- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
Ne alakahmm cevaplar alakasızlaşmaya başlamış, demek ki artık öne atacak uyduruk iddia kalmadı :)
hadi iyi geceler sana

Kalmadi gelip
Orda gosterseydin ya onlarada hanim ablaligini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne alakahmm cevaplar alakasızlaşmaya başlamış, demek ki artık öne atacak uyduruk iddia kalmadı :)
hadi iyi geceler sana
Oyle mi dersin bebisim
Yuh diyor çekiliyorum
bunca aydır ölenlerde rol yapıyor zaten.pandemi bitiminde aramıza dönecekler tövbe tövbe.insana saygısı yok yaşam hakkına saygısı yok bize ders veriyor bir debence bu arkadaş bizzat çipin kendisi
insanların arasına karışıp yalan yanlış bilgilerle olabildiği kadarını etkileyip dünya nüfusunun böyle böyle bitmesine vesile olsun diye programlamışlar
hedef şaşırtıyor şu an bize sadece
sglfkgşkgş
bunca aydır ölenlerde rol yapıyor zaten.pandemi bitiminde aramıza dönecekler tövbe tövbe.insana saygısı yok yaşam hakkına saygısı yok bize ders veriyor bir de
Evet ben daha yolun başındayım…11+3’ümDoktorun elbette en iyisini bilir. Hem senin için, hem bebeğin için en doğru karar verilir inşallah. Benim nasipse 7 haftam kaldı doğuma, ama senin daha vakit var sanırım.
Elbette sadece kendimiz yokuz dünyada. Test yapılmasına ve karantina sürecine karşı değilim ki. Sadece hastalığı herkes ölüm kalım savaşı olarak geçirmiyor. Bunu anlatmak istedim.Belki de o ayakta geçirdi bilmeden geçirdi dediğiniz insanlar bulaştırıp bsşka insanların ölümüne entübe olmasına sebep oldu. Sadece kendimiz yokuz bu dünyada
Inşallah hepimiz sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza.Evet ben daha yolun başındayım…11+3’ümbakalım Doktoruma güvenmekten başka yapabileceğim bir şey yok şu durumda…eğer aşıyı doğuma kadar olmayayım kendimi korurum dersem ve covid’e yakalanırsam , 4 yaşında bir çocuğum daha var, hem ona hem de karnımdaki bebeğime haksızlık etmiş olurum tedbirimi almadığım için….inşallah vereceğim karar doğru olan olur
sen de inşallah sağlıklı bir şekilde yavruna kavuşursun canım , desteğin için de teşekkür ederim
![]()
öyle tabiki herkes farklı geçiriyor ama maske mesafeye uyulmazsa da ağır geçirebilecek hatta ölebileceklere bulaştırıyorlar.aşılanmayınca da aynı şey oluyor.toplumsal bağışıklık kazanılamıyor.aynı döngü sürüp gidiyor.eskiden çiçek hastalığından da ölünürdü vebadan da veremden de.ee aşısı bulundu herkese yapıldı toplum bağışıklığı sağlandı ölen sayısı yok gibi bir şey olduElbette sadece kendimiz yokuz dünyada. Test yapılmasına ve karantina sürecine karşı değilim ki. Sadece hastalığı herkes ölüm kalım savaşı olarak geçirmiyor. Bunu anlatmak istedim.
Maske mesafe hijyen önlemlerine devam edilmeli tabi. Herkes asilanmayanlara laf ediyor ama aşısını olan büyük bir çoğunluk da aşı olduk bir de bu sıcaklarda maske takmaya devam mı edeceğiz rahatlığıyla daha çok kişiye zarar veriyor bana kalırsa. Iki doz aşı olduk, bize bulaşmaz rahatlığında oluyor çoğu kişi. Aşı olmayan da en başında nasılsa yine aynı tedbirle devam ediyor. En azından benim çevrem böyle. Aşı oranları arttığı halde vaka sayıları ortada.öyle tabiki herkes farklı geçiriyor ama maske mesafeye uyulmazsa da ağır geçirebilecek hatta ölebileceklere bulaştırıyorlar.aşılanmayınca da aynı şey oluyor.toplumsal bağışıklık kazanılamıyor.aynı döngü sürüp gidiyor.eskiden çiçek hastalığından da ölünürdü vebadan da veremden de.ee aşısı bulundu herkese yapıldı toplum bağışıklığı sağlandı ölen sayısı yok gibi bir şey oldu
Maske mesafe hijyen önlemlerine devam edilmeli tabi. Herkes asilanmayanlara laf ediyor ama aşısını olan büyük bir çoğunluk da aşı olduk bir de bu sıcaklarda maske takmaya devam mı edeceğiz rahatlığıyla daha çok kişiye zarar veriyor bana kalırsa. Iki doz aşı olduk, bize bulaşmaz rahatlığında oluyor çoğu kişi. Aşı olmayan da en başında nasılsa yine aynı tedbirle devam ediyor. En azından benim çevrem böyle. Aşı oranları arttığı halde vaka sayıları ortada.
