Merhaba Akıllı Hanımlar
Ben uzun zamandır işsizdim ve 2 aydır da aktif olarak iş arıyorum. Bir iş teklifi geldi. Muhasebeciyim. Haftanın 6 günü, sabah 9- akşam 6 çalışma zamanları. İşe 1,5 saatte gidiyorum hesabıma göre. Yarım saati yürüyerek, yarım saati metro, yarım saati otobüs kullanarak gidiliyor. Belki 1,5 saatten biraz daha sürebilir.
Evde durmaktan artık sıkıldım. Kendi paramı kazanmak istiyorum. Sosyal fobi ve özgüven sorunum var. İş görüşmesine giderken gile tereddütlüydüm. Pandemi sürecinde sosyal fobim arttı. Majör depresyon sorunum da var. Son 1 aydır yoğun şekilde yaşıyorum.
Ama bir de diğer yüzü var işin. Ben ailemle yaşıyorum. Annemin kronik bir rahatsızlığı var. Her gün 1,5 saatim yollarda. Toplu taşıma kullanacağım. Covid olup eve getirmekten, aileme bulaştırmaktan korkuyorum. Annem çok hassas bu konuda. Onu iş konusunda ikna etmem gerekecek ama ya benim yüzümden covid olursa diye şimdiden bir endişe içindeyim.
Biliyorum herkes çalışıyor. Herkes için geçerli aynı riskler. Bana özel bir durum değil...
Sizce ne yapayım? Bugün işyeri sahibine haber vermem gerek. Aciliyeti var konumun