Kesinlikle gitmeyin , sizin sağlığınızdan önemli değil hiçbirşeyMerhaba herkese. Hemen konuya geçiyorum :) Eşimin ailesi başka bir şehirde yaşıyor. En son Ocak ayında gittik. Döndüğümüzde hem eşim hemde oğlum çok şiddetli hasta oldular. Hastalık nedeni soğukta gezip tozmamız değil eşimin ailesi çok kalabalık. Kv evine hepsi aynı anda gelir (halalar,teyzeler vs). Kimse de hastayım vs demez gelir yani öyle düşüncesiz insanlar. Büyük ihtimalle o kalabalıktan birisi bulaştırdı çünkü kv kp de hasta oldu.
Normalde ramazan bayramında gidecektik ama yasaklar nedeniyle gidemedik. Şimdi eşim yasaklar kalkınca gidelim diye tutturdu. Bende ortalıkta hastalık geziyorken gidemem dedim. 1-2 ay sonrasına bakarız diyip geçiştirdim. Tabi bu arada tartıştık. Kendisi gitmezse motive olamıyormuş, evliliğine yansıyormuş vs bir sürü şey anlattı. Bende evliliğin onlarla görüşmene bağlıysa çek git dedim. 1 haftadır konuşmuyorum kendisiyle ama eşim konuşmaya çalışıyor benimle.
Şimdi size sorum ağustosta tekrar gidelim derse yine kavga çıkacak. Bu durumda ben sağlığımızı düşünmelk zorundayım. Gidersem yine eve doluşacak bir sürü insan ve korkuyorum virüs bulaşacak diye. Nasıl bir yol izleyeyim kafam karıştı.
eşimin ailesi çok kalabalık. Kv evine hepsi aynı anda gelir (halalar,teyzeler vs). Kimse de hastayım vs demez gelir yani öyle düşüncesiz
Kesinlikle gitmeyin , sizin sağlığınızdan önemli değil hiçbirşey
istediği kadar küsüp darılsın asıl kızmak sizin hakkınız düşüncesizliği yüzünden
Bir de okumuş bilinçli bir insan ama ailesi söz konusu olduğu zaman gözü hiçbirşeyi görmüyor. Ailesiyle zaten görüşmüyorum telefonla falan mesafeliyiz. Eşimin hatrı için arada gidiyorum sadece.Sizi, çocuğunuzu ve kendini düşünmeyen adam evlilikten soğuyorsa da soğusun.
Merhaba herkese. Hemen konuya geçiyorum :) Eşimin ailesi başka bir şehirde yaşıyor. En son Ocak ayında gittik. Döndüğümüzde hem eşim hemde oğlum çok şiddetli hasta oldular. Hastalık nedeni soğukta gezip tozmamız değil eşimin ailesi çok kalabalık. Kv evine hepsi aynı anda gelir (halalar,teyzeler vs). Kimse de hastayım vs demez gelir yani öyle düşüncesiz insanlar. Büyük ihtimalle o kalabalıktan birisi bulaştırdı çünkü kv kp de hasta oldu.
Normalde ramazan bayramında gidecektik ama yasaklar nedeniyle gidemedik. Şimdi eşim yasaklar kalkınca gidelim diye tutturdu. Bende ortalıkta hastalık geziyorken gidemem dedim. 1-2 ay sonrasına bakarız diyip geçiştirdim. Tabi bu arada tartıştık. Kendisi gitmezse motive olamıyormuş, evliliğine yansıyormuş vs bir sürü şey anlattı. Bende evliliğin onlarla görüşmene bağlıysa çek git dedim. 1 haftadır konuşmuyorum kendisiyle ama eşim konuşmaya çalışıyor benimle.
Şimdi size sorum ağustosta tekrar gidelim derse yine kavga çıkacak. Bu durumda ben sağlığımızı düşünmelk zorundayım. Gidersem yine eve doluşacak bir sürü insan ve korkuyorum virüs bulaşacak diye. Nasıl bir yol izleyeyim kafam karıştı.
Aileye çok bağlı olan erkekler maalesef böyle oluyor uğraştırıyor insanıEndişe etmeyin bence o zamana ikinci dalga vuracak zaten bu geniş insanlar yüzünden. Ve yine yasaklar gelmiş olacak.
Geçen markette bir adama denk geldim maske vs yok, "bağışıklık lazım, iyi beslenin" vıdı vıdı konuşuyordu. Cehalet çok zor.
Anasını danasını göremeyince motivasyonu düşmek de ilginçmiş, eşin var çocuğun var ama motivasyon kaynağın halangiller, dayınlar falan.
Oldu o zaman.
