Herkese merhaba daha önce de buraya yazdım sorun eşim beni hiç anlamıyor 3 ay önce bi panik atak yaşadım ve zar zor toparlandım yeni yeni kendime gelmeye başladım ama kaygılarım arada bi devam ediyor . Sorun şu eşim beni hiç anlamıyor bana maddi olarak çok desteği vardır karışmaz Allah razı olsun ama manevi olarak çok yok abarttı mı düşünüyor psikiyatri ilacı kullanıyorum onla toparladım kendimi biraz da ilaçlara inanmıyor düzelmedin hala aynısın diyor panik atak diye bi şey yok diyor sen kendin yapıyorsun diyor benim çocukluğumdan gelen bi şey karanlıkta uyuyamam hafif ışık olması gerekiyor evlenince bunu zamanla düzeltmiştim ama 3 ay önce yaşadığım panik atak krizleri baş dönmelerim vs sonrası tekrar bu sorunum başladı yatak odasının ebevyn banyosunun ışığını yakıyorum o şekil de uyuyabiliyorum karanlıkta çok yatmayı denedim ama olmadı ışıkta fazla vurmuyor ki eşim ışıkta uyuyan bi insan ama beni çok strese sokuyor kızıyor sürekli açma şunu uyu öyle vs yok açarsan sabah lambayı kırıcam ışıkla yatmak istiyorsan gidip içerde yatarsın falan . o kapatıyor ben açıyorum o uyuyunca gidiyorum yatıyorum mecburen kızmasın diye. İşte düzelmedin ki çok düzeldim o zamanla kıyasla . Çok zor zamanlar geçirdim psikolojik olarak bir ben bilirim eşim ne yaşadın sanki diyor . Bunun gibi bir sürü şey . Eşimle gurbet yerdeyiz kimsemiz yok şuan kuzenim geldi yanımda kalıyor o gidince napıcam bilmiyorum eşimin bu davranışı normal mi sizce