Saç Rengi ve Saç Boyama Palette Altn Karamel

Arkadaşlar ben baya bir zamandır kolestonun 8.74 Gizemli kahvesini kullanıyorum.Renginden memnunum aslında ama artık üretilmiyor piyasada buldun buldun diyıorlar.Benim istediğim ne çok koyu olsun ne çok açık yani çok açık kızıl kahve istiyorum.istedğim renge başka hangi boyayla elde edebilirim bilgisi olan varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum:))

arkadaşlar ben 8.74 koleston gizemli kahve boya kullanıyıorum.Ama artık üretilmiyor bulamayabilirsiniz deniyor.Benim istediğim renk açık kızl kahve.Ne açık istiyorum ne koyu Öyle bir geçer zamankideki Cemile'nin yeni sezondaki rengi gibi.her markanın numarası rengi farklı oluyor o yuzden alıp denemeye cesaret edemiyorum bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok mutlu olurum.

kızlar bnmde scımda koyu kahverengi renk vardı sımdı aktı kendı sacımın rengı var bnde altın karemele boyasam tutarmı sızce ?

ben aldım altın karameli bir aydır cesaret edip boyayamadım turuncu olacak diye...saçlarım röfleli çünkü..cnm ben olsam denerdim açık kahve tonuysa saçın çok koyu bir saç değilse yani sonuç iyi olur bence..saçımda röfle olmasa bir an bile düşünmeyecğim..geçen bir kızla konuştum saçı çok fena turuncu olmuştu sordum ne ile boyadın saçında balyaj varmış karamel botyamış ama sonuç çok kötüydü

benim kendi saçım koyu kahve/kestane. altın karamele boyadım 3 ay önce. ilk zamanlar ben pek sevmedim ama herkes saç rengimi sormaya başlayınca havalara girdim :) çok az dipler gelince çokdaha süper oldu.ama şimdi dipler bayaa uzadı yeniden boyamak istiyorum bu renge ama saç uçları iyice açılır sarımsı/turumcumsu olur die cesaret edemiyom.

kızlar sonunda boyadım altın karamele ama hayal kırıklığı oldu hiç tutmadı diyebilirim diplerden hafif tuttu ama hoşuma gitmedi ne bilim böyle hayal etmemiştim hiç..zeminimde açıktı röflenin üstüne palette naturel kumral vardı ama akmıştı sarılarım çıkmıştı alttan..ama sarı olan yerler hele hiç tutmadı ya..bir de sertleşti saçım..

KIZLAR PALLETTE altın karamel ssarı ve kumralı karıstırdım sonuckahve! sok oldum valla saclarım sarıydı ve anıden koyulaştı gözume tuhaf gelıo

bence hiç bişeyle karıştırmamak daha iyi ben azcık açık karamel katmıştım çok az o bile koyu yaptı bence iki kutu altın karamel alın ilk kez boyacaklar ben şimdi öyle yapacam..

Saçım koyu kumral ama benim kendi rengi şuan uçları açık sadece kumral tonlarnda, ilk bakışta koyu duruyo yani tek başına açar mı 7 tonları?

Saçım koyu kumral ama benim kendi rengi şuan uçları açık sadece kumral tonlarnda, ilk bakışta koyu duruyo yani tek başına açar mı 7 tonları?

eğer saçın kendi doğal saçınsa yani boya filan yoksa direk altın karamele boya derim çok güzel açıyor doğal saçı zaten koyu da değilmiş saçın ama iki kutu almanı tavsiye ederim yetmiyor hiç..

bende altın karamele boyamak istiyorum saçlarımı şuanki rengim altın parıltılı bal sarımsı birşey yani çok turuncumsu birşey istemiyorum böyle tatlı bir karamellik sizce boyamalımıyım?

kızlar dibi baya koyu 1 cm gelmiş saçı boyarken önce diplerimi yoksa uçlarımı boyuyosunuz ? herkes farklı bişeyler söylemiş çünkü bu konuda ..dip kendi saçımız olduğu için çabuk açılır önce uçlar boyanmalıdır açık boyalarda diyenler var
sizler nasıl boyuyorsunuz ne olur bi yardım

bahsedilen boya bumu

Eklentiler

• $22082011(009).webp
    $22082011(009).webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 156
kızlar dibi baya koyu 1 cm gelmiş saçı boyarken önce diplerimi yoksa uçlarımı boyuyosunuz ? herkes farklı bişeyler söylemiş çünkü bu konuda ..dip kendi saçımız olduğu için çabuk açılır önce uçlar boyanmalıdır açık boyalarda diyenler var
sizler nasıl boyuyorsunuz ne olur bi yardım

en güzeli uçlardn boyamak en son öyle denemiştim.daha rahat oluyor öyle hemde.diyelim ki boyayı begenmediniz.ilk uçlardan başladındıgı için daha güzel mantık bence.

Bugün altın karamele boyadım ve çoook mutluyum!
Açık zemin üzerinde akmış kızıl vardı, gündüz bakır gibi gözüküyordu ama geceleri beyaz ışık altında hala şarap kızılı gibiydi, diplerden de 1 parmak çıkmıştı.
Saçımın kızıllığını açtı, diplerle uçlar arasında da neredeyse hiç fark yok. Ama kesinlikle saçlarımda bakır bir ton var, hatta kendi renginden açılan diplerde de bakırlık var. Ben çok sevdim, biraz koyu bir ton gibi gerçi. Belki ikincide daha iyi tutar ama bakır tonu olan bir karamel bu, eğer tamamen sarı karamel istiyorsanız yeni çıkan bir marka var syoss diye, onu tavsiye ediyorlar haberiniz olsun

Son düzenleme:
Özel mesaj atan Prenses hn., 100 gönderiyi tamamlamadığım için maalesef henüz özel msj yollayamıyormuşum...
Amonyaksız casting serisini bilmiyorum açıkçası ama bu altın karamel %9luk açıcıyla gelen bir boya, belli bir yere kadar yıpratabilir tabii. Kesinlikle ama kesinlikle kızıllık oluyor. Gene de ben kuaföre gitmek yerine evden boyamayı tercih ederim. Kendimden başkasına güvenmiyorum saç konusunda :) nşallah yardımcı olabilmişimdir, kusura bakmayın ben de pek bişi bilmiyorum daha önceler hep kızıllarda ve bal köpüğünde gezindim, karamel konusunda çok deneyimli değilim..

Özel mesaj atan Prenses hn., 100 gönderiyi tamamlamadığım için maalesef henüz özel msj yollayamıyormuşum...
Amonyaksız casting serisini bilmiyorum açıkçası ama bu altın karamel %9luk açıcıyla gelen bir boya, belli bir yere kadar yıpratabilir tabii. Kesinlikle ama kesinlikle kızıllık oluyor. Gene de ben kuaföre gitmek yerine evden boyamayı tercih ederim. Kendimden başkasına güvenmiyorum saç konusunda :) nşallah yardımcı olabilmişimdir, kusura bakmayın ben de pek bişi bilmiyorum daha önceler hep kızıllarda ve bal köpüğünde gezindim, karamel konusunda çok deneyimli değilim..

Teşekkür ederim bende öyle güvenmiyorum kendim yapsamda kötü olsada dün boyadım saçlarım palette tarçın bakır aldım altın karamel alacaktım ah o satıcı kız 1 şeyde bilmezler kafa karıştırırlar hatta konuda açtım dipten çıkan saçlar kızıl gibi alt berbat değişme değişmeme gibi 1 durumda ne yapacam bilmiyorum

Back
X