Pandemide monotonluk herkeste mi böyle??? Plansız eş.

mavera110

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
842
254
53
Hanımlar bu kez başka bir konu ile geldim.
Çok şükür ilk dönemleri burda sizinle öyle ya da böyle aştım.
Benim şu dönemde merak ettiğim, gezme eğlenme tatil planlarını hep kadınlar mı yapar?
Bu yıl ilk tatilimiz olacak inşaallah balayı dışında.
Ama hiçbir plan görmüyorum eşimde.
Plan yapmayı hayal kurmayı sevmiyor. Ben tatil konusunu açtığımda kendi kendime konuşuyorum.
Uyku düzeni de bozulduğu için genelde uyuyor gündüz. Bir yandan telefonda coinler derken.
Genel problemler okuyor, görüyorum.
Ama kendimi de kandırmak istemiyorum.
Genel olarak kocalar mı böyle?
Hayat enerjim kayboluyor. Ben de çalışıyorum o yüzden maddi olarak talebim yok yapacaksak birlikte yapacağız. O yüzden küçük kız çocuğu gibi bir yerlere gitmek isteyen gibi hissediyorum kendimi.
Bu monotonluk nasıl biter?

Herkes gezmeyi sevmeyebilir siz yapınca uyuyorsa siz yapın planları ne olacak ki? Bütün kocalar öyle değil tabiki.

Bizde de planları büyük çoğunlukla ben yaparım, planı kimin yaptığı neden önemli ki? Eğer eşim uyumsuz olsaydı, gelmek istemeseydi veya sorun çıkarsaydı bu sıkıntı olurdu evet ama yolun sonunda yaptığım planlara uyuluyor. Hiç aklıma gelmedi neden o plan yapmıyor diye sorgulamak. Sevmiyormuş eşiniz plan yapmayı, zorla sevdiremezsiniz ki.

Şu pandemide herkes evde gecesi gündüzü karıştı insanların. Bir de coinler çıktı ekrandan gözlerini alamıyorlar. Bence geçici bir durum çok kafaya takmayın ama bir süre sizin iteklemeniz gerekebilir aktiviteler için

Benim şu dönemde merak ettiğim, gezme eğlenme tatil planlarını hep kadınlar mı yapar?
Plan yapmayı hayal kurmayı sevmiyor. Ben tatil konusunu açtığımda kendi kendime konuşuyorum.
Uyku düzeni de bozulduğu için genelde uyuyor gündüz. Bir yandan telefonda coinler derken.
Hayat enerjim kayboluyor. Ben de çalışıyorum o yüzden maddi olarak talebim yok yapacaksak birlikte yapacağız. O yüzden küçük kız çocuğu gibi bir yerlere gitmek isteyen gibi hissediyorum kendimi.
Şartlardan dolayı herkes sizin gibi, hepimiz benzer durumdayız üzülmeyin

Şu pandemi döneminde tatil yapma fikri bana hala çok uzak geliyor valla
Güvenip de evden çıkamıyorum bir yere kalmalı şekilde
Ancak günü birlik gidip gelmeli planlar yapıyoruz
Bu yıl da büyük ihtimalle öyle geçecek

Şu pandemi döneminde tatil yapma fikri bana hala çok uzak geliyor valla
Güvenip de evden çıkamıyorum bir yere kalmalı şekilde
Ancak günü birlik gidip gelmeli planlar yapıyoruz
Bu yıl da büyük ihtimalle öyle geçecek
Ben de her yere pandemi yazmaktan sıkıldım. İnsanların gündemi bu değil belli ki.

Ben de her yere pandemi yazmaktan sıkıldım. İnsanların gündemi bu değil belli ki.
Ben artık kimseden aynı yaklaşımı beklemiyorum valla
Belki benim yaptığım yanlıştır
Geçen yıl da herkes tatillere gitmişti
Bu yaz da gayet hazırın tatil hikayeleri dinlemeye o yüzden 😂

Uzun vadede kendi kararımdan memnunum ama
Çok şükür şimdiye kadar hasta olmayı geçtim test bile yaptırmam gerekmedi 🧿🧿🧿
Çünkü sıfır temas 😂
Belki çift maskeden ilerde koah olurum 🙄

Ben artık kimseden aynı yaklaşımı beklemiyorum valla
Belki benim yaptığım yanlıştır
Geçen yıl da herkes tatillere gitmişti
Bu yaz da gayet hazırın tatil hikayeleri dinlemeye o yüzden 😂

Uzun vadede kendi kararımdan memnunum ama
Çok şükür şimdiye kadar hasta olmayı geçtim test bile yaptırmam gerekmedi 🧿🧿🧿
Çünkü sıfır temas 😂
Belki çift maskeden ilerde koah olurum 🙄
Çok iyi oldu gittiler de, kış boyu kırıldık. 😐

Bizde de planları ben yaparım eşim uyum sağlar. Ama tatil yapmayı gezmeyi benle sevdi eskiden bıraksam evden yıllarca çıkmazdı. Şimdi hadi bi yere gidelim ama sen seç bak ben yapamıyorum diyor ben de seçiyorum. Lakin şu an pandemi sebebiyle ben de yapamıyorum. Yurt dışı planı yaptık kaç kez iptal etmek durumunda kaldık.

Eve alinacak bir şey varsa tatil planı yapılacaksa bir yerlere gidilecekse genelde fikir benden cikar gidecek yeri de ben seçerim arastiririm vs esim de tamam derse gideriz.
Bu bir sorun değil bizim için.

Pandemi var gidelim mi ne yapalım sence diye önce bir fikrini sor istersen 🙂 çok haklı olarak şu dönemde gitmek istemiyo olabilir. İnan hepimizin hayalidir şuanda tatile gitmek ama bu virüste otele yapılan rezervasyon aslında hastalık için yer ayırtmak gibi birşey 🤷‍♀️
Virüs olmasa plan yapmaması büyük dertmi hayır 🙂

Plan yapılabiliyor mu

Yani otel işletmecileri dahi yapamadı plan

Kimin yaptığının önemi yok da hayal neden kurmalı mesela

Yani 40 yaşında adamdan 20lik delikanlı hevesi bekliyorsunuz

Birlikte balayından sonraki ilk tatil olması nedeniyle özel bir hayal mi kurmak gerekiyor bilemedim

Tatil imkanı doğsun, gidilecek aşamaya gelinsin o zaman yapılır plan

Doğru düzgün reklam bile yok bu aşamada

Coinler de çok dustu ama yani bu bile tek başına keyifsizlik sebebi inanın kendimden biliyorum :(

Back
X