Çocuk Hastalıkları Pamukçuk

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Mouse

küçük bi kız ölmüş Ruhu büyüyüp kadın olmuş
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
2.053
2.563
133
34
Kızlar 5 buçuk aylık bi kızım var
Ağzında pamukçuk oluşmuş
3 gündür su dahi içmek istemiyor
Şuan bile aç halde uyudu
Ne yapmam lazım
Nasıl geçer
Dr migovit diye bi şurup verdi ama düzelme yok

yemek sodasını su ile karıştırıp temiz gazlı bezle hem meme ucunuzu yine aynı şekilde sodalı başka bir bezle de bebeğinizin ağzının içini temizleyin.

Pamukçuk için antifungal damlalar var bizim kullandığımız mikostatin di. 2 günde tertemiz yapıyo ağzını bebişin :) birde göğsünüzede damlatın ucuna. oraya geçiyor bakteriler temizlensede tekrar devam ediyor çift taraflı bakterilere hücum :bicak:
Geçmiş olsn:KK46:
Teşekkür ederim
Dut pekmezi sürdüm iki gündür ama fayda etmedi
Yarın aldırayım bu damlayı eşime
Bi kaç yerde daha okudum bugün

Teşekkür ederim
Dut pekmezi sürdüm iki gündür ama fayda etmedi
Yarın aldırayım bu damlayı eşime
Bi kaç yerde daha okudum bugün
Ben karbonat vs denilen şeylerden deniyordum ama doktorum kızdı. onun üstündeki beyazı alınca altındaki hassas deri açıkta kalıyor daha çok acı çekiyo bebek dedi. ben bu damlayı ağzına göğüs ucu yaralarıma ve poposundaki pişikte bile kullandım :D

Anne sütü pamukçuğa iyi gelmiyor mu o_O:KK64:
Hayır anne sütü ile alakası yokmuş
Ağızda kalan mama süt kalıntısından dolayı imiş oluşma nedeni
Ayrıca malesef 2 aylıkken sütüm kesildi

Ben karbonat vs denilen şeylerden deniyordum ama doktorum kızdı. onun üstündeki beyazı alınca altındaki hassas deri açıkta kalıyor daha çok acı çekiyo bebek dedi. ben bu damlayı ağzına göğüs ucu yaralarıma ve poposundaki pişikte bile kullandım :KK70:
İnşallah kızımınkinide geçirir bi kaç gün içinde
Zaten iştahsız tam iştahı açılıyor bi sorun çıkıyor ya

İşk gün akşama doğru bile azaldığını görüyosun. zararlıda değil sonuçta yutuyo bebek onu ona göre düzenlenmiş bişey. 2 veya bilemedin 3 günde temizleniyo Allahın izniyle :)

merhaba,

3 çocuk büyütmüş bir anne olarak tavsiyem ,

Emzirdikten sonra veya mama verdikten sonra kaynamış bir çay kaşığı suyu ağzına verin .Süt ve mama kalıntıları temizlenir. Asla pamukçuk olmaz inanın. Bir kitaptan okuyarak uygulamıştım.

Pamukçğun tedavisini bilmiyorum çünkü öyle bir sorunum olmadı .

Kızlar 5 buçuk aylık bi kızım var
Ağzında pamukçuk oluşmuş
3 gündür su dahi içmek istemiyor
Şuan bile aç halde uyudu
Ne yapmam lazım
Nasıl geçer
Dr migovit diye bi şurup verdi ama düzelme yok
yumuşak temiz pamuklu bir bezi karbonatlı suya batırarak hafifçe bastırmadan ara ara ağzının içini sil

Karbonatlı suyla sildim damla döktüm ara ara yapacağım inşallah geçer

merhaba,

3 çocuk büyütmüş bir anne olarak tavsiyem ,

Emzirdikten sonra veya mama verdikten sonra kaynamış bir çay kaşığı suyu ağzına verin .Süt ve mama kalıntıları temizlenir. Asla pamukçuk olmaz inanın. Bir kitaptan okuyarak uygulamıştım.

Pamukçğun tedavisini bilmiyorum çünkü öyle bir sorunum olmadı .
Kesinlikle katılıyorum. Bende öyle yapıyorum umarım olmaz.

Biberon emzik ne varsa hepsini karbonatlı suda kaynatın. Çok az karbonatlı suda ıslattığınız yumuşak bi bezle ağız içini silin. İlaçlarda varmış ama onları bilmem.. kıyamam ona biran önce geçer inşallah.

Canım benim çocuklarımda oldu d.r hep aynı şeyi söyledi karbonat ayla ağzını sileceksin çünkü ordaki pamukçuk bir tabaka ve altındaki yaraya senin sürdüğünü ilaçlar fayda etmiyormus karbonat ayı gazlı beze batırıp ağzının içinde iyice gezdirin sonrada mukostatin sur gecer biberonlarini sürekli kaynat

:KK61:Bebekte pamukcuk nee dir bilmiyodum baktım google den da içim acı dı yemin ederim. Allah yardım etsin minik yavruya tez zamanda şifa versin.

Back
X