Panik atak !!!🙁😔

Beyza _123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
355
77
103
39
Panik atak sorunu olan varmi aranızda nasıl başediyorsunuz ben çok kötü durumdayim daha önce ilac tedavisi gördüm şu an kullanmıyorum ben ölüm korkusu yaşıyorum ya çocuklarima birsey olacak ya esime yada bana bazen cevremdeki insanlarada geçiyor bu onlarami birsey olacak diye ben gece çoğu zaman uyuyamiyorum nefes alamıyorum kendi mi ifade edemiyorum yaşadıklarimin boyutunu tarif edemiyorum ama çok kötüyüm bu durumda olup geçen varmı veya atak sırasında ne yapıyorsunuz bu nasil geçer bilmiyorum ben çok zor ve kötü durumdayim🙁😔

Panik atak sorunu olan varmi aranızda nasıl başediyorsunuz ben çok kötü durumdayim daha önce ilac tedavisi gördüm şu an kullanmıyorum ben ölüm korkusu yaşıyorum ya çocuklarima birsey olacak ya esime yada bana bazen cevremdeki insanlarada geçiyor bu onlarami birsey olacak diye ben gece çoğu zaman uyuyamiyorum nefes alamıyorum kendi mi ifade edemiyorum yaşadıklarimin boyutunu tarif edemiyorum ama çok kötüyüm bu durumda olup geçen varmı veya atak sırasında ne yapıyorsunuz bu nasil geçer bilmiyorum ben çok zor ve kötü durumdayim🙁😔
Geçmiş olsun öncelikle hiç tedavi falan aldınız mı? Panik atak anında başka şeylerle kafayı meşgul edin ben öyle yapıyorum. Melisa ya da papatya çayı tavsiye ederim sakinleştiriyor ve daha kolay uykuya geçiş sağlıyor

Bende daha önce tedavi görmüştüm , iyidim . Şu an seninle aynı durumdayım ve tekrar doktora gitmeye karar verdim , kendi kendime baş edemiyorum mesela ben .

Bende daha önce tedavi görmüştüm , iyidim . Şu an seninle aynı durumdayım ve tekrar doktora gitmeye karar verdim , kendi kendime baş edemiyorum mesela ben .
Ya aslında ben de basedemez duruma geliyorum bazen çok kötüyum inanki

Bende panik atak hastasıyım ilaç tedavisi ve psikolog desteği alıyorum panik ataklarım azaldı ama kaygılarım bitmedi inanıyorum ki zamanla oda geçecek sende İnan en başı inanmak getdi halloluyor

Bende panik atak hastasıyım ilaç tedavisi ve psikolog desteği alıyorum panik ataklarım azaldı ama kaygılarım bitmedi inanıyorum ki zamanla oda geçecek sende İnan en başı inanmak getdi halloluyor

Hic geçmeyecek gibi inanki

Geçmiş olsun öncelikle hiç tedavi falan aldınız mı? Panik atak anında başka şeylerle kafayı meşgul edin ben öyle yapıyorum. Melisa ya da papatya çayı tavsiye ederim sakinleştiriyor ve daha kolay uykuya geçiş sağlıyor
Aldim daha once terapi ilac falan birden kendini hatırlatıyor bazen çok iyiyim

Bende başta öyleydim yaşamam daha fazla ölürüm ben diyodum geçmeyecek bu diye ama biraz da kendin kendine yardımcı olman gerekiyo ki daha çabuk atlatacaksın ben tam 6 ay evden çıkmadım 15 kilo verdim benim hayatımı mahvetti sonradan topladım kendimi inandım ve başarmaya çalıştım

Bendede enteresan bir şekilde yalnızlık fobisi var valla memleketim dışına çıkınca korkuyorum niye böyle bilmiyorum yanımda birileri varsa tamam iyim ama yoksa fenayim bazen moral veriyorum kendime olacak olan olacak zaten sizde bu telkini verin kendinize dua edin ancak böyle düzelir tabi imkan varsa elbette desdek alın pskolojik

Panik atağım yaşadıklarının iki mislini yaşıyorum ilaç fln da kullanmıyor herkes kendi kendini bu konuda tedavi edebilir bu farklı bi durum bizim yaşadıklarımızı kimse anlayamaz...artık içimde yaşıyorum daha gerçekçi bakıyorum hayata olan la ölene çare yok ben böyle hisseddikçe böyle yaşadıkça hiç bişey düzelmeyecek diyorum kendi kendime terapi yapıyorum rahatlıyorum

