• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pahalı Bir Hediye Nasıl İade Edilir?

MissMoonTwilight

Guru
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
7.264
1.746
398
Hanımlar selamlar. Arkadaşım ile fikir alışverişi yaptık ancak işin içinden çıkamadık.
Fikirlerinize çok ihtiyacımız var. Güzel fikirler geleceğine çok eminim.

Sevgiliden ayrılma sebebi ile karşı tarafa iade etmeniz gereken pahalı bir hediye (pırlanta yüzük) var diyelim elinizde. Bunu ne şekilde iade edersiniz?
Normal şartlarda karşı karşıya gelinmek istenmiyorsa, güvenilir biri vasıtası ile iletilir ancak arkadaşımın durumu pek normal değil.
Ayrılık normal, öyle aldatma, dayak vs. söz konusu değil ancak karşı taraf ayrılığı asla ve asla kabullenemiyor. En son artık işin ucu çeşitli iftiralara, evin önüne gelip rezillik çıkarmalara kadar gelmiş. Daha öncesinde o yüzük senin istemiyorum verme çöpe at istersen diyen çocuk, sanki arkadaşım vermeyi istemiyormuş gibi yüzük de yüzük diye bugün elli defa aramış yüzüğü istiyorum diye.

Arkadaşım da zaten vermeyi istiyor ancak, çocuğun bugünkü tutumundan sonra alıp da almadım demesinden ya da sahte yüzük iade ettiler bana diye saçmalamasından çekiniyor. Ki bugünkü yaptıklarından sonra yapması mümkündür.

Siz olsanız böyle birine bu yüzüğü nasıl iade ederdiniz?
Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler.

Yani o kadar varlıklı değil bildiğim kadarıyla.
Şimdi tre...l sitesinden baktım ben 2 ct 30 bine falan da var.
Onlar gerçek olmuyor mu?
Taşı sahte ise niye 30 bin mesela?
Çok cahilim bu konuda kusura bakmayın.
30 bine olmaz mümkün değil.11 yıl önce almak istedik 21 bin tl dediler 20 bine indiler korkunç paraydı alamadık.

Hanımlar selamlar. Arkadaşım ile fikir alışverişi yaptık ancak işin içinden çıkamadık.

Sevgiliden ayrılma sebebi ile karşı tarafa iade etmeniz gereken pahalı bir hediye (pırlanta yüzük) var diyelim elinizde. Bunu ne şekilde iade edersiniz?
Normal şartlarda karşı karşıya gelinmek istenmiyorsa, güvenilir biri vasıtası ile iletilir ancak arkadaşımın durumu pek normal değil.
Ayrılık normal, öyle aldatma, dayak vs. söz konusu değil ancak karşı taraf ayrılığı asla ve asla kabullenemiyor. En son artık işin ucu çeşitli iftiralara, evin önüne gelip rezillik çıkarmalara kadar gelmiş. Daha öncesinde o yüzük senin istemiyorum verme çöpe at istersen diyen çocuk, sanki arkadaşım vermeyi istemiyormuş gibi yüzük de yüzük diye bugün elli defa aramış yüzüğü istiyorum diye.

Arkadaşım da zaten vermeyi istiyor ancak, çocuğun bugünkü tutumundan sonra alıp da almadım demesinden ya da sahte yüzük iade ettiler bana diye saçmalamasından çekiniyor. Ki bugünkü yaptıklarından sonra yapması mümkündür.

Kafasına atarım son tavrından sonra.

Yani o kadar varlıklı değil bildiğim kadarıyla.
Şimdi tre...l sitesinden baktım ben 2 ct 30 bine falan da var.
Onlar gerçek olmuyor mu?
Taşı sahte ise niye 30 bin mesela?
Çok cahilim bu konuda kusura bakmayın.
Taşın kaliteli olması, lekesiz olması hangi harf ile sertifikalandırıldıgı önemli. Taş sahte değil ama kaliteli de değildir muhtemelen

Burada kızın yakın arkadası teslim edecek.
Çocuk inansın iftira etsin o onun meselesi.

Sizleri bulmuşken sorayım, Peki bu yüzüklerin halka kısmının hammaddesi nedir?
Sadece altın vs mi?
8 ayar yada 14 ayar altın. Pırlantada has altın cınsı yapmıyorlar zaten ki kaliteli pırlantayı ya 14 yada 18 ayar altına takarlar

Back
X