Siz doğru olanı yanlış yöntemle yapıyorsunuz. Gideceksen sen git, geldiğinde karantina için 14 Gün bizimle muhattap olmayacaksın deyin. 2-3 ay sonra gidelim deyip o 2-3 ay gelince de kavga çıkarırsanız kusura bakmayın ama yalancı ve sözünü tutmayan olursunuz. Haklıyken haksız olmayın derimMerhaba herkese. Hemen konuya geçiyorum :) Eşimin ailesi başka bir şehirde yaşıyor. En son Ocak ayında gittik. Döndüğümüzde hem eşim hemde oğlum çok şiddetli hasta oldular. Hastalık nedeni soğukta gezip tozmamız değil eşimin ailesi çok kalabalık. Kv evine hepsi aynı anda gelir (halalar,teyzeler vs). Kimse de hastayım vs demez gelir yani öyle düşüncesiz insanlar. Büyük ihtimalle o kalabalıktan birisi bulaştırdı çünkü kv kp de hasta oldu.
Onu da söyledim sen git ama döndüğünde ben çocuğu alır anneme giderim 15 gün sonra gelirim dedim. Çocuğu da özlüyorlarmış o yüzden tek gitmek istemiyormuş. Onların gönlü olacak diye bizi riske atıyor yani çok sinir bozucu bir durum.Siz doğru olanı yanlış yöntemle yapıyorsunuz. Gideceksen sen git, geldiğinde karantina için 14 Gün bizimle muhattap olmayacaksın deyin. 2-3 ay sonra gidelim deyip o 2-3 ay gelince de kavga çıkarırsanız kusura bakmayın ama yalancı ve sözünü tutmayan olursunuz. Haklıyken haksız olmayın derim
Siz gitmek istemiyorum dedikten sonra bir şey olmaz. Kendisi gitsin. Zorla götürmez umarımOnu da söyledim sen git ama döndüğünde ben çocuğu alır anneme giderim 15 gün sonra gelirim dedim. Çocuğu da özlüyorlarmış o yüzden tek gitmek istemiyormuş. Onların gönlü olacak diye bizi riske atıyor yani çok sinir bozucu bir durum.
Zorla götüremez sadece uzun bir süre evde huzursuzluk olur küser vs.Siz gitmek istemiyorum dedikten sonra bir şey olmaz. Kendisi gitsin. Zorla götürmez umarım
Bizde öyleyiz haftasonları evde oturmaya devam ediyoruz. Hafta içi mecburen işe gidiyoruz ama tedbiri elden bırakmıyoruz. Mart ayındaki gibi korkmaya başladım durum hiç iyi değil. Ama eşimin ailesi söz konusu olunca nedense herşeyi unutuyorİkinci dalga gelirse yine hafta sonu sokağa çıkma yasakları başlayabilir. Şu an bi rahatlama var ama bence yanlış yapıyoruz. Ben aynı normalleşmeden önceki karantinaya dikkat ediyorum. Ay sonuna kadar bekleyeceğim ama
Merhaba herkese. Hemen konuya geçiyorum :) Eşimin ailesi başka bir şehirde yaşıyor. En son Ocak ayında gittik. Döndüğümüzde hem eşim hemde oğlum çok şiddetli hasta oldular. Hastalık nedeni soğukta gezip tozmamız değil eşimin ailesi çok kalabalık. Kv evine hepsi aynı anda gelir (halalar,teyzeler vs). Kimse de hastayım vs demez gelir yani öyle düşüncesiz insanlar. Büyük ihtimalle o kalabalıktan birisi bulaştırdı çünkü kv kp de hasta oldu.
Hakli olan sensin kaynanam 10 15 dk uzagimda virus cikti cikali gitmiyoruz esim arada kapidan ugrayip eksik gedik varsa hallediyor ama zehra gidelim.diye tutturmuyor cenemi acacagimi bildigi icin. Bence taviz vermeyin. Goruntulu arasin oyle gorusun ortam malum ki zaten bu ziyaret arsizligi yuzunden vakalar gun gun artiyor sen vaka tablosunu goster esine :)Merhaba herkese. Hemen konuya geçiyorum :) Eşimin ailesi başka bir şehirde yaşıyor. En son Ocak ayında gittik. Döndüğümüzde hem eşim hemde oğlum çok şiddetli hasta oldular. Hastalık nedeni soğukta gezip tozmamız değil eşimin ailesi çok kalabalık. Kv evine hepsi aynı anda gelir (halalar,teyzeler vs). Kimse de hastayım vs demez gelir yani öyle düşüncesiz insanlar. Büyük ihtimalle o kalabalıktan birisi bulaştırdı çünkü kv kp de hasta oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?