Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eeee ne olacak peki böyleBuarada maskenin koruyuculugu yok asininda yok hic biseyin yok.. hatta asilarin korona varyantlarini ortaya cikardigi soyleniyor..
Mişmişmiş mışmışmışBuarada maskenin koruyuculugu yok asininda yok hic biseyin yok.. hatta asilarin korona varyantlarini ortaya cikardigi soyleniyor..
Mişmişmiş mışmışmış
Bi kac sene daha iste bize çip takana kadar dewamkeEeee ne olacak peki böyle![]()
Ben bilimsel verilere bakarım. Kaynağı oturma organı olan verilere itimat etmem. Mesajı beğenmem tabii. Artık açıklama yapmakla kendimi yormuyorum :)hosuna gitsede gitmesede oyle
bide mesajimi begenmemis agauhah
yazdan sonra gorusuruz
![]()
Tabe tabeBen bilimsel verilere bakarım. Kaynağı oturma organı olan verilere itimat etmem. Mesajı beğenmem tabii. Artık açıklama yapmakla kendimi yormuyorum. Dunning-kruger sendromu deyip geçiyorum.
Ne çipi allah aşkına yaaa saçma sapan şeylerBi kac sene daha iste bize çip takana kadar dewamke![]()
Oyle mi dersin bebisimNe çipi allah aşkına yaaa saçma sapan şeyler![]()
Oyle mi dersin bebisim
Hiç muhatap olmayın. Dezenformasyon gerekçesi ile şikayet edebilirsiniz :) bi bitmedilerŞaka mısınız ya siz bunlara mı inanıyorsunuz cidden çok komiksinizTüm dünyaya 1. Doz aşı ile çip taksınlar tamam bitti 10 doz yapmaya ne gerek var o zaman
![]()
Şaka mısınız ya siz bunlara mı inanıyorsunuz cidden çok komiksinizTüm dünyaya 1. Doz aşı ile çip taksınlar tamam bitti 10 doz yapmaya ne gerek var o zaman
![]()
Geriliyorum yaaaHiç muhatap olmayın. Dezenformasyon gerekçesi ile şikayet edebilirsiniz :) bi bitmediler
Kolunu kesip goturmesinlerde bacimKeşke çiple beraber birkaç yabancı dil de yükleseler![]()
Verilere kimse inanmıyor ki zatenasiyla olmaz tabii
ama bak realde cip diye bisey takacaklar yani..bu pandemi zorunlu asilar bunlar kolelestirmenin ilk adimlari.. yani bende insanlar nasil bu kadar kör onu anlamiyorum..sonsuza kadar bize virusun varyantlarini cikarabilirler.. ve tum
Dunyayi yaz mevsiminde kabak cicegi gibi acip kis mevsiminde bizi iceri tikmalarinin bi sebebi olacak dimi? Verilen sayilara asla inanmiyorum buarada
Gelip yaziyorsu bide baskasina akil veriyosun muhatap olmicakmisHiç muhatap olmayın. Dezenformasyon gerekçesi ile şikayet edebilirsiniz :) bi bitmediler
O da olacak valla sana videoyu attim inanmiyor musun hala? Reale gecmis birsey zamanla herkese olacak ve Allah gelecek nesillerin yardimcisi olsunVerilere kimse inanmıyor ki zatenben izin veriyorum bana taksınlar takınca ne olacak acaba
SakinnnGeriliyorum yaaa![]()