Palyaço korkum.

palyaçoya karşı geliştirilen korku sizin gündelik yaşantınızı etkiliyorsa durum ciddi ancak korku anlıksa ve sonrasında hayatınıza devam edebiliyorsanız sıkıntı yok. herkesin bildiği ya da bilmediği fobileri vardır. literatüre bakılacak olursa bi dolu fobi türü var. bence tadını çıkarın madem sevgilinizin koluna sarılmanıza sebep oluyor:)

:)) bende palyaçoluk yapıyorum,benden de korkuyo çocuklar
bi kere doğumgününe gitmiştim çocuğun aklı çıktı korkudan,peruğumu falan çıkarttırdılar-oturdum pasta yedim bende sadece :42::42:

:)) bende palyaçoluk yapıyorum,benden de korkuyo çocuklar
bi kere doğumgününe gitmiştim çocuğun aklı çıktı korkudan,peruğumu falan çıkarttırdılar-oturdum pasta yedim bende sadece :42::42:

Bende yapsam mı acaba. Korkmam o zaman belki :)

Nasıl yapılıyor,nereye başvurmalıyım. Özel mesaj atabilirmisiniz bana?

Sen çok şirin görünüyorsun ama :)

teşekkür ederim ladyevil:)) Resimdeki ben değilim.
ama ben de hiç fena bi palyaço sayılmam :32:

Bende yapsam mı acaba. Korkmam o zaman belki :)

Nasıl yapılıyor,nereye başvurmalıyım. Özel mesaj atabilirmisiniz bana?

evet evet korkmana engel olur,kırtasiyeden yüz boyama kalemleri alsan da güzel bir başlangıç olur senin için..
Aynı şehirde yaşamıyoruz ama ajanslara başvurabilirsin iş bulmak için.Ya da bi palyaçoyu gördüğün yerde yapış koluna sor hangi ajansta çalıştığını,hem onun da senin gibi cici bi kız olduğunu anlarsın hem de ajansının yerini felan tarif eder :42:

Ben de izlediğim bir film yüzünden korkarım palyaçolardan.Küçükken daha beterdi bu korkum ama şimdi palyaçoların yanından geçerken sadece rahatsızlık hissediyorum o kadar.

Aynı fobi bendede var.Küçükken görüncede ağlarmışım.O filmide izledim ama ondan öncede vardı bu korkum neyseki etrafta çok yoklar

ev arkadaşımda çok korkardı. hatta garipsemiştim ilk duyduğumda bu korkusunu. çaresi nedir bu korkuyu yenmenin acaba? :26:

Back
X