Pamuğa zeytinyağı koyup çamaşıra koymak? Duyan var mııı

Chmstry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
528
225
53
38
Bi arkadaşımın annesi ebe,o söylemiş arkadaşlar,bi pamuğa saf zeytinyağ koyup çamaşırına koy,içerde kist falan ne varsa temizler,arkasından da hemen hamile kalırsın.rivayete göre de hamile kalanlar varmış. Ben çocuk istiyom diye bana söledi,ben de paylaşayım sorayım dedim, adetten sora yapılırsa daha mantıklıdır heralde ama,ben 53 gündür adet olmadığımdan,darlandım artık,bu akşam duşumu aldım mis gibi,bir pamuğun üstüne zeytinyağ döktüm ve çamaşırıma koydum,kısmet bakalım... :)hiç bişi olmazsa yumuşacık olur tontişimm

İçine koyulacak olmasın. Dışardan nasıl bi etkisi olacak ki. Mantıklı gelmedi :) hamile kalırsan yaz :)

pek anlamam ama söylemek istedim gene de.

maydonoz yedirmiyorlar yeni hamilelere düşürüyormuş doktorlar da söylüyomuş. eğer zeytinyağı kisti söküyorsa yeni gebeliğe de zarar eder. 53 gündür adet olmuyorsan belki tutmuştur yapma bence. doktoea git gebelik yoksa yaparsın arkadaşım

Oncelikle Doktora giderseniz zeytinyagindan daha etkili olacaktir...

Biliyorum,maydanozu da idrar yolları için çamaşıra koyuyorlarmış,ben hamile değilim malesef,aylardır tek bir ağrı kesici bile içmiyorum,maydanoz ya da herhangi bir bitki çayı bile içmiyorum,(geçen ay bitek hayıt içmiştim)bu ay hamile olmadığıma emin olduktN sonra yapayım dedim artık.doktora gittim pkodan dolayı gecikiyormuş,bi kan testi,yaklaşık 20 tane falan da idrar testi yaptım bu 53 günlük süreçte

Oncelikle Doktora giderseniz zeytinyagindan daha etkili olacaktir...
Doktora her ay gidiyorum zaten,böyle yazınca kör cahil bi kadın geliyorum dimi:) bu aylık umudum kalmadı,pko varmış ondan gecikiyormuş adetim iki aydır,bu ay bi kere kan testi 20 tane falan da idrar testi yaptım,ondan ümidi kestim artık,bi yapıyım bakalım dedim... allah sağsalim kucağna nasip almayı nasip etain işallah.benim bi bebeğimi aldılar temmuzda,ozamandan beri sürekli doktordayım zaten,bunaldım artık

İçine koyulacak olmasın. Dışardan nasıl bi etkisi olacak ki. Mantıklı gelmedi :) hamile kalırsan yaz :)
Dışından çekiyomuş,idrar yolları için de maydanoz koyuyolarmış mesela,kimya öğretmeniyim ben buarada,bunları yazınca kör cahilmişim gibi geliyo da, kimyanın bilim öncesini anlattığmız bi ünite var,orda eski insanların bitkileri ne için kullandıkları falan yazıyor,inanılır gibi değil:)

Öyle zaten eskiden ilaç mı varmış :) bi kere su buharına oturayım dedim de totomu yaktım iz kaldı ;(

Yok estfrllah, sadece yanlis yonlendirmelere maruz kalip baska seylere sebep olmasin diye yazdim. Aksine anlayabiliyorum, bende sogan ve incir kuru denedim alternatif olarak. Ama tum tahlillerimdeb hatta 2 asilama yaptirdiktan sonra yoneldim. Sonucta bilmiyoruz... bebek isteyince ortaya cikiyor uyuyan rahatsizliklarimiz.bende pko yum. Tavsiyem saglam bir infertilite uzmanina gitmeniz. Eger uzun suredir istiyorsaniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…