- 20 Eylül 2013
- 7.600
- 16.466
- 448
- 42
Bizim zamanimizda Eğitim Fakültesinde bazı bölümlerde çift anadal yapiliyordu, net hatırlamıyorum ama sınıftan özel eğitime yapılıyordu sanırım, o zaman sınıfçıların öyle bir hakkı vardı.Herkese merhabalar, ben 21 yaşındayım. Geçen sene sınava yönelik çalışma yaptım, eşit ağırlık ve sözelden girdim ama sınav anında dikkatsizlik yüzünden 10 soru kaydırma yaptım ve o psikolojiye rağmen bir daha hazırlanma kararı aldım. Bu sene sınav aşırı zordu, ama beklediğimden daha iyi sonuç geldi, emeğinin karşılığını alamadım orası ayrı ama benim artık yeniden hazırlanmaya mecalim yok. Özel eğitim istiyordum, yüksek ihtimalle gelmeyecek. 16 (sözel) bin sıralamam var, vakıf üniversitesinde okul öncesi yazmayı düşünüyorum. Çap olanakları Devlet Üniversitelerine göre daha fazla. Gastronomi bölümü de aklımda ama istemiyorum, onu okursam işsizlik çekmeyeceğimi biliyorum, ama ablam bu bölümden mezun ve günün 12 saatinden fazla çalışma saatleri var, sürekli ayaktasın, tatilin doğru dürüst yok. Kısacası eğitim fakültesinden sınıf veya özel eğitime çap yapanınız var mıdır? Çok zor mu veya imkansız mı? Şimdiden teşekkür ederim cevap veren herkese.
Seveceğiniz ve size uygun olan işleri düşünün.
Eşit ağırlıkla ortak alandan bir şeyler yazmayı düşünüyor musunuz?