- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
-
Hoşgeldin prensesi. Kardeşin adına sevindim, hayırlı olsun. Yeni evinizde güle güle oturun. Sıcakta zor olmuştur taşın, temizle, yerleştir.
Leyla kimin kitabı canım?
merhaba kizlar
ya eskileri beklemeden baslasak biz böylece forum hareketlenir
eskiler gelene kadar oguz atayi bitiremezdik belki ama oscar Wildeyi okurduk
Benim mazeretim var biliyorsun Burcu, istesem bile katılamam.
kizlar oguz atay iyi hos da, aramizda cocuklular var o kitap cok kalinbilmiyorumkismile
ben o kitabi 7 aylik bebekle zor bitiririm gibi geliyor o yüzden hic baslayasim gelmiyor acikcasi bilmiyorumkismile
slm kızlarrrr evet maiberf malesef cnm tepi topu o kadarız belki dediğin gibi ramazandan sonra çoğalırız ben zaten boş durmuyorum sürekli bişeyler okuyorum siz neler yapıosunuz okuduğunuz kitaplar var mı şu an?
Ehem ehem ben ramazan geleli bişey okumadım valla töbe töbe kuran-ı kerim bile iki üç sayfa okudum kaldı.Ramses beni lanetledi herhal dedim ya kapağını açamadım,bayramdan sonra alıcam ama bikaç tane şöyle nem nem keyifli keyifli okuycam hem biraz havalar da serinler ohhh mis gibi tam kitap havası olur.Ben bu ara harem kültürüne sarmış vaziyetteyim bir süre daha o tarzlara devam edicem ama anket başladımı toplu zevklere giriş yaparız artık.Prensesi sen ne okuyorsun bakalım anlat fikir olsun belkim canımız çeker de kemiresimiz gelir zemuszemus
Maiberfciim sana eğer okumadıysan Kenize Murad ın Saraydan Sürgüne kitabını tavsiye edebilirim.
Çok güzel bir kitap.
Osmanlı hanedanının son prenseslerinden Selma'nın sürgündeki hayatını anlatıyor.
Ben çok severek okumuştum.
:))) sen çocuklusun başlayamadın ben daha doğurmadan başlayamadım. Canım benim zor oluyor mu bebişle kendine zaman ayırmak? Allah'ım bana da bebişimi kucağıma almayı nasip eder inşallah. Oğlunuzu da Allah sizlere bağışlasın.
slm arkadaşlar maiberfcim şu an 'ölerek yaşıyorum'diye bir kitap okuyorum haldun hürel yazmış bak öle ince falanda değil tam senlik a.s kitapta arkeologlar var m.ö 300lü yıllara ait kazılar yapıyorlar bodrum halikarnas ta bir gün romanın baş kahramanına birşey oluyor ve birden o çağlara gidip görünmez bir şekilde orda yaşamaya başlıyor..savaşlar falan derken aşk...şu an ortalarına bile gelmedim ama çok merak ediyorum neler olacağını
canim cocuk yokken seni strese sokmayacak seyler yapabilirsin, stress anne karnindaki bebegi kötü etkiler bilirsin. benim tez yazmam lazimdi hamilelikte hiiicc bakmadim dokunmadim cünkü cok stres oluyorum tez ile ilgili biseyler yapmam gerekince.
e dogumdan sonra istesem de vakit bulamiyorum simdi. cnaim dogumdan sonra ilk 2 ay alisma süreci olacagindan biraz yorucu gecebilir, ama bebegin düzenine alistiktan sonra daha iyi oluyor ama bu seferde bebek oyun istiyor gezmek istiyor hareketleniyor o zaman hiiiccc bir sey yapamiyorsun. o yüzden kitap oku derim otur kitap oku hamileligin boyunca ohhhhh ne rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?