anlaşıldı,bir dahaki başlığım bu olacak,hem de kaynakça göstererek yapacağım bunu. merak etmeyin meta-analiz çalışmalarının sonuçlarını paylaşacağım.Asi ise yariyor mu bilen var mi? Henuz test asamasinda.. asi suan virus kadar tehlikeli, zira asidan hemen sonra saglikli insanlarin ölmeside var piyasada..
eee ne olmuş? vücutta üretilen adrenalin hormonunun yükseltgenmesiyle/oksidasyonuyla oluşan bir madde.Andrenochrome.. arastirmanizi tavsiye ederim.. keske hersey bu kadar basit olsa
İçimizdeki muhittin topalaklara gelsinYahu kendinizi bu kadar önemsemeyin. Bizim kıytırık vücudumuza çip takıp ne yapsınlar.
Adamlar kolaya bi hap atsalar tüm dünyaya kıran girer kimsenin de ruhu duymazBen bunun, millet öyle espiri yapmak gülüp eğlenmek amacıyla şaka maksatlı söylenen bir şey olduğunu sanıyordum. Ama görüyorum ki ciddi ciddi buna inanmış; kendisine çip takılacağını düşünen insanlar var. Tamam sen yine sorgulayıcı ol ama biraz mantık yahu. Bizim çipimiz zaten var, o da telefonlarımız. Bizi takip etmek isteyen varsa, düşüncelerimizi okumak isteyen bir hükümet varsa bunu o yapışık ikiz gibi gezdiğimiz telefonlarımızdan pek ala yapabilirler (yapabiliyorlar) zaten. Bir de illa vücudumuza bir şey enjekte etmekse amaçları zaten onu en basit bir ağrı kesici iğnenin içine bile enjekte edebilir adamlar. Hayatında iğne vurulmayan insan mı var sanki. Sırf bunun için adamlar aşı icat etmezler.
Çünkü okullar hastalığın en hızlı yayıldığı yer. Çocuklar el yıkama konusunda, bir şeye dokundugunda yiyeyecek bir seye dokunmamasi gerektigi veya durduk yere elini agzina burnuna sokmaması gerektigi konularında büyükler kadar bilinçli varlıklar değiller. Hal böyle olunca da okulların açılması ile virusun yayılması arasında doğrusal bir etki olmuş oluyor. Şuan yaklasık olarak 1 aydır serbestlik var ve vakalar 10binlere yükselmiş durumda. Eger okullar açık olsa biz evlere kapalı olmuş olsak da vakaların bu sayiýa gelme hızı 1 haftadan bile daha az olacaktır. Adamlar nasıl olsa biz millete serbestlik tanıdık cocuklara haksizlik olmasın diye okulları acmazlar; ya da okulları açamadık bu sene hak geçmesin herkes bir sene daha evlerde kalsın diyemezler. Hem millet isyan eder, kafayı yer hem de hali hazırda kötü olan ülke ekonomisi hepten batar. Çip teorisine zaten hiç değinmiyorum, eğer düşüncelerinizin okunmasından korkuyorsanız kullandığınız telefonunuzu çöpe atmakla işe başlayabilirsiniz.Yoo siyaset yapmiyorum.. suanki
Gundem
Neyse onu diyorum.. eger yazdan sonra butun ulkeler okullari sayilar yuksek deyip acmazlarsa haksizlik bu.. sadece turkiye degil dunya sorunu bu.. isine gelmeyince siyaset![]()