Siz bir de gelin Bodrum u görün

Burda yasiyoruz cok uzun yillardir biz iş dolayisiyla.Böyle kalabalik bir bayram tatili hatirlamadim ben gecmise döndügümde.Hicc kimsede yemin ederim maske yook.Sadece yerlesik yasayan bizler takiyoruz.Meydandaki büyük Bodrum yazısının önünde foto cektirebilmek icin metrelerce kuyruk olusuyor

Ic ice ,dip dibeler ve Tr nin bütün illeri burda hafmanlandi bu bayram.Korkudan disari cikamiyoruz,işimiz olunca hizli hizli cift maske ile hallediyoruz.Yaslilar da bile yok maske,mesafe.Ben herkese saygi duyarım, herkes her yere gidebilir ama neden illa Bodrum? Cesme vs ? Illa bi yere gidilecekse bizim insanimiz ege,akdeniz pesinde.Kimsenin aklina gelmiyor baska yerler keşfetmek,kultur turizmi vs.Bunaldim artik burda yasamaktan bu pandemide ama mecburuz.is burda yillardir.simdi bu insanlar memleketine bugun yarin donecek ,bayram tatili bitimi.Iyice corba olacak ,karisacak.Ben okullarin acilacagini hic sanmıyorum bu gidisle .maalesef .40 derece sicak burasi ya,acik havada böyle bulasiyorsa bu varyant ,sogugu ve kapali ortami bilemedim

Allah hepimizi feraha cikarsin .Insanlarin yüzde 90 i duyarsiz oldu,bitirdi kafasında pandemiyi.Benim yasadigim yerde böyle en azindan...