- 20 Mayıs 2025
- 180
- 57
- 13
- Konu Sahibi Muallimekatibe
Hanımlar elimde 20 adet yumurta ve 1 kutu süt var. 2-3 gün içinde bozulacak. İsraf olmasın diye değerlendirmek istedim. Kek yapıp buzluğa atsam olur mu ki. Daha önce denediniz mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur bence çünkü ben normalde de kek yapıp atıyorum misafir gelince çıkarıyorum taze oluyor pandispanya da olur benceHanımlar elimde 20 adet yumurta ve 1 kutu süt var. 2-3 gün içinde bozulacak. İsraf olmasın diye değerlendirmek istedim. Kek yapıp buzluğa atsam olur mu ki. Daha önce denediniz mi
Olur bende atıyorum buzluğaHanımlar elimde 20 adet yumurta ve 1 kutu süt var. 2-3 gün içinde bozulacak. İsraf olmasın diye değerlendirmek istedim. Kek yapıp buzluğa atsam olur mu ki. Daha önce denediniz mi
Kek buzluğa konabilirHanımlar elimde 20 adet yumurta ve 1 kutu süt var. 2-3 gün içinde bozulacak. İsraf olmasın diye değerlendirmek istedim. Kek yapıp buzluğa atsam olur mu ki. Daha önce denediniz mi
Buğday unu dışında farklı bir unla yapılabilir mi acaba. Yulaf unu gibiEğer un varsa ev makarnası da yapabilirsiniz . Ev eriştesi diye geçiyo sütü başka birşey de kullanırsınız biz eve normal makarna almıyoruz
Hiç denemedim . Ben normal beyaz unla yapıyorumBuğday unu dışında farklı bir unla yapılabilir mi acaba. Yulaf unu gibi
6 yumurta yarim litre sütten krem karamel de yapabilirsin (merak etme yumurta kokmuyor)
Beyaz un kullanacam. Yaptıktan sonra nasıl kurutacam. Fırında kurutsam olur muHiç denemedim . Ben normal beyaz unla yapıyorum
Boş odaya sofra bezine koysanız bile kurur hemence . bilmiyorum öyle zahmetli bi işe yumurta süt kurtarmak ıcın girmezdim ben fazla emek ister .Beyaz un kullanacam. Yaptıktan sonra nasıl kurutacam. Fırında kurutsam olur mu
Benim vaktim var. Bu aralar tekim evde. Bana da uğraş olur.Boş odaya sofra bezine koysanız bile kurur hemence . bilmiyorum öyle zahmetli bi işe yumurta süt kurtarmak ıcın girmezdim ben fazla emek ister .
O zaman mantı kesin :) sallayın buzlugaBenim vaktim var. Bu aralar tekim evde. Bana da uğraş olur.
Aaa mantı da iyi fikir harika olurO zaman mantı kesin :) sallayın buzluga
İlk defa yapacağım. Umarım başarırımO zaman mantı kesin :) sallayın buzluga
Foto atın başarırsanız :)Su böreği de acabılırsınız biliyorsanız eğer hamur açmayı zaten iki tepsi açsanız yumurta biter :)İlk defa yapacağım. Umarım başarırım
BiZ fırında kurutmayız evde bir odada kuruturuz .Beyaz un kullanacam. Yaptıktan sonra nasıl kurutacam. Fırında kurutsam olur mu