. ??:çok üzgünüm:
hayır canım amcanın dedikodusunu yapmıyor (amcayı tanımadığımız için)süprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?