- 30 Temmuz 2013
- 7.264
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi MissMoonTwilight
-
Olabilir nihayetinde forevermark degıl ya bu yuzuk. Amcaoglunun kuyumcusunu tanımıyor dunya standartları. Muamele çok çirkin ama hedıyenın cınsı ne olursa olsun o artık karsı tarafındır, pesıne dusmek basıtlıktır ha karsı taraf ıade etmek ısterse kendı rızasıyla o ayrı. Gecenlerde lüks cantalara altın muamelesi yapmıs basit adamları gosterıyordu haberlerde. Eskı esıne bosanırken dava acmak ıstıyormus,lüks cantalar da mal paylasımına gırsın, iade edilsin gibilerinden. Bu cantayı alamayan bırıne okeyım ama bu zıhnıyete asla tahammul edemem, erkegın de cırkefı hıc cekılmıyor, cırkeflık bayragı yıne kadınlar da kalsın benceYani.
Bırakacak adam zaten derdine düşmez ya da sevgilisine gidip bu meblağda bir hediye almaz.
Uluslararası sertifika belli ki yok, hrd ıdl gia olmadan hiçbir taşa pırlanta muamelesi yapmam.
Hatta son zamanlarda yaygın uygulamalardan biri de elması pırlanta montürlemektir.
Öyledir belki.
1c kaliteli bir ürün o zaman.
Yine de bırakılmaz bana göre, almasa bile iade etmek en doğrusu.
Tektaş yüzük ama bu, başka bir hediye olsaydı seninle aynı fikirde olurdum ama birliktelik sembolize eden durum.Olabilir nihayetinde forevermark degıl ya bu yuzuk. Amcaoglunun kuyumcusunu tanımıyor dunya standartları. Muamele çok çirkin ama hedıyenın cınsı ne olursa olsun o artık karsı tarafındır, pesıne dusmek basıtlıktır ha karsı taraf ıade etmek ısterse kendı rızasıyla o ayrı. Gecenlerde lüks cantalara altın muamelesi yapmıs basit adamları gosterıyordu haberlerde. Eskı esıne bosanırken dava acmak ıstıyormus,lüks cantalar da mal paylasımına gırsın, iade edilsin gibilerinden. Bu cantayı alamayan bırıne okeyım ama bu zıhnıyete asla tahammul edemem, erkegın de cırkefı hıc cekılmıyor, cırkeflık bayragı yıne kadınlar da kalsın bence
afyon marka telefonlarda öyle kaçakları alıyorlar ucuz diye.sonra çalıştıramıyorlar tabiki kayıtlı olmadığı için.o para da çöppElektronikte de ikinci eli 10.000₺’lık ürünü adam 4.000’e veriyor mesela. Sorgulamadan alıyorlar, sonra dolandırıldım!. Bunu çok duyuyordum ben de, bir farkı olmasa adam niye sana 6.000 daha ucuza versin? İyilik yapıyor sanıyorlar
Valla bu da oyunun bır parcası olmasın da sız de kurban olmayın ınsallah tum ıyı niyetinizle. Şahsen böyle bir olaya asla aracı olmazdım. Dünya cok kötü, yüzüğü verirken siz yokmussunuz ıade ederken de olmamalısınız, tum olay sızın ustunuze kalmasın da, ıyılıkten maraz doguyor, canınızı sıkmak ıstemem ama malesefİade etmek için bayağı bir uğraş verdi aslında başta ama çocuk bir türlü iade almaya yanaşmadı, arkadaşım aracı biri ile iade etmek vs istediğinde sen getir diye tutturdu amaç görüşmek tabi. Sonunda da böyle oldu işte.
Hermes ve türevi olanlarından bahsedıyordur muhtemelen. Hermes alacak adam onun pesıne dusmesın ya daha da basıtlesıyor o zaman durum. Nişanda takılan hersey kız tarafınınmıs bu arada, ben nişan attım ama direkt yüzüne fırlattım, onlardan da verelım yuzugunuzu talebı olmadı bende asla pesıne dusmedım alsın totosuna monteletsın dıyeTektaş yüzük ama bu, başka bir hediye olsaydı seninle aynı fikirde olurdum ama birliktelik sembolize eden durum.
Nişanda bile tarafların yüzükleri iade edilir ya o hesap.
