Saç Rengi ve Saç Boyama Palette yoğun açici ve kolesyon yoğun açici kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında bir foto koyabilsen bakardık iyi olurdu canım

kızıl gibi duruyo dimi yabilmiyorumkismile ne yapsam kibilmiyorumkismile

Son düzenleme:
gördüm canım kızıl kahve gibi olmuşş güzel olmuşş ama akıcak saçın yıkandıkça ve turuncular yine çıkıcak söyleyimm

bence saçın akınca küllü bir renge boyaa başka türlü kapanmaz ama şimdi boyama zaten güzel olmuşşş yıkandıkça akıcak o zaman boyarsın tatlım

şu anda biraz fazla kızıl haftaya küllü boyasam mı?turuncular çıkınca ne yapayım sence? sen ne yapıcaksın saçına canım ?

edit: cevabını yazmışsın canım:)

Son düzenleme:
ne zormuş siyahtan kurtulmak ya şu kızıl ve turunculardan da tamamen kurtulsam tam olcak:/

ewet canım dediğim gibi en az 20 gün bekle çünkü saçın üstüste çok fazla işlem gördü ve dinlenmeye ihtiyacı var hatta 1 ay beklesen daha iiyi olur saç bi kendine gelsin rengi aksın o zaman boyarsın zaten 2 boyamada falan renk oturur canım

bende bekliyorum üstüste 2 kere açıcı kullandım biraz saç dinlensin küllü bir renk alıp boyucam bakalım fotoda koyarım yapınca :)

kızlar bana yardım edin bugün hatırı sayılır kuaförlerden birine gittim fikir almak için siyahı açtırmak istediğimi ve üzerine istediğim rengi söledim ama korkuyorum daha 1 hafta oldum boyayalı saçımı ve 3 boya geçirdi üst üste ama kuaför fazla bişiy olmaz dedibilmiyorumkismile napayım sizce ??? güvenemiyorumda yaaa

evet canım en iyisi beklemek çok saol 1 ay geçsin küllü bir renge boyarım sonra da bal ya da kahve köpüğü istiyorum bakalım:)

seçil canım güvenmiyorsan yaptırma bence hem yeni boyamışsın sen bilirsin tabi, ama kuaförün tipinden tavrından anlarsın zaten, ben de ilk defa gittiğim bir kuaförde yaptırdım adam belliki usta bir kuaför, senin kendi saçını tanıman lazım ben biliyordum saçımın dayanaksız olduğunu o yüzden sıksık uyardım kuaförü bir bakın diye bıktı benden:1: nazının geçmesi lazım baştan söyledim ben korkuyorum diye,kaça yaparım dedi sana canım?

Son düzenleme:
ben ikisinide kullandım.
ikisinide cok sevdim=)
saçlarm kalçamdan dahada aşağıya kadar uzun ve hepsi koleston sayesnde açıldı:D dip boyalarımada palette yoğn açıcıyı yapıorm:D
ben tavsiye ederim=)
özellikle koleston da tüp şeklinde bakım kremi veriolr o muhteşem=)

kızlar bana yardım edin bugün hatırı sayılır kuaförlerden birine gittim fikir almak için siyahı açtırmak istediğimi ve üzerine istediğim rengi söledim ama korkuyorum daha 1 hafta oldum boyayalı saçımı ve 3 boya geçirdi üst üste ama kuaför fazla bişiy olmaz dedibilmiyorumkismile napayım sizce ??? güvenemiyorumda yaaa

aynen siyahincime katılıyorum..bekle canım biraz saç dinlensin sürekli işlem görmüş..bence kuaföre fazla güvenme genelde para için herşeyi söylüyorlar (istisnalar var tabiii)

ben ikisinide kullandım.
ikisinide cok sevdim=)
saçlarm kalçamdan dahada aşağıya kadar uzun ve hepsi koleston sayesnde açıldı:D dip boyalarımada palette yoğn açıcıyı yapıorm:D
ben tavsiye ederim=)
özellikle koleston da tüp şeklinde bakım kremi veriolr o muhteşem=)

ben ilk kolestonla açtım ama sanki pek etki etmedi sonradan palette ile açtım o bayağı açmıştı saçımı

evet canım en iyisi beklemek çok saol 1 ay geçsin küllü bir renge boyarım sonra da bal ya da kahve köpüğü istiyorum bakalım:)

seçil canım güvenmiyorsan yaptırma bence hem yeni boyamışsın sen bilirsin tabi, ama kuaförün tipinden tavrından anlarsın zaten, ben de ilk defa gittiğim bir kuaförde yaptırdım adam belliki usta bir kuaför, senin kendi saçını tanıman lazım ben biliyordum saçımın dayanaksız olduğunu o yüzden sıksık uyardım kuaförü bir bakın diye bıktı benden:1: nazının geçmesi lazım baştan söyledim ben korkuyorum diye,kaça yaparım dedi sana canım?

180tl istedi 120 yede acarım ama mahvolur sacların dedi çok iddalı konusuyo yaa adamın önüne oturasım geldi ama parası tuttu biraz:D

aynen siyahincime katılıyorum..bekle canım biraz saç dinlensin sürekli işlem görmüş..bence kuaföre fazla güvenme genelde para için herşeyi söylüyorlar (istisnalar var tabiii)

ya aslında arkadasımın sacını tam resimde gösterdiği saç gbi yaptı cıkardı 1 ay falan önce ama ben saçımada güvenemediğim içineyvahedigeldismile bende dinlenmesini istiyorumm 1 ay dursunn diorum en azından ben sacımı ii hissettimde yaptırayımopuyorumnanaktan

180tl istedi 120 yede acarım ama mahvolur sacların dedi çok iddalı konusuyo yaa adamın önüne oturasım geldi ama parası tuttu biraz:D

akannehir ay canım ben 70 e yaptırdım sempatiksalakcinni bir arkadaşımla ikimiz açtırdık ikinize 70 olur dedi,ürünlerini de gösterdi bitkisel bişeydi okudum tektek kutularını, ama burası öğrenci şehri öğrenciyim deyince hemen fiyatlar düşüyo belki ondandır ama ne kadar düşürürki adambilmiyorumkismile

saçına hiç bişey olmucanın garantisini verse 120 verilebilir ama:1rolleyes:

akannehir ay canım ben 70 e yaptırdım sempatiksalakcinni bir arkadaşımla ikimiz açtırdık ikinize 70 olur dedi,ürünlerini de gösterdi bitkisel bişeydi okudum tektek kutularını, ama burası öğrenci şehri öğrenciyim deyince hemen fiyatlar düşüyo belki ondandır ama ne kadar düşürürki adambilmiyorumkismile

saçına hiç bişey olmucanın garantisini verse 120 verilebilir ama:1rolleyes:

saçım uzun sırtımda ve gür belki ondan olabilir ama sehirden sehire değişiyo ohh ne güzel yaa 70 e açtırmayı geçtim boyamıolar bile burda :umursamaz: ögrenci oldugum halde 180 cnmkaydirigubbakcemile3 kuaförde biraz lüks ondan olsa gerek

bilmemki canım benim omzumu geçiyo 5 cm falan, saç uzunluğu etkli olabilir doğru.boya da 45 tl miş:1: aman lüx olsun canım riske atmaya değmez valla ben de öyle heryere güvenemem:1:

Back
X