Erkek İnfertilitesi padutin 100 ke kullanan var mı ? ve nereden temin edilebilir bu ilaç ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dark
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar,bu konuda halen ilacı araştıran varmı bilmiyorum ama biz araştırdık ve Almanya da üretilen Padutin 100 KE aldık,daha ilacı kullanmaya başlamadan gebe kalınca da kullanmaya gerek kalmadı.Elimizde 6 kutu var ,almak isteyenlere yardımcı olabilirim.Ayrıca almak isteyenlere tavsiyem iyi araştırsınlar,yerli piyasa da orijinal olmayanların satıldığı söyleniyor.
Bu nedenle Almanya da tanıdık varsa oradan almakta fayda var.Almanya da eczanelerden temin edilebiliyor.

Arkadaşlar,bu konuda halen ilacı araştıran varmı bilmiyorum ama biz araştırdık ve Almanya da üretilen Padutin 100 KE aldık,daha ilacı kullanmaya başlamadan gebe kalınca da kullanmaya gerek kalmadı.Elimizde 6 kutu var ,almak isteyenlere yardımcı olabilirim.Ayrıca almak isteyenlere tavsiyem iyi araştırsınlar,yerli piyasa da orijinal olmayanların satıldığı söyleniyor.
Bu nedenle Almanya da tanıdık varsa oradan almakta fayda var.Almanya da eczanelerden temin edilebiliyor.

Merhaba ummut bu ilacı araştırdık, şu anda üretimi yok, eczanelerden de toplatılmış, neden toplatıldığını da öğrenemedik, eczacılar bilmiyormuş, bu ilacı araştırıyorum, bildiğin bu ilacı kullanıp da yan etkisi olan var mı, ve bu ilaç ne kadar başarılı, hala elinde ilaç var mı diyecem ama bu kadar uzun zamandan sonra kalmamıştır elinde, bu ilaç bu kadar işe yarıyorsa neden üretiminin durdurulduğunu anlamıyorum, bir bilgin varsa paylaşırsan sevinirim,

Arkadaşlar bugün eşime bu ilacı söylemiş doktor 3 sabah 3 akşam demiş eczane 3gunicinde getirmeye çalışırım almanyadan 3 ay kullanmak eşim denemedigimiz ilaç bir bu kaldı hayırlısı bakalım 1 ay sonra Sperm testi yaptircaz

Bizede daha önce lazım olmuştu eşim varokosel ameliyatı gecirdi sonuc alamayınca hocamız kalite ve hareketlilik artması için bu ilacı yazdı sayıda artış ve kalite yükseldi ama biz hala bekliyoruz www.padutin100.com

Back
X