Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok mu pamukkalede okuyan?
canım bende bu yıl hazırlanıyorum sınava dershaneye gitmiyorum bu yıl ama geçen yıl gitmiştim ve dershanedi rehber hocam çok iyi bir üni demişti söylemek istedim
biz de sorduk rehberlik hocasına o da iyi demişti inşallah olurteşekkür ederim cevapladığın için
![]()
önemli deil canım :) denizliye hiç gittin mi bilmiyorum canım ama ben baba tarafından denizliliyim ve bi kaç yaz önce gitmiştik denizliye :) çok çok güzel bir şehir gerçekten.. çok düzenli gerçekten güzel bir yer yani...inşallah olur canım :)
![]()
gitmedim ama çok güzel bi yer olduğunu duymuştumayy şimdi daha bi heveslendim
![]()
çok sevindim canım buna :) inşallah kazanırsın da gidersin :) ilk defa mı hazırlanıyosun bu yıl cnm ? :)
ben pamukkalede t.dılı ve edebıyatı okuyorum nerden gıttıgın cok önemlı buyuk sehırden gıdıyorsan hayal kırıklılıgına ugrarsın canım.üniv fena degıl.emınım bızden sonrakı donemlere daha guzel olacaktır.genel olarak hocaları zordur.ama hep derlerkı bıze pamukkale üniv.den mezun olmak sizin için ayrıcalıklı bir referanstırimkanın varsa önceden gıdıp gormenı tavsıye ederım
ben pamukkalede t.dılı ve edebıyatı okuyorum nerden gıttıgın cok önemlı buyuk sehırden gıdıyorsan hayal kırıklılıgına ugrarsın canım.üniv fena degıl.emınım bızden sonrakı donemlere daha guzel olacaktır.genel olarak hocaları zordur.ama hep derlerkı bıze pamukkale üniv.den mezun olmak sizin için ayrıcalıklı bir referanstırimkanın varsa önceden gıdıp gormenı tavsıye ederım
bende pamukkale üniv fransız dil ed. istiyorum acaba bu bölümde okuyanlar memnun mu bir bilgin var mı?