Panik atak !!!🙁😔

Ayrica ben cok yemek yerdim cok kilo almistim. Doktor bana p... ilacini verdi istah da kesiyor ben ozellikle istemedim kendi verdi. Kendimi tok hissediyorum icince ve cok yemiyorum.

Tekrar doktora gidin ben iki gün sık arayla atak gecirip tekrar ilaca basladim simdi iyiyim cok sukur

Öyle birşey yok gitmediğim doktor kalmadı benim ne kalp ne dahiliye ne nöroloji ve bir çoğu hiç biri bunun fiziksel tetikleyici birşey olduğunu söylemedi sadece beynin bi oyunu bize bu insanları yanlış yönlendirip daha fazla tedirgin olmalarını sağlamayın

Öncelikle geçmiş olsun.Bende uzun yıllardır panik atak Ve anksiyete bozukluğu nedeni ile ilaç kullanıyorum.İlaç kullanmama rağmen bazen hafifte olsa endişe ataklarım oluyordu.bir arkadaşımın tavsiyesi ile Teta healing yaptırdım.terapide tespit edemediğimiz kök nedeni bu şans sırasında bulduk Ve benim farkındalığım arttı.Bir araştırın isterseniz bana faydası oldu.

Evet kimse anlamıyor gercekten ben daha once destek aldim yine düşünüyorum almayı çünkü iyi degilim

Arastirip bakayim inşallah

Evet bende öyle kalpte proplemim var ben kesin kalp kirizi geçireceğim falan deyip duruyordum birsey çıkmadi şükür hepsi benim düşünce ile yaptığım şeyler ya değilse deyip kendi mi sıkıntıya sokuyorum

Arkadaslar bide benim durumima bakin bi.. gecen sene kalp carpintisindan kalp doktoruna gittim. Kalp doktoru bana yarim saat bisiklet yaptirip kalbime bakti. Hic birseyin yok turp gibisin dedi. Hayir carpintim var dedim. Psikologa gitmen lazim dedi.
Gitmedim. Bu carpintilar bazen nedensiz ama cogu zaman derdim var iken.. kafam surekli derdimi kucalamakla mesgul.. derdimi dusundukce carpiniyorim. Sizce panik atak varmi yokmu???

Terapi alacak maddi gucuniz varsa bilissel davranisci terapi cok ise yariyor. Yoksa eger su durumda doktora gidip yeniden ilac ayarlamasi yapmaniz lazim. Panik bozukluk kimyasal kokenli bi hastalik. Ya ilacla hormon eksikligi giderilecek ve duzeleceksiniz ya da terapiyle yaklasimlariniz duzeltilecek baska caresi yok ne yazik ki. Ama bence siz de kaygi bozuklugu var sanki panik bozukluktan ziyade. Mutlaka tedavi olun cunku kaygi bozuklugu tedavi edilmezse emin olun cocuklarinizda da ilerleyen yillarda cikma olasiligi yuksek. Kaygili bi anne cocuklarini da ister istemez kaygili yapiyor

Kalbinizde ne problemi var? Buyuk ihtimal mitral prolapsus vardir cunku mvp panik atagi tetikliyor

Evet haklisiniz

Buyuk ıhtimal vardır doktora gidin derim

Ağrı oluyor sürekli hızlı çarpıyor doktor birsey yok dedi ama
O zaman bi sey yoktur. Panik ataktada yalanvi agri carpinti oluyor

Bende ne güzel bitmişti tedavim yine başladı her dakka tedirginlik ölüm korkusu titreme beynim hiç susmuyor uyuamıyorum bile sersem gibiyim . Bugün gittim psikiyatriye yeni den uzun tedaviye gecmeyelim bazı şeyler üst üste gelmis dedi. 10 günlük bir tedavi uyguladı bakalim üstümden tir geçmiş gibi

Mutlaka uzmana görünün. Burada kim ne derse desin size bir faydası olmayacaktır. Kaygılarınız artık dayanılmaz noktaya gelmişse ve hayatınızı olumsuz etkilemeye başladıysa desteksiz başa çıkamıyorsunuz demektir. İlaç tedavisine başlayıp umutla devam etmelisiniz. Her birimizin dönem dönem kaygıları şiddetlenebilir ancak sizin artık süregelen hayatınızı sekteye uğratmaya başlıyorsa orada artık uzman desteğine ihtiyaç var demektir. Umarım bu dönemi sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız ve ailenizle çok mutlu bir şekilde yaşarsınız.

Bende hiç vakit kaybetmeden gittim doktora . Inşallah geçicek bu günlerde. Sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…