Panik atak destek

Bir uzmandan alinan telkin ve tavsiyelere uyarak...

Panik atak ciddi bir hastalik sizin moralini yuksek tutmaktan baska yapabileceginiz bir sey yok... :KK14:

Bir uzmandan alinan telkin ve tavsiyelere uyarak...

Panik atak ciddi bir hastalik sizin moralini yuksek tutmaktan baska yapabileceginiz bir sey yok... :KK14:
Kesinlikle ama bazen neler söylemem gerektiğini düşününce tıkanıyorum nasıl telkin etmem gerektiği konusunda yetersiz kaldığım noktalar oluyor sanki.

Ben kendimden örnek vereyim.
Dr gittiğimde panik ataktan kimsenin ölmediğini bunun yanlızca psikolojik olduğunu beynime hükmetmem gerektiğini söyledi
Ve tabii bunun gibi bir sürü şey anlattı. Atak sırasındaki kalp krizi geçirme hislerimde bunu düşündüm .
Bir yere oturup sakinleşmeyi bekledim
Beni rahatlatan birini arayıp konuştum
5-10 dk sonra hafifliyordu.geçmiyordu ama en azından eve gelebiliyordum.
Kişinin atağına ve sebebine göre değişebilir tabiiki.

Ben kendimden örnek vereyim.
Dr gittiğimde panik ataktan kimsenin ölmediğini bunun yanlızca psikolojik olduğunu beynime hükmetmem gerektiğini söyledi
Ve tabii bunun gibi bir sürü şey anlattı. Atak sırasındaki kalp krizi geçirme hislerimde bunu düşündüm .
Bir yere oturup sakinleşmeyi bekledim
Beni rahatlatan birini arayıp konuştum
5-10 dk sonra hafifliyordu.geçmiyordu ama en azından eve gelebiliyordum.
Kişinin atağına ve sebebine göre değişebilir tabiiki.
Bana gereken cevap o. Mesela konuştuğunuz kişi sizi nasıl sakinleştirmeye çalışıyordu?

Hatırlamıyorum tam olarak.Ben o anda sürekli kendimi iyi hissetmediğimden bahsederken iyi olacağımo sakin olmamı söylüyordu
Bilemiyorum o beni rahatlatırdı
Herkes aynı olmaz birde atak geçiren seçmeli
Ayrıca gerçekten bir hastalıktır ve dr gitmek gerekli
2 sene ilaç tedavisi gördüm

Back
X