ben degiştirdim çizelgeyi bende bir kere sanki rüyamı gerçekmi 77.5 oldum ama nerde o kilo bir daha göremedim..boy kaç senin ?
evet orda kimse kalmadı bende okuyorum ama canım yazmak istemiyor.nes bulut bebek ve demircanı bugun buraya bi çagırayım dedim sonrada vazgectim ama onlar gelse iyi olur sanki kafa kızlar sohbet iyi![]()
evet hoş sohbetler ama okudugum kadarıyla onlar hep - gidiyorlar şikayetleri yok gibi.Canım benim boyum 1.63 taki regl oluncaya kadar annem her gün dua edermiş allahım şu kızın kilo aldığını görmeden gidersem gözüm açık giderim diye.
Şimdide zayıfladığını görmezsem gözüm açık giderim diyor

regl olduktan sonra nasıl oldugunu anlamadan kilo üsütne kilo ve yıllardır da ugraşıyorum.Dönem dönem 20 kilo vermişliğim var,ama sonrasında dikkat etmediğim için geri geldiler ve ben çok sıkıldım artık bu durumdan.
Hangi ortam olursa olsun konunun kiloma gelmesi ve evlenmemiş olmama gelmesi beni çıldırtıyor.Allahım herkes sanki yediğimin içtiğimin hesabını yapıyor iğrenç iğrenç sözler sen zayıflasan ne olur zayıflamasan ne olur diyenleri mi ararsın,bak zayıf olsaydın evde kalmazdın diyeni mi ararsın aklına ne gelirse işte.o yüzden samimi arkadaşlarım dışında mümkün olduğunca herkesten uzak durmakta fayda görüyorum.