Pandemi dönemi ilişki?

Xlovelyxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2018
110
232
103
30
Herkese merhaba 🤗
İnsanlık için küçük benim için büyük bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. Biz hep haftasonu görüşen bi çifttik çünkü sevgilimin arabası dayısında. Dayısı çalıştığı için bu pandemi döneminde hafta içi onda kalıyor ve hafta sonu sevgilime getiriyordu. Hafta sonu yasakları çıkması nedeniyle görüşemiyoruz. Kendisi pimpirikli olduğu için toplu taşıma kullanmıyor bu nedenle evde sürekli. Ben de evdeyim. Yasaklar kalkana kadar görüşemeyeceğiz büyük ihtimalle fakat sorunum şu görüşemediğimiz için çok özledim ve bu özlem sinire dönüştü 🤦🏻‍♀️ son zamanlarda sürekli trip yapıp üstüne çok gittiğimi fark ettim. Kendisi ne kadar yapıcı davranıp teselli etmeye çalışsa da buna devam ediyorum. Büyük bi sorunumuz olmadığı için ufak şeylere bile takılmaya başladım. Sanırım belirsizlik hali beni etkiliyor. Ne yapmam lazım siz ilişkilerinizi uzun süre görüşmeden nasıl sağlıkla yürütüyorsunuz 🥲?

Hafta içi evdeymişsiniz 1 gün arabayı dayısına vermesin, işim var desin siz görüşün.

Valla benim nişanlılığıma denk geldi görüntülü konuşuyorduk 😃 taksi var madem özlediniz..

Yaa Allah yardımcınız olsun 🤭 taksi var fakat evlerde aileler var dışarıdaki mekanlar kapalı sahil vs desek hava soğuk 😂
Vallahi siz hem görüşmek istiyorsunuz hem şartlar uygun olsun istiyorsunuz, birbirinizi bulmuşsunuz bence 🤓 biraz rahat mısınız ikiniz de? Kız kardeşim ve sevgilisi çok daha zor şartlardalar fakat birbirlerini görmek için taksiyle gelip park bahçe dolanıp yorulurlarsa kaldırıma fln oturuyorlarmış, yakınına gelinen evden kahve yapıp çıkıyormuş fln vs neyse sözün özü görüşmek isteyen görüşüyor... zor da olsa güzel bir anı bence bu onlara ayrıca, yıllarca anlatılır... ha tabi coronaya dikkat ederek gorusuyorlar bu arada ama siz toplu taşımaya fln dikkat ettiğinize göre ztn o şartlara dikkat edersiniz.

Bence görüşmek isteyen her türlü görüşürz biz evlenmeden önce markette çalışıyordum isim gereği izin sıkıntılı vardiya falan sıkıntılı gece 10 da çıkıyordum nişanlım servis sıkıntısı olduğu için kar kış demeden yürüyerek 20 dk gelirdi bizde tekrar benim ev tarafa yürüyerek giderdik 11 buçukta falan evde olurdum 😆 kendisi de yürüyerek evine giderdi hey gidi günler hey şimdi servisle gidip gelmeye üşeniyorum nasıl yürümüşüz saatlerce o soğukta hayret ediyoruz 😁😁

13 ay boyunca görüşemediğimiz oldu. Özlemim sinire dönüşmedi hiç. Gergin anlarda da birbirimizi alttan almayı bildik. Öbür türlü ilişki çok yıpranır. Bence görüşmek isteyen her türlü görüşür. Biz 11 saat yolculuk yapıp görüşüyoruz. Sevgiliniz zahmet edip taksiye bile binmiyor. Bence bahane ediyor gibi

İyi de arabanın sahibi sevgilinizse, kendi işi olduğunda bile en azından haftada bir defa olsun neden almıyor. Tamam insanlara yardımcı olunjr ama neden kendi arabasının kullanımından tamamen vazgeçiyor ki?

Hafta içi bir gün en azından arabayı isteyemiyor mu dayısından. Kendi arabası demişsiniz cünkü. Hiç olmadı araba kiralanabilir. Her hafta olmasa da 2 3 haftada bir. Hadi olmadı ayda bir olsun, bir gunlugune kiralanabilir. Soguklar başladı ama hava hep kötü olmuyor. Havanın daha iyi oldugu bir gun dısarida gorusebilirsiniz.

biz çok uzun süre uzaktan ilişki yürüttük hem de aramızda 10 saatten fazla vardı. hiç özlemimiz sinire dönüşmedi. bence siz içten içe görüşmek için çaba göstermediğine sinirleniyorsunuz görüşmemeye değil :-) görüşmek isteyene çözüm çok çünkü

4 senelik ilişkide 5 ay buluşmadığımız bile oldu geçen sene mart ayından sonra özellikle. Arada yapiyorduk özlemden dolayi abartmalar,kıskanclik ve tripler. Şuan çalışıyoruz zaman bile olmuyor bir şeyleri kafaya takmaya :D

O zaman kanyon diyorum. Tamamen açık hava ve en alt katta ortadaki ve kenardaki alanlar deli gibi soğuk olmuyor. Yemeğinizi paket yapıp yersiniz koltuklarda. Sonra kahve alıp yürüye yürüye içersiniz. Ama bu kadar. Daha fazlası üşütür :)

Back
X