Panik atak nobeti...daralıyorummm

Ceryybon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
10
2
1
39
Boğuluyorum
Daralıyorum
Geçmiyor geçmiyor gecmiyor bu ruh daralması
Okadar mutsuz ve caresiz hissediyorum ki kendimi
Bide bu virus cikti
Icim cok daralıyor
Varmi boyle olan
Bunalmak delirmek uzereyim
Kapana kısılmış gibi hissediyorum kendimi
Cok yanliz ve caresiz hissediyorum
Cok mutsuzum
Hic bisey zevk vermiyor

Elbette oluyor böyle anlatımız bir çoğumuzun. Sabrın sonu selamet.. sabır dua inanç tevekkül Allah yardımcımız olsun

Zaten size bunları hissettiren virüs.Olumlu seyler düşünün,ilginizi başka alanlara yöneltin,komedi filmleri izleyin.

Hayatında eksik ,yanlış gördüğün veya yolunda gitmediğini düşündüğün sey ne?

Ben bugün online terapi yaptım. Sizin gibi korkuyordum. Terapi iyi geldi..

Hepimiz aşağı yukarı aynıyız.Bende de var panik atak.İlaçlar sayesinde iyiyim ve sıkıldım evde

Kalplerın keşfi imam gazali okuyun sıze yoldaş olur. Kıtap okumak ıyı gelır salavat getır. Olumsuz seno rahatsız edıp süreklı negatıf dusunmenı saglayan seylerle yüzleş. Olumlu seylere odaklan. Gecmıs olsun vürüs ıcın tedbır al takdır Allahn. Sosyal medyadan uzak dur canm.

Ben böyle anlarda (yalnız olduğumda oluyor) annemle vs telefonda konuşmayı deniyorum iyi oluyor dağılıyor kafam kendimi dinlemek yerine telefondakini dinlediğim için ..

Virusten oncede böyleydim
Karamsar bi yapim vardi hep ama bu kadar
uzun ve yipratici surmesi bunalimin beni daha da bezdiriyor
Panik atak yasiyorum
Korku kaygi mutsuzluk caresizlik hissi
Aylardir sürüyor ve gecmiyor
Baska bi sehirdeyim ve cok tanidik kimse yok burda
Sehirden memnunum ama bu hisler beni bitiriyor resmen aylardir

Hiç canınızı sıkmayın. Hasta değilsiniz. Sadece sıkıntılarınız sizi ziyaret etti. Çocukluktan beri sıkıntı kötüdür kodlamasıyla yetiştiğimiz için ondan kurtulmaya çalışıyorsunuz. Kurtulmaya çalışma. Sıkıntı da mutluluk da biri duygudur. Mutluluktan kaçmak istemezken sıkıntın geldi diye niye panikliyorsun? O da duygu.

Şöyle düşün bir arkadaşın sana bir hediye aldı mesela, sevinir misin üzülür müsün? Sana yalakalık yapmak için aldıysa kızarsın bile. Ee olay aynı olay dUygu niye değişti? Çünkü algı değişti. Sakın korkmayın. Duygular sizi delirtmez de öldürmezdi de. Doğru tanı koyunca sana hiç kötülükleri olmaz. Onlardan kaçma.

Bende 9 gündür market haricinde evden dışarı çıkmadım. Bazen gerçekten çok sıkılıyorum üstelik kpss hazırlanıyorum ama devamlı evde durunca odaklanamıyorum yapasım gelmiyor. İzlemediğim filmleri izliyorum, yeni tatlı tarifleri deniyorum. Sulu boya resmi yapıyorum, kitap okuyorum kısaca zamanı geçirmeye çalışıyorum. Üstelik eşimde görevde 2 haftadır yok ve 6 haftası kaldı. Haftalardır sesini duymadım. Buna rağmen bu zor günlerin geçeceğine dair umudumu kaybetmiyorum. Güzel günler gelecek biraz sabırlı olup vakti güzel değerlendirmek gerekir. Zaten bu dünyada her şey gelip geçici, boş şeyler yüzünden canımızı sıkmaya değmez.

Hangi ilaçları kullanıyorsunuz bilmiyorum ama anksiyete tedqvisinde antidepresanlarin yanında antipsikotik kullanmak da gerekebilir.
Eğer sadece antidepresan kullanıyor iseniz tekrar bi doktora görünun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…