Saç Rengi ve Saç Boyama Palette yoğun açici ve kolesyon yoğun açici kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
marianne999 teşekkür ederim canım cevabın için ewet dedin gibi çıkacak sonuç süpriz olacak ama o duruncu kafayla dışarı çıkmak sorun olacak...ben actıktan sonra kahve köpüğüne boyamayı düşünüyorum boyayı alırım eğer çok turuncu olursa değiştirtirim boyayı
saçım çok koyu değil ama ne renge boyasam kızıllar çıkıo

cnm rica ederim ben açıcıyı iki kere kullandım o yüzden beklenmedik bi saçla karşılaşp mağdur olmanı istemem ben de açınca kahwe köpüğü düşündüm kozmetikçi bayan çok açık olur dedi ben o kadar açık istemedğim için wazgeçtm ama çok qüzel bi renk boyayanlarda qördüm tawsiye ederim

palette nin açıcısını aldım hatta sürdüm 10 dkka oldu şu an bir açılma yok ama 25 dkka sonra kontrol edın dıo kagıdında bakalım sonuç ne olacak

portakal oldumkaydirigubbakcemile3
açıcıyı aldığım yerdeki kız senin saçın siyah değilki turuncu olsun dedi kahve köpüğünü aldım bende yinede o çiğ turunculuğu kapattı küllü alsaydım daha güzel olurdu...ama buda güzel yani sanki bakıra boyamışım gibi saçım...braz dinlensin 15 gun sonrada küüllü kumrala boyarım

2 yıl öncede kızıldan açtırdığımda sonuç böyle olmuştu o zaman 150 milyon wermiştim şimdi 17 tlye bittikaydirigubbakcemile3

koleston renk açıcıyı kullandım saç rengim siyaha yakın kestaneydi ama saçımı açmadı çok hafif bir rengini kırdı ama öyle açma falan olmadı acaba bir daha açsam mı bilemedim arkadaşlar fikri olan???

ne kadar beklettın canım ben 45 dkkıka beklettım benımde akmış sıyah kızıl karışıktı portakal rengine kadar actı:1: ben palette kullanmıştım

bende yarım saat beklettim daha fazlamı bekletseydim acaba zaten kafam kazık gibi oldu sürünce bir de benim kolestondu acaba palette alıp bir de öyle mi denesem ki canım?

kızlar benim saçlarımda siyah boyalı palettenin yoğun açıcılarıyla açsam nasıl olur?? kimisi açıldı dio kimisi açılmadı ?? ben zaten sarı olmak istemiorum çikolata kahve gbi koyu renkler istiyorum siyah olmasında açtıktan sonra çikolata kahve yapsam tuttarmı??

kızlar benim saçlarımda siyah boyalı palettenin yoğun açıcılarıyla açsam nasıl olur?? kimisi açıldı dio kimisi açılmadı ?? ben zaten sarı olmak istemiorum çikolata kahve gbi koyu renkler istiyorum siyah olmasında açtıktan sonra çikolata kahve yapsam tuttarmı??

aynı durumdayım:1rolleyes: yardım kızlarrrboshayallersmile

benim saçımda siyah boya..koleston açıcı kullandım ben ama öyle açma falan olmadı sadece hafif rengini kırdı..ben yarım saat beklettim bilemiyorum belkide ondandır ..şimdi de palettenin açıcısını aldım onunla açıcam birazdan nasıl olucak bilmiyorum..ayrıca açıcıdan sonra boyayacağınız renk açık renk olmalı yoksa saç çok koyu olur.. bilginize...

benim saçımda siyah boya..koleston açıcı kullandım ben ama öyle açma falan olmadı sadece hafif rengini kırdı..ben yarım saat beklettim bilemiyorum belkide ondandır ..şimdi de palettenin açıcısını aldım onunla açıcam birazdan nasıl olucak bilmiyorum..ayrıca açıcıdan sonra boyayacağınız renk açık renk olmalı yoksa saç çok koyu olur.. bilginize...

hihoyyyt nasıl oldu saçın?? üstüne ne renk boyucaksın sen? küllü kızıllığı alırmış ama ben karamel istiyorum:1rolleyes:

saçımın rengini açtı baya..ama turuncu gibi oldu tabii..olsunn en azından açıldı gerisi önemli değil..ben bunun üstüne gizemli kahve boyucam ama hemen değil bikaç gün geçsin...sen karamel istiyosan bence boyayı alaçağın yerdeki kızlara falan danış yardımcı olsunlar..bende öyle aldım boyayı..ayrıca açıcı olarak palette kolestondan daha iyi gibi geldi bana

saçımın rengini açtı baya..ama turuncu gibi oldu tabii..olsunn en azından açıldı gerisi önemli değil..ben bunun üstüne gizemli kahve boyucam ama hemen değil bikaç gün geçsin...sen karamel istiyosan bence boyayı alaçağın yerdeki kızlara falan danış yardımcı olsunlar..bende öyle aldım boyayı..ayrıca açıcı olarak palette kolestondan daha iyi gibi geldi bana

aa ne güzel açmış yaa peki yıpranmadı mı saçın ben saçım yanar diye korkuyorum, nasıl uyguladın saçına? palette hangi numarayı kullandın? bir de siyaha en son ne zaman boyamıştın sen? çok sordum kusura bakmabilmiyorumkismile

Son düzenleme:
yok canım hiç önemli değil... normal boya gibi uyguluyorsun saçına..numarası falan yok palette yoğun renk açıcı diye geçiyor..saçımda yıpranma yada yanma falan yok sanmıyorum olacağını o yüzden tereddüt etme..benim siyaha yakın bir renkti ama siyah değildi saçım kestane gibiydi ..en son 1 yada 2 ay önce boyamıştım galiba:)

yok canım hiç önemli değil... normal boya gibi uyguluyorsun saçına..numarası falan yok palette yoğun renk açıcı diye geçiyor..saçımda yıpranma yada yanma falan yok sanmıyorum olacağını o yüzden tereddüt etme..benim siyaha yakın bir renkti ama siyah değildi saçım kestane gibiydi ..en son 1 yada 2 ay önce boyamıştım galiba:)

anladım canım çok saol inşallah bende de işe yarareyvahedigeldismile

siyah incim yaptıktan sonra haberdar edersen bende çok sevinicem tatlım çünkü bnm daha 1 ay beklemem lazım sacım çok işlem gördü:(

Back
X