Ben küçüklüğümden beri panik atak hastasıyım gitmediğim doktor şehir kalmadı baktım bana bundan bir zarar gelmiyo büyüdükçe anladım bunu tabi aşırı derecede ataklar geçiriyordum hayata küstüm resmen kocamı bile istemiyodum Yanımda odaya kitlerdim kendimi kapıları kitlerdim yani eğer ben atlattiysam herkes atlatır

Ben küçüklüğümden beri panik atak hastasıyım gitmediğim doktor şehir kalmadı baktım bana bundan bir zarar gelmiyo büyüdükçe anladım bunu tabi aşırı derecede ataklar geçiriyordum hayata küstüm resmen kocamı bile istemiyodum Yanımda odaya kitlerdim kendimi kapıları kitlerdim yani eğer ben atlattiysam herkes atlatır
Inşallah nasil oldu peki ne yaptiniz ben kötü durumdayim inanki

Bende başta öyleydim yaşamam daha fazla ölürüm ben diyodum geçmeyecek bu diye ama biraz da kendin kendine yardımcı olman gerekiyo ki daha çabuk atlatacaksın ben tam 6 ay evden çıkmadım 15 kilo verdim benim hayatımı mahvetti sonradan topladım kendimi inandım ve başarmaya çalıştım
Bende aksine cok kilo aldim kullandigim ilaçlar yüzüne öylede kendi mi kötü hissediyorum inanki kullanmazsamda böyle çekiyorum

Panik atağım yaşadıklarının iki mislini yaşıyorum ilaç fln da kullanmıyor herkes kendi kendini bu konuda tedavi edebilir bu farklı bi durum bizim yaşadıklarımızı kimse anlayamaz...artık içimde yaşıyorum daha gerçekçi bakıyorum hayata olan la ölene çare yok ben böyle hisseddikçe böyle yaşadıkça hiç bişey düzelmeyecek diyorum kendi kendime terapi yapıyorum rahatlıyorum
Aynen kimse anlamıyor düşünme ne var boşver geçer dyrlar öyle olmuyor işte elimde değil

Bir gün panik atak geçiriyodum dışardaydım ve çaresizdim birsürü insan tek başımayım yapabilecek hiç birşeyim yoktu ama o kadar kötüydüm ki resmen bağırıp yardım isteyecektim tansiyonum tavan yaptı elim ayağım uyuştu titremeye başadım o anda öğrendim kendim yenebileceğini oturdum bi yere sakince derin derin nefes almaya başladım dua etmeye başladım yaklaşık yarım saat sürdü atağım dedim ben bunu yenicem ve burdan sağlam kalkıcam bana zarar veremez diye birine anlatsam aman çok abartıyosun diyolar geçer diyolar falan bunu anca yaşayan anlar kimseye söylemiceksin bunu en yakın zamanda psikolog desteği almalısın İnan tek başına yenebileceğin durum değil ben psikolog sayesinde hafiflettim yoksa kafayı yicektim

Canimm benim oncelikle seni coook iyi anladigimi soyliyim. Yasamayan anlamaz Allah da kimseye vermesin. Ben de anksiyete ve panik atak hastasiyim. Ve senin bu korkularin anksiyeteye isaret ediyor. Ama eger ani carpinti, o an bi sey olacak gibi panik yapma, kontrolunu kaybediyormus gibi olma, terleme gibi birden gelen o histen de oluyosa o zaman panik atagin da var demektir. Kimileri de nefes alamiyorum, ölecek gibi hissediyorum diyor. Halbuki bi sey oldugu yok ama beynimiz bize oyun oynuyor. Oncelikle bi sey oldugu yok yine ayni sey oluyor sadece diye dusunup dikkatini de baska seylerle dagitmaya calis. Biliyorum zor ama ben oyle yapmaya calisiyorum. Ayrica bir uzmana gorunmen sart. Ben gittim ve su an sabah aksam iciyorum verdigi ilaci ve su an daha iyiyim. Aksatma sakin, dur bugun iyiyim sonra gidiyim deme cunku ilerliyor.

Back
X