- 25 Kasım 2020
- 392
- 299
- 53
- 34
- Konu Sahibi birkimsecik
-
Ahahaha iyiymiş senin hayatın yine. İşe gidip sosyallesip evde dizi film belgesel izlemekten sıkılmışsin. Bebeğime baktığım için xalismiyorum sürekli evdeyim. Dizi film izleyecek zamanım Cook az oluyor. Ev işi bebiş ev işi bebiş her gün yürüyüşe çıkıyorum neyse kiHanımlar selam, hepimizin ortak derdi bu eminim ki. Evden işe, işten eve ve haftasonu full evde olmaktan o kadar sıkıldım ve bunaldım ki. Dizi, film, belgesel izlemekten çok sıkıldım. Evde vakit geçirecek bir şey bulamaz olduk artık. Her şeye üşenir oldum, genel olarak iyiyim fakat biraz depresif hissediyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
aaa benAhahaha iyiymiş senin hayatın yine. İşe gidip sosyallesip evde dizi film belgesel izlemekten sıkılmışsin. Bebeğime baktığım için xalismiyorum sürekli evdeyim. Dizi film izleyecek zamanım Cook az oluyor. Ev işi bebiş ev işi bebiş her gün yürüyüşe çıkıyorum neyse ki
Valla kapanma gelse de ben kimsenin olmadığı evime yakın yerlerde yürürüm yine bebeğim alıştı hayatta tutamam onu dünyayı bana dar ederaaa benbir de bebikoyu arabaya atıp turluyordum, şimdi tam kapanma geldi, o da yok. keşke herkes azıcık daha dikkat etse de az da olsa normale yaklaşsak
Ben son zamanda buradayım sık sıkHanımlar selam, hepimizin ortak derdi bu eminim ki. Evden işe, işten eve ve haftasonu full evde olmaktan o kadar sıkıldım ve bunaldım ki. Dizi, film, belgesel izlemekten çok sıkıldım. Evde vakit geçirecek bir şey bulamaz olduk artık. Her şeye üşenir oldum, genel olarak iyiyim fakat biraz depresif hissediyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
:) her birimizin hayatı kendine göre zor ve sıkıcı haklısın. Bebişle vakit nasıl geçiyor anlamıyorsundur zaten eminim ki :)))Ahahaha iyiymiş senin hayatın yine. İşe gidip sosyallesip evde dizi film belgesel izlemekten sıkılmışsin. Bebeğime baktığım için xalismiyorum sürekli evdeyim. Dizi film izleyecek zamanım Cook az oluyor. Ev işi bebiş ev işi bebiş her gün yürüyüşe çıkıyorum neyse ki
Bende evde olduğum vakit yeni tarifler deniyorum sürekli, eğleniyorum da güzel oluyor. İnşallah bir an önce bitse..Ben son zamanda buradayım sık sıkAslında işleri halletmek bile vakit alıyor, onun dışında uygun vakitlerde yürüyüş, alışveriş, yeni tarifler deneme, bişeyler okuma vs.derken gün akşam oluyor. Ben de artık çok sıkıldığımı farkettim hep benzer şeyler çünkü... Çabuk geçsin bu günler
Keşke her şey normale dönse dostum keşkeaaa benbir de bebikoyu arabaya atıp turluyordum, şimdi tam kapanma geldi, o da yok. keşke herkes azıcık daha dikkat etse de az da olsa normale yaklaşsak
gerçekten hala gezme peşinde olanlar var allah akıl fikir versinTam kapanma da geldi valla herkes gezerse böyle biz iyice deliricez gibi ama hayırlısı..
kim değil kiPandemik ve psikolojik bir krizin tam ortasındayım
Canım hepimiz aynı durumdayız.inan elimi oynatmaya üşeniyorum.Hanımlar selam, hepimizin ortak derdi bu eminim ki. Evden işe, işten eve ve haftasonu full evde olmaktan o kadar sıkıldım ve bunaldım ki. Dizi, film, belgesel izlemekten çok sıkıldım. Evde vakit geçirecek bir şey bulamaz olduk artık. Her şeye üşenir oldum, genel olarak iyiyim fakat biraz depresif hissediyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
Yani normal hayatıma bakıyorum, öyle kafe kafe gezen bir insanda değildim. Kafe kültürüm çok yoktur sevmem fakat bu kısıtlılık hali insanı baskılıyor. Sahile, pikniğe gitmeyi özledim.Canım hepimiz aynı durumdayız.inan elimi oynatmaya üşeniyorum.
Temiz hava alsak.belki bir aktivite yapsak bu kadar olmazdık.
Full-time evdeyim.yemek,çamaşır,bulaşık derken günler geçiyor.
Söyle dip köşe bir temizlik yapmaya halim yok.o kadar üşengeç bir haldeyim ki.
Depresif hallerdeyim.insallah biraz daha sabredelim daha iyi olacağız.
Hep birlikte birbirimize buradan destek olsak bir şeyler mi yapsak ne yapsak yahuuu bak böyle düşününce bir heyecanlandım :)Pandemik ve psikolojik bir krizin tam ortasındayım
Ah maalesef. Ben aylardan beri aynı ilde yaşamama rağmen ne kardeşlerimi, ne ailemi görmüyorum.. Keşke herkes aynı düşüncede olsa ve bitse.gerçekten hala gezme peşinde olanlar var allah akıl fikir versin
Amin amin. Umudumu yitirmeye başladım. Bence tımarhaneye döndü ülkeAynen bu şekildeyiminşallah hepimiz akıl sağlığımız bozulmadan bu zamanları atlatabiliriz ben de haftasonları tatillerde falan gezmek arkadaşlarımla ailemle vakit geçirmek akşam dışarda bi yürüyüş yapmak için yaşıyordum. İşe gitmek dışında hiçbir şey yapmayınca işe de gitmeyeyim o zaman para da kazanmayayım harcayamıcaksam diye düşünmeye başladım motivasyon sıfır allah sonumuzu hayır etsin
Eğer kitap okumayı seviyorsanız kitap okuma kulubünde bizlere eşlik edebilirsiniz, ben bu aralar çok aktif olamıyorum ama çok keyifliHep birlikte birbirimize buradan destek olsak bir şeyler mi yapsak ne yapsak yahuuu bak böyle düşününce bir heyecanlandım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?