- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
-
Bütün sorularınıza elimden geldiğince cevap veririm prensesi. Nasıl doğum yapacağımı daha bilmiyorum canım. Doktor kontrolünden sonra belli olacak. Normal doğum yapmayı isterim ama kısmet.
herkes normal doğumun en iyisi olduğunu sölüyorr ama ben çok korkuyorum daha şimdiden akannehir
herkes normal doğumun en iyisi olduğunu sölüyorr ama ben çok korkuyorum daha şimdiden akannehir
ortada fol yok yumurta yok ay ilahi prensesi sende pek bi ödlek evhamlı çıktın yavrus düşüne oraları sen önce çalışmalara başlayın olsun da ohoooo ondan sonra çook zamanın olur düşünecek ama sevinçten ve heyeceandan aklına bile gelmez bence korkmak.neyse yaaa aaaa bebe topici yaptınız burayı valla kızıyorum yarama tuz basıp durmayın ve de amacı dışında kullanmayın topici küser giderim bak:mymeka:
Kitap kurtları selam
Ben artık bir anne adayıyım hihoyyyt
Çok mutluyum, Maiberfim darısı başına canım.
İnşallah bir an önce sen de bu mutluluğu yaşarsın:))
korkacak bisey yok canim. ben normal dogum yapicam diye nnormal dogumla ilgili herseyi taramistim ama normal sancilarim sirasinda rahim acilmadi acilsin diye sunni sanci verdiler sunni sanciyla da acilmayinca bebegin kalp atislari hizlandi ve beni hemen sezeryana aldilar. Calismadigim yerden cikti yani :kedi: ama doguma gitmeden önce sunni sanciyla ilgili bissürü kötü sey okumusutm hiiiccc korkulacak bisey degil. sunni sancinin da normal sancidan bir farki yok canim. ha bebegin kafatasinin rahimden cikis aninin acisi nasildir bilmem ama normal dogum sancisiyla sunni sancidan hic korma.herkes normal doğumun en iyisi olduğunu sölüyorr ama ben çok korkuyorum daha şimdiden akannehir
Kız güzel göz ne diyon sen bakiim kaydirigubbakcemile3 ilahi topicin amacı mı kaldı annem, hiç kimse kitap okumuyor ki sositososito
Hadi bakalım topicin amacına uygun bir şeyler de konuşalım. Mesela aranızda ilk kitabını hatırlayan var mı? Ya da ilk hangi kitabı çok severek okudunuz ve çocukluğunuzda sizi etkileyen hala unutamadığınız kitaplar, yazarlar hangileri? Biraz beyin jimnastiği ve nostalji yapalım kitaplar üzerine olur mu?
Başka konu bulamadım şimdilik daha iyisini bulan varsa atsın soruyu ortaya topic şenlensin biraz canlarım. Hadi soru ve cevaplarınızı bekliyorum kemirgenler.. hihoyyyt hihoyyyt
ortada fol yok yumurta yok ay ilahi prensesi sende pek bi ödlek evhamlı çıktın yavrus düşüne oraları sen önce çalışmalara başlayın olsun da ohoooo ondan sonra çook zamanın olur düşünecek ama sevinçten ve heyeceandan aklına bile gelmez bence korkmak.neyse yaaa aaaa bebe topici yaptınız burayı valla kızıyorum yarama tuz basıp durmayın ve de amacı dışında kullanmayın topici küser giderim bak:mymeka:
burcu_burc dediğin doğru valla cahil cesareti ile doğuma girmek en iyisi bence guclubacismile neyse artık bakalım herşeyin hayırlısı
ben ilkokulda şeker portakalını çok severdim bir de ortaokulda yuvadan uçan kuşlar vardı
bir de sefiller eee birde fareli köyün kavalcısı....birden aklıma çok kitap geldi zemuszemus
korkacak bisey yok canim. ben normal dogum yapicam diye nnormal dogumla ilgili herseyi taramistim ama normal sancilarim sirasinda rahim acilmadi acilsin diye sunni sanci verdiler sunni sanciyla da acilmayinca bebegin kalp atislari hizlandi ve beni hemen sezeryana aldilar. Calismadigim yerden cikti yani :kedi: ama doguma gitmeden önce sunni sanciyla ilgili bissürü kötü sey okumusutm hiiiccc korkulacak bisey degil. sunni sancinin da normal sancidan bir farki yok canim. ha bebegin kafatasinin rahimden cikis aninin acisi nasildir bilmem ama normal dogum sancisiyla sunni sancidan hic korma.
ya siz taaa ilkokula gitmissiniz... ben o kadar eskileri hatirlamiyorum ha ben ilkokulda mi, ortaokulda mi o da tam net degil kafamda bize Nutuk`u okuttuklarini hatirliyorum bitek ama hicbirsey anlamyordum kaydirigubbakcemile3 o kadar kücük cocuga daha son dönem osmanli ve TC tarihini bilmezken direk o kitabi okutturursan böyle olur boshayallersmile.
ortaokulda birsürü kitap var okudugum o zamanlar bir deftere her okudugum kitabin adini yazardim. ama hepsini unuttum simdi,
beni cok etkileyen ve hala hatirladigim kitap cengiz aytmatovun, disi kurdun ruyalari kitabiydi. Aytmatovun diger kitaplarida beni etkiledi ama disi kurdun ruyalarini mutlaka tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?