pamuk prensesim geliyor:)

neshe1976

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
168
2
96
İstanbul
Nihayet ben de bebeğimin cinsiyetini öğrendim.Bizm de güzeller güzeli bir kızımız olacak:)Babası biraz şaşkındı ama:) Gelelim çin takvimine,benimki tutmadı.İçime hep oğlan doğuyordu o da olmadı.Kan testi 50Nin altıydı o da tutmadı.Kız bebek annenin güzelliğini alır dediler,aksine ben daha güzelleştim.Tek tutan şey hep ekşi istedim canım,tatlıyla çok aram yoktu..Her anneye bir kız evlat lazım zaten.İnşallah ikincisi de erkek olur:P Ayrıntılı ultrasona girdim .çok şükür hersey iyi cıktı.Tüm organları sağlam.Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.Sevgiler

gözün aydın canım, sağlıklı olsun a.s. aynı durumlar benim için de geçerliydi. benim ve etrafımdaki herkese oğlan olacakmış gibi geliyordu ama minik bir kızımız olacak naniknanik ben de tatlı yiyemiyorum hiç...

canım gözün aydın en önemlisi sağlıklı olması tabii...
artık belirtiler tersine döndü demekki aynen erkekmiş gibi belirtiler vardı fakat benimde cimcime bir kızım olacak..

allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.kasım anneleri kızdan gidiyor hep.benimde 1kız 1oğlan

canım gözün aydın
prensesinle sağlıklı mutlu huzurlu ve hayırlı bir ömür diliyorum canım

canım gözünaydın.. pamuk prensesisini sağlıcakla kucağına alman dileğiyle...
bende hiç ayrım olmadı ekşide istedi canım tatlıda şu anda tatlıyı az yiyorum ama keksiz yapamam sanırım..
genelde annelerin içine doğan oluyor sanki.. benim ilk başlarda bir kız bir oğlan gibi geliyordu bilmem şimdi 2 erkek gibi geliyor nedense .bir prensesde bende olsa ne güzel olurdu...:)) kısmet belli değil belkim olur ......:)))))))

Neshe'cim hayırlı olsun, inşallah sağlıklı bir şekilde kızını kucağına alırsın. Bak bana da demişlerdi ben de sana diyim, şanslı annenin ilk çocuğu kız olurmuş. Babanın durumunu tahmin edebiliyorum. Birçoğumuz aynı şeyi yaşadık :))) Benim eşim çok kötü bozulmuştu kızı olduğunu duyunca ama şimdiden birbirlerine cilvelere başladılar. O kızıyla konuşuyor. Öbür hanımefendi de anneye atmadığı tekmeleri ona atıyor :) Daha duymuyordur babayı heralde ama hissediyordur belki kimbilir...

canım hayırlı olsun minik kızın allah saglıklı olarak kucagına almayı nasip eder inşallah :nazar:

gözün aydın nesheciiiiiiim..
oh oh bi gelin adayı daha :sm_cool:
allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım.ama bu belirtiler fasa fiso bencede..
bende erkek hissettim erkek oldu..çin takvimi erkek dedi erkek oldu..güzelleştin dediler erkek oldu..amaaaaa hala ekşi yiyom ama erkeeeeeeek...sırnaşık şey

Güzel kasım anneleri iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.Babamız ilk şoku atlattı,şimdi kızını sevip duruyor.

Back
X