p.tesi kızım kucagımda

ALLAHım c.c acısız sancısız kucağınıza almayı nasip etsin. Bebeğinizi sağlıkla huzurla büyütün İnşaALAH ...

Dilerim rabbim onu sagliklica kucagina alnayi nadip etsin agri sizilarindan biran once kurtarsin seni yavrunu ve aileni korusun canm

Bisey sorabilirmiyim burda hamileler var illaki bi cevap alabilirim hic oksururken midem bulanmazdi 3 gundur oksururkrn öğöruyorum bu gebelik belirtisi olabilrmu

Ay cok heyecanli valla Allah saglikla kavustursun minigine. Sana rahat dogumlar bebise de saglikli, mutlu, guzel, bol sansli ve basarili bir omur diliyorum.

Bisey sorabilirmiyim burda hamileler var illaki bi cevap alabilirim hic oksururken midem bulanmazdi 3 gundur oksururkrn öğöruyorum bu gebelik belirtisi olabilrmu
Usuttugunuz icin de olabilir ama ben hamileligimde 2 oksurup kusuyorum. Tukuruk salginiz arttigi icin oksuruyor olabilir misiniz?

Cok sevindim Allahim bagislasin Rabbim bizlerede kucagimiza almayi nasip etsin siz atlattiniz şükür bizlerin daha var

Ay ne mutlu ne heyecanlı sag saglim kucagina alırsın inşallah rabbim utandırmasın sağlıklı doğumlar dilerim canim

Back
X