- 29 Ağustos 2007
- 748
- 1
- 641
- Konu Sahibi maden suyu
-
yarım su bardağı şeker çok mu sanki ?
sıvı malzemeler biraz çok değil mi? Bu hamur çok fazla olur bence ama deniyeceğim çok hoş görünüyor.
Ben şmdi yoğurdum geldm, hamuru mutfakta kabarıyor. malzemeleri tam ölçülü oldu, işallah pişincede güzel olur
:) ben yaş maya kullanmadım evde toz maya vardı onu kullandım. ama unu fazla atmışım heralde 45 dk beklediğim halde hamurum kabarmadı mafoldumben bende fırında kabarır diye yaptım poğaçalarımı fırında kabardı biraz ama pamık gibi olmadı, benimkiler taş gibi oldu :bbo: çok un koymayın annemem sordum fazla undandır dedi( ama yinede eşim yedi :)) malzemeler falan herşey tam kıvamında güzel yani problem bende
tatlım ben de daha önce başka bir tarifi kuru mayayla yapmıştım Dediğin gibi kabarmıo ve çok yumuşak olmuomafoldumben Un yüzünden değildir die düşünüorm çünkü sıvı malzeme çok olduğundan baya un koyuyosun hamur cıvık olmasın die bu tarifte Bi daha ki sefere yaş maya kullanmanı öneririm canım Sağlıcakla kal
evet bide öyle deniyim ben. e deneye deneye öğrencez yerimseniben çok saol cnm
cokacimcoookellerine saglik canim benimcokacimcoook
sıvı malzemeler biraz çok değil mi? Bu hamur çok fazla olur bence ama deniyeceğim çok hoş görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?