arkadaşlar anlatamıyorum galiba herkes amcanın maddi zorunluluktan dolayı 63 yaşında çalıştığını sanıyor ama öyle değil diyorum işte adamın durumu gayet yerinde. sadece çalışmak için çalışıyor evde oturup napim gibisinden. tamam beyin özürlü kelimesi hoş değil haklısınız çok özür diliyorum bu kelimeyi kullandığım için. o an doğru kelime aklıma gelmedi. bilerek yapılmış bir şey değil. Yaratık gibi bişeyle karşı karşıya olduğumu da düşünmüyorum. zihinsel engelli arkadaşımızla gayet de iyi anlaşıyoruz onunla bi derdim yok. benim tek sıkıntım bakışları, elimde olmadan rahatsız oluyorum, hatta oluyoruz, ona karşı duyulan kin nefret değil bu. bu sadece benim sıkıntım. rahatsızlığımı belirtmek istedim. fakat arkadaşların yorumlarını okuyunca kendimi birden cani, dedikoducu, kötü biri gibi hissettim. dedikoducu denmiş yorumların birinde bana, fakat burası paylaşım sitesi değil mi, herkes derdini anlatmıyor mu, hem siz iş arkadaşımı tanımıyorsunuz ki o yüzden dedikoduya girmez bu. ayrıca oğlunu getirmek için müdürlerden birinden izin almış. bizim rızamız olup olmadığını sormadan. bu da bir hak değil midir? kul hakkı değil midir? bizim rızamız var mıdır ki? eğer bu işler böyle oluyorsa engelli-normal insan gözetmeden ben yeğenimi diğer arkadaşlarda oğlunu kızını getirsin işe, kreş değil ki burası. evde annesi bakabiliyor çocuğuna. oğlu burda sandalyenin üzerinde uyuya kalıyor, gün boyu sandalyede oturuyor, su bile içmiyor, çocuğa da yazık değil mi? babasının bu vicdansızlığına da kızıyorum arkadaşlar. lütfen önce benim için empati yapın sonra yorum yapın yargısız infaz yapmayın bana.
Canım sordum ama net cevap alamadım, oğlunu şirkete getirmesinin özel bir nedeni var mı?
Yani neden o çocuk her gün orada madem annesi evde?
eşimin akrabasının özürlü çocuğu var acaip durumları iyi ama adam sanki fakir gibi
ki yaşlı halen çalışıyor sanırım oğlunun üzüntüsünü bu şekilde hazmediyor kendini işe vererek boshayallersmile
yer açsınlar yeni nesile yaa, binlerce genç işsiz var bence bu tür adamlar gençlerin önünü kesiyorlar, emekli olmuşsun mali durumunda yerinde çalışma be yaa çalışmaa :)
özel bir nedeni yok canım sadece duymuştum evde çocuk şımarıyormuş diye getiriyor. ama her çocuk şımarır engelli olsa da olmasa da, bende şımarırdım babam beni şımarmıyım diye hiç işe götürmezdi :)))) ya bunlar bi acayip inan anlamıyorum.
Keyfe keder getiriliyorsa şayet,bende rahatsız olurum.
Rahatsızlığım üzüntümden olur.
Tüm gün karşımda görmek,beni çok üzer
Etkilenirim bide ben böyle şeylerden.
Bakacak insanı varsa,iş ortamında olmaz tabi bu tarz birşey.
Çok çaresiz olur,gerçekten çocuğuna bakmak için o işe ihtiyacı vardır,çocuğa bakacak kimseside yoktur anlarım.
Ama şartları bu değilde,kendi istediği için bunu yapıyorsa,hakkı yok böyle birşeye
Ter kokusunu hiç konuşmayacağım bile
Dayanamadığım tek şeydir çünkükafamçokkarıştı
Siz de o adamda orada çalışan kişilersiniz, sizin birşey yapma şansınız yok... Şirketin sahibi oğlunu getirmesine izin verdiyse sizin yapabileceğiniz bişey yok...
Ama tabii arada laf söyleyebilirsiniz..
Bütün gün sandalye tepesinde çocuk yoruluyor, niye evde bırakmıyorsunuz evde rahat rahat yatar kalkar falan diyebilirsiniz...
Keyfe keder getiriliyorsa şayet,bende rahatsız olurum.
Rahatsızlığım üzüntümden olur.
Tüm gün karşımda görmek,beni çok üzer
Etkilenirim bide ben böyle şeylerden.
Bakacak insanı varsa,iş ortamında olmaz tabi bu tarz birşey.
Çok çaresiz olur,gerçekten çocuğuna bakmak için o işe ihtiyacı vardır,çocuğa bakacak kimseside yoktur anlarım.
Ama şartları bu değilde,kendi istediği için bunu yapıyorsa,hakkı yok böyle birşeye
Ter kokusunu hiç konuşmayacağım bile
Dayanamadığım tek şeydir çünkükafamçokkarıştı
siz bu amcayı tanımadğınız için böyle konuşuyorsunuz arkadaşlar. inanın bende sizin yerinize olsam aynı yorumları yapardım emin olun. fakat bu amca'yı size tarif etmem güç. yaşadıklarımı bir ben bilirim birde ofisdeki arkadaşlarım. sizde benim yerimde olsaydınız eminim hiçbiriniz kanatlı melek değilsiniz benim gibi düşünürdünüz. sigara kokusu, ter kokusu, keyfi davranışlar, saygısızlık, dedikoduculuk, yalakalık, iş arkadaşlarını kaale almama daha sayayım mı? 63 yaşındaki bir adama yakışır mı bunlar. dedem 70 yaşında ama tonton mu tonton bir dede. bu adamın paraya da ihtiyacı yok benim 3 katım maaş alıyor evleri var ve diğer oğulları çok iyi şirketlerde çalışıyor. karalamak için söylemiyorum fakat benimde burama kadar geldi. o yüzden buraya yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?