haklısın işte oyüzden ayırt edemiyorum .boyun egzersizlerimi sürekli yapıyorum ama hep ağrıyo hep ağrıyor.şöyle de olabilir mide ağrımı kalp mi diye düşünürken bu da paniği tetikliyor olabilir.
ya bende de ne hastalıklar çıktı yaa .rabbim beterinden korusun inşallah. artık sağlıklı olmak istiyorum.hepsiin çaresine baktıracağım.
dinlenemiyorum ki dün akşamda zeytin kurdum.eşim getirmiş.memlekete itmeden yapıyım da hazır kahvaltı da yesin diye.
sorma ya sen mi ben mi gün olmuyorki ertesi gün başka bişiy çıkmasın .p.atak ,,fıtık tiroid var birde bende gerçi o sıkıntı yaratmıyor ama şimdi de mantar riski ile karşı karşıyayım allah beterinden saklasın ama bişey geldimi sürekli arka arkaya geliyor bu doğru.benim hep öle olmuştur mesela.diş var sırada yirmilik. gerçi bunlar önemsiz sorunlar ama yinede can sıkıcı, kafayı meşgul eden şeyler neyse bunada şükür diyorum ama üzülmektende kendimi alamıyorum çok daha başka hastalıklar çıkmadan bebek yapsam iyi olcak sanırım.bu gidişle çok yaşamam kırkımı görmem sanırım
sana gelince egzersizler bi halta yaramıyor biliyorum ama en azından ilerlemesini önler ha birde ben ortopedik yastık kullanıyorum alıştım artık hep onunlayım