Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bana yardım edin bugün hatırı sayılır kuaförlerden birine gittim fikir almak için siyahı açtırmak istediğimi ve üzerine istediğim rengi söledim ama korkuyorum daha 1 hafta oldum boyayalı saçımı ve 3 boya geçirdi üst üste ama kuaför fazla bişiy olmaz dedibilmiyorumkismile napayım sizce ??? güvenemiyorumda yaaa
ben ikisinide kullandım.
ikisinide cok sevdim=)
saçlarm kalçamdan dahada aşağıya kadar uzun ve hepsi koleston sayesnde açıldıdip boyalarımada palette yoğn açıcıyı yapıorm
ben tavsiye ederim=)
özellikle koleston da tüp şeklinde bakım kremi veriolr o muhteşem=)
evet canım en iyisi beklemek çok saol 1 ay geçsin küllü bir renge boyarım sonra da bal ya da kahve köpüğü istiyorum bakalım:)
seçil canım güvenmiyorsan yaptırma bence hem yeni boyamışsın sen bilirsin tabi, ama kuaförün tipinden tavrından anlarsın zaten, ben de ilk defa gittiğim bir kuaförde yaptırdım adam belliki usta bir kuaför, senin kendi saçını tanıman lazım ben biliyordum saçımın dayanaksız olduğunu o yüzden sıksık uyardım kuaförü bir bakın diye bıktı bendennazının geçmesi lazım baştan söyledim ben korkuyorum diye,kaça yaparım dedi sana canım?
aynen siyahincime katılıyorum..bekle canım biraz saç dinlensin sürekli işlem görmüş..bence kuaföre fazla güvenme genelde para için herşeyi söylüyorlar (istisnalar var tabiii)
180tl istedi 120 yede acarım ama mahvolur sacların dedi çok iddalı konusuyo yaa adamın önüne oturasım geldi ama parası tuttu biraz![]()
akannehir ay canım ben 70 e yaptırdım sempatiksalakcinni bir arkadaşımla ikimiz açtırdık ikinize 70 olur dedi,ürünlerini de gösterdi bitkisel bişeydi okudum tektek kutularını, ama burası öğrenci şehri öğrenciyim deyince hemen fiyatlar düşüyo belki ondandır ama ne kadar düşürürki adambilmiyorumkismile
saçına hiç bişey olmucanın garantisini verse 120 verilebilir ama:1rolleyes: