Saç Rengi ve Saç Boyama Palette Papatya denemem (resimli)

November 22

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
2.280
1.822
448
Uzun süredir kumraldı saç rengim ancak bal sarısı istiyordum ama piyasadaki bal sarısı ya da bal köpüğü diye geçen her renk karamele döndürdü saçlarımı turunculuk kattı hiç istemezken.Sonra Palet papatya ile Loreal küllü sarıyı karıştırdım.İstediğim renge yakın olunca 2 ay sonra palette papatya ile açık papatyayı karıştırdım sonuç böyle ben beğendim istediğim renge çok yakın oldu.

Eklentiler

• $1.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 16.319
  • $2.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 21.100
  • $3.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 24.788
  • $4.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 14.590
ben beğendim çıkan rengi acaba benim saçıma da bu renk çıkar mı ki ya beğendim denemek istedim şuan benim saçıjm şuan koyu kahve:26:

Şöyle söyleyeyim, bundan önceki uyguladığım renk yaklaşık olarak 6-7 ay boyunca loreal küllü sarı+syoss açık kumral dı.Saçımın renk tabanı açılınca denemek istedim böyle tuttu.Aslında resimler kapalı alanda çekildiği için koyu bile çıkmış daha açık duruyor normalde.Eğer saçlarınız kahveyse ve hiç boya yapmadıysanız saç renginizi azıcık açıp öyle denemeniz gerekebilir.Ya da 1 kaç denemeden sonra renk oturabilir de .Çünkü açıcı özelliği çok iyi bu rengin.Diğer boyalarda bu kadar iyi sonuç almamıştım açılma konusunda.

Mesela yardımcı olmak için şunu da belirteyim bu eklediğim resimlerdeki rengim palet papatya +loreal küllü sarının birleşimi orda azıcık daha koyuydu.Şimdi daha açık daha bal duruyor

Loreal kullu sari hangi seri ve numara kac cnm? Ben cok begendim saclarini bence gusel olmus. Karamelle boyadgm
İcin bendede trunculuklar var alirmiki o turunculugu?

Loreal exellence 9.1 küllü sarı ile palette papatyayı karıştırdım önce.2 ay sonra dipler geldi renk de hoşuma gidnce loreal 9.1 ile palet açık papatyayı karıştırdım.Amacım saçımın aniden çirkin sarı olmamasıydı.2ay sonra da korkum kalmadı direk palet papatya aldım 2 kutu onu uyguladım.Ama bir kutu papatya bir kutu açık papatya aldım.Bu paletin ince uzun kutularından doğal boya diye geçiyor sanırım.

Canım ben bu rengi çok beğendim ne açık ne koyu gayet iyi
acaba bu rengi elde etmeden önceki saç rengin neydi ??
Şimdiki saç renginde güzel olmuş güle güle kullann

Canım ben bu rengi çok beğendim ne açık ne koyu gayet iyi
acaba bu rengi elde etmeden önceki saç rengin neydi ??
Şimdiki saç renginde güzel olmuş güle güle kullann
Açık kumral tonlarındaydı canım çok koyu değildi.Ama bu kadar da açık değildi.Yani bu boya rengi baya açıyor

Burda tüp kullanmamıştım canım set boya kullanmıştım.Şimdi bebek düşünüyorum 4 ay kadar sonra o yüzden adım adım orta kumrala kayacağım :)onları da eklerim

Canım konu sahibi olarak söylüyorum saçın 1-2 ton açılır ama bakırsın o yüzden iyi olur mu onu bilemedim çok turuncu olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…