Panik atak ve hamilelik

Ben de gebeliğimin başından beri lustral kullanıyorum çok iyi değilim ama kötülemiyorum da şimdilik şükürler olsun. Isırılmadıktan sonra kuduz olmanın imkanı yok içiniz rahat olsun.
ısırmadı kesınlıkle zaten yanımdan bıle gecmedı kedı fobım var benım yolumu degıstırırım gordummu o an bana temas etseydı cıglık atardım herhalde ama ıcımde bı ses ya sen farketmeden ettıyse dıyo beyın ve dusunce merkezı ıste bı ara gene olmustu boyle bı durum zamanla duzelmıstı her seferınde baska bı seye takılıyorum

hamileyken çok zordur mutlaka. bende panik ataktım çok iyi anlıyorum. Allaha şükür ilaçsız atlattım. hamilelikte bazı ilaçlar var burda bir arkadaşımız yazmıştı hamileyken kullanmış. ilaçsız atlatamıyorsanız bence doktorunuza atlatamadığınızı ilaç istediğinizi söyleyin. bebeğe zarar vermeyen ilaçları yazar. inşallah sende atlatırsın dua edeceğim. Allah sana bebeğine sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…