- 5 Mart 2024
- 817
- 397
- 23
- Konu Sahibi Gizmooberoo
-
Çok mu stres olmuştunuzBenim panik atağım yok ama ben yapamadım. Doğumun ortasına genel anesteziye dönmek zorunda kaldı doktorlar. Yönlendirme yapamam ama çok zor bir olaydı benim için. Azıcık bile kendinizden şüpheniz varsa bence kendinzii hiç üzmeyin ve yormayın
Yanii hiç kestiremiyorum. Genel anestezi de tek çekincem önceki ameliyatlarımda uyanırken nefes almakta güçlük çekerek uyandığım oldu bir ameliyatımda. Şimdi gebelikten dolayı da burnum kapalı ağızdan alıyorum nefesi. Uyanırken sıkıntı yaşar mıyım korkusu spinali düşündürdü. Siz genel anestezi sonrası uyanırken böyle birşey yaşadınız mı?Benim panik atağım yok ama ben yapamadım. Doğumun ortasına genel anesteziye dönmek zorunda kaldı doktorlar. Yönlendirme yapamam ama çok zor bir olaydı benim için. Azıcık bile kendinizden şüpheniz varsa bence kendinzii hiç üzmeyin ve yormayın
Bebeği almadan herhangi bir ilaç verilmiyor diye biliyorum. Bebek doğduktan sonra mı verdiler ilacı size? Biraz daha detaylandırır mısınız? Olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var.Ben de panik ataklı biriyim spinal oldum zaten siz aşırı kaygılanmaya başladığınızda anestezi uzmanı o an uyku ilacını basıyor ben aşırı darladım adamı fazla konuşmaya başlayınca koldan bir şırınga bastı ben melankolik oldum biraz uyudum daspinal öneririm
Hayır henüz kızım doğmamıştı hatta ben uyuklarken doktorum aç gözlerini bak kızın doğdu demişti de açmıştım gözlerimiBebeği almadan herhangi bir ilaç verilmiyor diye biliyorum. Bebek doğduktan sonra mı verdiler ilacı size? Biraz daha detaylandırır mısınız? Olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var.
Aa eğer böyle bir imkan bana da sunulursa kesinlikle kabul ederim spinali zaten. Bu hafta doktoruma danışayım bu durumu. Kaçıncı haftada olmuştu doğumunuz?Hayır henüz kızım doğmamıştı hatta ben uyuklarken doktorum aç gözlerini bak kızın doğdu demişti de açmıştım gözlerimi
37+6 da doğum yapmıştım siz panik olduğunuzda anestezi uzmanı hafif sedasyon veriyor siz neye göre dediniz çocuğu almadan ilaç verilmiyor diye onu anlayamadımAa eğer böyle bir imkan bana da sunulursa kesinlikle kabul ederim spinali zaten. Bu hafta doktoruma danışayım bu durumu. Kaçıncı haftada olmuştu doğumunuz?
Daha önce yine burada okumuştum doğum yapan 1-2 kişi bebeği almadan herhangi bir sakinleştirici vs vermiyorlar diye. Bebek doğduktan hemen sonrasında verilmiş. Bunu danışacağım doktoruma. Biz de tam 38. Haftaya planladık. Paniği şimdiden başladı ben de.37+6 da doğum yapmıştım siz panik olduğunuzda anestezi uzmanı hafif sedasyon veriyor siz neye göre dediniz çocuğu almadan ilaç verilmiyor diye onu anlayamadım
İlk defa böyle bir şeyi ben de burada duydum yeni değiştiyse bilmiyorum 2017 yılında doğum yaptım eminim bebek doğmadan evvel sakinleştirici verdi bana anestezi doktoru hatta ben karnım henüz kesilmemişti ya hissedersem diye diye adamı darlamıştım şırank koldan verdi ben mayışmıştımDaha önce yine burada okumuştum doğum yapan 1-2 kişi bebeği almadan herhangi bir sakinleştirici vs vermiyorlar diye. Bebek doğduktan hemen sonrasında verilmiş. Bunu danışacağım doktoruma. Biz de tam 38. Haftaya planladık. Paniği şimdiden başladı ben de.
Bebeği almadan narkotik yapmazlar sadece nabzın hızlanırda kötü hissedersen hafif sedasyon verirler zaten bebeği çıkartmaları çok hızlı oluyorDaha önce yine burada okumuştum doğum yapan 1-2 kişi bebeği almadan herhangi bir sakinleştirici vs vermiyorlar diye. Bebek doğduktan hemen sonrasında verilmiş. Bunu danışacağım doktoruma. Biz de tam 38. Haftaya planladık. Paniği şimdiden başladı ben de.
Spinalden sonra panik atak başladıPanik atak rahatsızlığım var. Gebelik döneminde ilaç kullanmadım. Şimdi doğum için spinal mi genel mi seçmeliyim kararsız kaldım. Panik atağı olup spinal olanlar çok panik olacak bir ortam oluşuyor mu? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Geçmiş olsun. Neden çok mu kötü geçti?Spinalden sonra panik atak başladı
Ben de şuan genelden korkuyorum. Umarım sizin gibi süreci düşe kalka sağ salim tamamlarım :) bebek doğduktan sonra mı uyuttular? Öncesinde hafif sedasyon verildi mi?Yoğun şekilde panık atak ve anksıyete hastasıyım
Bırını epıdural bırını spınal oldum
Bende genel anesteziden korkarım kesınlıkle ıstemem
İlkınde epıduraldı ben düz sırtüstü yatınca kalp atışlarımı hıssedıyorum buda panık atak gecırmeme sebep oluyordu
Yada vucudumda herhangı farklı bırsey olsun ölüyorum filan bas bas bagırıyordum
Mıde bulantısı gırınce kotu hıssettım
Zaten soyluyorlar olursa soyle dıyorlar hemen ılac verıyorlar
İkincsindede spinal oldum ondada aynı panık atak krızlerı yasadım.
Arada bıyerı hatırlamıyorum orda uyutmus olabılırler
Ama ıkısındede sağsalim çıktım
İlk zamanları senınle konusıyorlar suan başladık şunu yaptık bunu yaptık,baskı hıısedeceksın fılan senınle konusıyorlar
Bebek geldi vs. Dogumdan sonra zorluk cekmedım memnun kalmıstım.
Ben epıdural yada spınal olduysam herks olur
Hayır hayır hiçbir problem yaşamadım. Çok rahat uyandım. Ağrım da öyle aşırı aşırı olmadı açıkçası. Bendr inanılmaz dayanılmaz bir ağrı beklemiştim. Rahattım. Umarım sizde rahatlıkla yaparsınız doğumunuzuYanii hiç kestiremiyorum. Genel anestezi de tek çekincem önceki ameliyatlarımda uyanırken nefes almakta güçlük çekerek uyandığım oldu bir ameliyatımda. Şimdi gebelikten dolayı da burnum kapalı ağızdan alıyorum nefesi. Uyanırken sıkıntı yaşar mıyım korkusu spinali düşündürdü. Siz genel anestezi sonrası uyanırken böyle birşey yaşadınız mı?
Umarım çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için ve deneyimlerinizi paylaştığınız içinHayır hayır hiçbir problem yaşamadım. Çok rahat uyandım. Ağrım da öyle aşırı aşırı olmadı açıkçası. Bendr inanılmaz dayanılmaz bir ağrı beklemiştim. Rahattım. Umarım sizde rahatlıkla yaparsınız doğumunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?