Panik atak mı?Mitral kapak mı?Bnm gibi yaşayan varmı?

dutturudunya

B.K:88.9 G.K:62.3 H.K:60
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
407
537
23
35
Kızlar merhaba ağustos ayında hemen hemen hergün olan sol koluma kadar vuran göğüs ağrılarımdan dolayı kardiyoloji doktoruna gittim.Yapılan eko da mitral kapak prolapsusu olduğu ortaya çıktı ve doktor bunun önemli birşey olmadığını söyleyip eve gönderdi.Göğüs ağrısı ile birliktede derin nefes alamama gibi bir problemim oluyordu.İnternette merak edip biraz araştırdım ve vu hastaların çoğunda panik atak gerçekleşebildiğini öğrendim.Fakat hemen hemen iki rahatsızlığında belirtileri aynı.Bnde bu ağrılar başladığından beri aşırı derecede ölüm korkusu var yani sonradan olmadı ağrıyla doğtu orantılı başladı ve hemen hemen her gün her saat bir ölüm korkusu var içimde aklımdan atamıyorum en ufak göğüs ağrımda ya kötü bişey olursa diye kendi kendimi yiyorum ölücem biliyorum diye hep düşünür oldum.Sorum,bnm gibi olan var mı?Yani iki rahatsızlığıda aynı anda yaşayan veya mitral kapak gevşemesi olupda panik atak olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…