Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet sürekli, özellikle regl yaklaştığında. bu sıralar canınızı sıkan bir şeyler mi var? birkaç aydır yaşamıyorum diyorsunuz acaba kafanızı mı dağıtıyordunuz bir şekilde aklınıza mı gelmiyordu?Yaklaşık birkaç aydır iyiydim. Şimdilerde yine sağ kol ve bacağımda halsizlik, nefes darlığı, kriz geçirecem korkusu, iç daralması başladı. Bu durumda olanlar var mı?
Canım bende bu durumdaydım doktora gitmeden önce yaklaşık 6 ay hangi ilaç iyi geldi diye tedaviye başlayıp ilacı ayarladık sonunda geçti benim etkileri ilaç tedavisine başlayınca mutlaka doktora görün ilerlemesi sıkıntılı biraz geçmiş olsunYaklaşık birkaç aydır iyiydim. Şimdilerde yine sağ kol ve bacağımda halsizlik, nefes darlığı, kriz geçirecem korkusu, iç daralması başladı. Bu durumda olanlar var mı?
Evet öyle düşünüyorum bir de birkaç gün ilaç içmeyi unuttum ondan dolayı sanırım.evet sürekli, özellikle regl yaklaştığında. bu sıralar canınızı sıkan bir şeyler mi var? birkaç aydır yaşamıyorum diyorsunuz acaba kafanızı mı dağıtıyordunuz bir şekilde aklınıza mı gelmiyordu?
Aa ilaç kullanıyorsan sakın aksatma ben 1 gün idare edebiliyorum sadece hemen titreme başlıyor nefes darlığı yatamıyorum çok kötü oluyorum buda ilaç yoksunluğundan mış dozunu düşürsem bile aynı oluyorum dikkat etmen lazımEvet öyle düşünüyorum bir de birkaç gün ilaç içmeyi unuttum ondan dolayı sanırım.
evet doktor kontrolünde olan ilaçlarınızı ihmal etmeyinEvet öyle düşünüyorum bir de birkaç gün ilaç içmeyi unuttum ondan dolayı sanırım.
Evet biliyorum 6 yıldır bu ilaç batağındayım. Tatilde olunca unutmuşum ve mahvoldum çok pişmanımAa ilaç kullanıyorsan sakın aksatma ben 1 gün idare edebiliyorum sadece hemen titreme başlıyor nefes darlığı yatamıyorum çok kötü oluyorum buda ilaç yoksunluğundan mış dozunu düşürsem bile aynı oluyorum dikkat etmen lazım
Hangi ilaçları kullanıyorsun canım benimki paksera ve rexapin birini sabah birini akşam içiyorum bende bebek düşündüğüm için dozunu düşürdüm bu ay arada nefes alamıyorum ama alışsın vücudum diye devam ediyorum aksatma sakın aniden kesmek tehlikeli dedi doktorEvet biliyorum 6 yıldır bu ilaç batağındayım. Tatilde olunca unutmuşum ve mahvoldum çok pişmanım![]()
Niloya abla gün içinde duygu durum değişimi yaşıyor musun?İç daralması var bende de
Sabahları genelde anksiyetem oluyorNiloya abla gün içinde duygu durum değişimi yaşıyor musun?
Benimde sabah anksiyetem oluyor ve depresyonda var bir anım diğerine uymuyorSabahları genelde anksiyetem oluyor
Sarsıntı yaşıyor musunuz içtenSabahları genelde anksiyetem oluyor
Titreme oluyor bendeSarsıntı yaşıyor musunuz içten