- 30 Temmuz 2013
- 7.264
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi MissMoonTwilight
-
Unutmuşum evetkapalı özeliniz ama
Ne salak bır adam ya .Bozdurup fakırlere dagıtsın .Hanımlar selamlar. Arkadaşım ile fikir alışverişi yaptık ancak işin içinden çıkamadık.
Fikirlerinize çok ihtiyacımız var. Güzel fikirler geleceğine çok eminim.
Sevgiliden ayrılma sebebi ile karşı tarafa iade etmeniz gereken pahalı bir hediye (pırlanta yüzük) var diyelim elinizde. Bunu ne şekilde iade edersiniz?
Normal şartlarda karşı karşıya gelinmek istenmiyorsa, güvenilir biri vasıtası ile iletilir ancak arkadaşımın durumu pek normal değil.
Ayrılık normal, öyle aldatma, dayak vs. söz konusu değil ancak karşı taraf ayrılığı asla ve asla kabullenemiyor. En son artık işin ucu çeşitli iftiralara, evin önüne gelip rezillik çıkarmalara kadar gelmiş. Daha öncesinde o yüzük senin istemiyorum verme çöpe at istersen diyen çocuk, sanki arkadaşım vermeyi istemiyormuş gibi yüzük de yüzük diye bugün elli defa aramış yüzüğü istiyorum diye.
Arkadaşım da zaten vermeyi istiyor ancak, çocuğun bugünkü tutumundan sonra alıp da almadım demesinden ya da sahte yüzük iade ettiler bana diye saçmalamasından çekiniyor. Ki bugünkü yaptıklarından sonra yapması mümkündür.
Siz olsanız böyle birine bu yüzüğü nasıl iade ederdiniz?
Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler.
dolap modacruz gardrops gibi sitelerde varUnutmuşum evetneyse bulurum bi şekilde çok teşekkür ederim
Ya öyle mi teşekkür ederim tekrardandolap modacruz gardrops gibi sitelerde var
yalnız bilinen markalara bakın.diğerleri sahte çıkabilir.Ya öyle mi teşekkür ederim tekrardan
1 haftada tüketirim hiç acımam, çok dilbazımdır ayıptır söylemesibu aydınlanma kısmımı bosandıktan sonra kesfettım tabi yemeyesi varsa da yer, garanti ediyorum
Bana hermes almıs adamı bosamam kı birkac hermes daha aldırırım
allah mutlu etsin.en ideal boyutta valla.Kardeşim evlilik teklif edecek, 0,32 aldık. 8 bine.
2 karat ne kadar ediyor beynim durdu.
Fakirlikten konuya yorum bile yapamıyorum.
allah mutlu etsin.en ideal boyutta valla.
daha ne yapsınnn.bizimkilerde o boyutlarda.1 2 karatlara anca vitrinden bakarızÇok teşekkür ederim.Tabi gönül neler istiyor ama ne çok az ne de çok anca buna yetti yavrumun gücü.
Çok teşekkür ederim.Tabi gönül neler istiyor ama ne çok az ne de çok anca buna yetti yavrumun gücü.
daha ne yapsınnn.bizimkilerde o boyutlarda.1 2 karatlara anca vitrinden bakarız
Para önemli değil önemli olan düşünüp almak..Tek taşa o kadar para vermek ortagelirli insanlar için saçma zaten umarım biter gider şu gelenek de milletin canı kurtulur
Onlar laboratuvar ortamında üretilen taşlar olabilir. Hatta geçenlerde haberlerde vardı, ülkede birçok şubesi olan bir firmadan Yakut set almış kadın sertifikalı, sonra onu uluslarası sertifikasyon şirketinde inceletmiş ve taşlar laboratuvarda üretilmiş çıkmış. Çok bilinen bir firma diyordu haberlerde sonra kadına yalvar yakar şikayetçi olmayın gerçek taşlarla değiştirelim demişler, kadın da diyordu alırken firmaların kendi sertifikasını değil uluslarası şirketlerin sertifikasını isteyin. 2 karatsa ve durumu o kadar da iyi değilse bu şekilde de olabilirYani o kadar varlıklı değil bildiğim kadarıyla.
Şimdi tre...l sitesinden baktım ben 2 ct 30 bine falan da var.
Onlar gerçek olmuyor mu?
Taşı sahte ise niye 30 bin mesela?
Çok cahilim bu konuda kusura bakmayın.
Ceycey doğru orantıda aritmektik olarak mı artıyor yoksa karatı büyüdükçe geometrik olarak mı artıyor.allah mutlu etsin.en ideal boyutta valla.
Yuzugu goturen arkadaşi eski sevgiliyi kuyumcuya cagirsin sertifikasinida kuyumcuya verip inceletsin eski sevgilinin yaninda yine kuyumcunun onunde sevgiliye iade etsin yuzugu hem kamera kayitlari olur hem sahitHanımlar selamlar. Arkadaşım ile fikir alışverişi yaptık ancak işin içinden çıkamadık.
Fikirlerinize çok ihtiyacımız var. Güzel fikirler geleceğine çok eminim.
Sevgiliden ayrılma sebebi ile karşı tarafa iade etmeniz gereken pahalı bir hediye (pırlanta yüzük) var diyelim elinizde. Bunu ne şekilde iade edersiniz?
Normal şartlarda karşı karşıya gelinmek istenmiyorsa, güvenilir biri vasıtası ile iletilir ancak arkadaşımın durumu pek normal değil.
Ayrılık normal, öyle aldatma, dayak vs. söz konusu değil ancak karşı taraf ayrılığı asla ve asla kabullenemiyor. En son artık işin ucu çeşitli iftiralara, evin önüne gelip rezillik çıkarmalara kadar gelmiş. Daha öncesinde o yüzük senin istemiyorum verme çöpe at istersen diyen çocuk, sanki arkadaşım vermeyi istemiyormuş gibi yüzük de yüzük diye bugün elli defa aramış yüzüğü istiyorum diye.
Arkadaşım da zaten vermeyi istiyor ancak, çocuğun bugünkü tutumundan sonra alıp da almadım demesinden ya da sahte yüzük iade ettiler bana diye saçmalamasından çekiniyor. Ki bugünkü yaptıklarından sonra yapması mümkündür.
Siz olsanız böyle birine bu yüzüğü nasıl iade ederdiniz?
Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler.
İyi bari gerçekmiş. Ex öküz aldı mı yüzüğünü pekiArkadaşlar selam yüzüğü sabah aldım ben. Öğlen de tanıdık birine gösterdim.
Ürünün sertifikası arkadaşımda değilmiş, çocukta veya satın alınan kişide sanırım.
Sertifikası olmadığından ederini öğrenememekle birlikte, yüzüğün gerçek pırlanta olduğunu ve 1 ct a yakın olduğunu öğrendim. 14 ayar beyaz altın üzerine taşı yerleştirilmiş.
Ct meselesini ben yanlış anlamışım muhtemelen. Buradaki arkadaşların dediği gibi renk berraklık vs ile 100 200 bin gibi bir rakam etmiyordur.
Merak edenler olmuştu bilgilendireyim istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?