Çanta valla girmeli mal paylaşımına, dünya para yatıran var adeta tapu yerine çantaya girişiyor bazı kadınlar
Eğer ki hermes gibi üst seviyelerden bahsediyorsak bir zahmet girsin
Bu kadar pahalı mı oluyorlaraaa gerçekten mi?100 bin civarı fiyatta yani. emin mi gerçek pırlanta olduğuna sertifikası var mı?
2 karat 150 180 civarıdır en az.4. 5 bine 0.20 lerde bir şey eder o da yüksek kalitede pırlanta değilse.Bu kadar pahalı mı oluyorlarben de olsa olsa 4-5 bin olur diyordum gerçi ucuz hiçbir şey kalmadı memlekette.
Valla iyiymiş :) hiç bilmiyordum, ben de piyasayı bi araştırayım2 karat 150 180 civarıdır en az.4. 5 bine 0.20 lerde bir şey eder o da yüksek kalitede pırlanta değilse.
Takılan ziynet evet ama yüzük ve bohça vs iade edilir.Hermes ve türevi olanlarından bahsedıyordur muhtemelen. Hermes alacak adam onun pesıne dusmesın ya daha da basıtlesıyor o zaman durum. Nişanda takılan hersey kız tarafınınmıs bu arada, ben nişan attım ama direkt yüzüne fırlattım, onlardan da verelım yuzugunuzu talebı olmadı bende asla pesıne dusmedım alsın totosuna monteletsın dıye
Bana hermes almıs adamı bosamam kı birkac hermes daha aldırırımTakılan ziynet evet ama yüzük ve bohça vs iade edilir.
Ya her şeyi geç, bitmiş bir şeyden sembolik yüzük niye kalsın zaten, yüzük özeldir.
Kolye kalsın kime ne yeri gelir takılır da yüzük kısmet mi kapatsın
Düşünüyorum, erkek olacağım karım hermes alacak bir de koleksiyon yapacak, elbette mal paylaşımına sokarım yahu.
Mal çünkü o, 100bin dolar verip almışım servet yatıyor orada bırakır mıyım
Karım hermes alsa altın dona merak sararım bir şey yaparım yani.Bana hermes almıs adamı bosamam kı birkac hermes daha aldırırım
Senın erkek versıyonun ne emsal davalar acar hukuk camiasında ben korktum anacımKarım hermes alsa altın dona merak sararım bir şey yaparım yani.
Patek philippe koleksiyonu çakarım hemen aha denk işte
Alırken öyle de satarken değeri çok düşüyor.mesela benimkinin değeri şuan 8bin küsür ama satmak istesem 1binküsür lira veriyorlar.Pırlanta çok değer kaybediyorözelliklerine bağlı.10 bin de olabilir 18 bin de
Valla bu da oyunun bır parcası olmasın da sız de kurban olmayın ınsallah tum ıyı niyetinizle. Şahsen böyle bir olaya asla aracı olmazdım. Dünya cok kötü, yüzüğü verirken siz yokmussunuz ıade ederken de olmamalısınız, tum olay sızın ustunuze kalmasın da, ıyılıkten maraz doguyor, canınızı sıkmak ıstemem ama malesef
kuyumcuya satarsanız öyle.ama 2. el sitelerde değerine daha yakın satılıyorlar.zaten lüks tüketim malı pırlanta yatırım değil ki.yatırım için hrd gia sertifikalı 1 karat üstü taşlar olur.onlara da bizim gücümüz yetmezAlırken öyle de satarken değeri çok düşüyor.mesela benimkinin değeri şuan 8bin küsür ama satmak istesem 1binküsür lira veriyorlar.Pırlanta çok değer kaybediyor
Akıllandım da işte geç oldu, bir halta yaramadı giden gittikten sonraSenın erkek versıyonun ne emsal davalar acar hukuk camiasında ben korktum anacımbana hermes almasın ama her ay 1hafta ülke ülke gezdırsın
2.el siteleri bilmiyordum. Özelden örnek bı site adı verebilir misiniz?kuyumcuya satarsanız öyle.ama 2. el sitelerde değerine daha yakın satılıyorlar.zaten lüks tüketim malı pırlanta yatırım değil ki.yatırım için hrd gia sertifikalı 1 karat üstü taşlar olur.onlara da bizim gücümüz yetmez
kapalı özeliniz ama2.el siteleri bilmiyordum. Özelden örnek bı site adı verebilir misiniz?
1 haftada tüketirim hiç acımam, çok dilbazımdır ayıptır söylemesiAkıllandım da işte geç oldu, bir halta yaramadı giden gittikten sonra
O parayla 1 hafta değil 1 ay gezdirilir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?