- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Sizinle kalabilecek yakın bir arkadaşınız falan yok mu .Kızlar hepinize iyi geceler öncelikle .
Ben bu aralar panik atakla boguşuyorum maruz kalanlar bilir kışın bu meret hava falan kapalı malum zorlar. Biz anne babamızdan falan uzakta bı ilde yaşıyoruz bı küçük oğlum var 2 yaşında. Şimdi kayınpederim uzun zamandır rahatsız kontrollerine sırf kendi inat ettiği için gitmiyor eşim de alıp onu oldugumuz ilden çıkıp memleketten İstanbula götürecek. Gidiş donus toplam 26 saat yol yapacak. Ben ona endişeleniyorum bir çünkü o kadar yol mahveder onu tek başına kayınpeder araba süremiyor..kayinpederde çok biseyi yok ama otobüsle de gitmeye korkuyorum diyo . ikincisi ben yalnız kalmaktan korkuyorum saatlerce sürüyor bu ara geldimi panik atak cocugumla naparim. Eşime soyluyorum mecbrum diyo. Valla bekar kardeşleri de var otobüsle eşlik edebilirler babalarına ama kimse oralı değil. Gitme desem de eşim oralı değil.. kayinpederim desen sorumsuz adamın teki bu hayatta butun cocuklarinin hayatıni mahvetmeyi
Misyon edindi kendine öyle bı adam sorunlu inat biri. Ben niye bu adamın sıkıntısını çekmek zorundayım ki..
E zaten.. kayınpederim ben ölsem nasılsın diye beni aramaz çünküSiz adamın değil eşinizin sıkıntısını cekiyorsunuz
Acil durumda cagirabilecek arkadaşım elbet var ama. Ben o durumdayken kötü oluyorum aciz hissediyorum kimse görmese daha iyiSizinle kalabilecek yakın bir arkadaşınız falan yok mu .
Hadi arkadaşı geçtim kv falan da mı yok ?
Çünkü atak geldiği zaman küçük çocuğunuzla ne yapacaksınız?
Bu bi hastalık sizin elinizde olan birsey değil, öyle hissetmeyin .Acil durumda cagirabilecek arkadaşım elbet var ama. Ben o durumdayken kötü oluyorum aciz hissediyorum kimse görmese daha iyi
Oyle dusunmeyin.. Sizde gidemez misiniz. Aslinda sizi tek birakmamasi lazim ama sanirim arada kaliyor gitse siz korkuyorsunuz gitmese babasi. . Belki babasi laflariyla baskı yapiyordur mecbur hissediyordur bilemiyorum. Ama nolursa olsun yalniz kalmayin derim.Acil durumda cagirabilecek arkadaşım elbet var ama. Ben o durumdayken kötü oluyorum aciz hissediyorum kimse görmese daha iyi
Kayınpederim tam bir sığır benim ne desek boş. Eşim artık bıktı . götüreyim bunun gideceği yok kafasıyla bakıyor ama. Eşim o kadar yolu nasıl gidecek cidden aklım almıyorValla cherry benim canım isim kardeşim, Allah affetsin ama burda okuduğum kocaların çoğu düz salak ama seninki onlardan da salak. 26 saat neye gidecek bu soğukta deli mi ne...bırak gitsin bence, gitsin de bu soğukta ebesininkini görsün. Valla çıkılmıyor sokağa o kadar soğuk 26 saat araba sürsün de görsün gününü. Bence hiç kafaya takma. KP de ayrıca bir cins bin otobüse git işte ne milleti uğraştırıyorsun ... neyse yeni banlandım daha fazla yazmyayayım:)
Oğlumu yoramam ki o kadar saatOyle dusunmeyin.. Sizde gidemez misiniz. Aslinda sizi tek birakmamasi lazim ama sanirim arada kaliyor gitse siz korkuyorsunuz gitmese babasi. . Belki babasi laflariyla baskı yapiyordur mecbur hissediyordur bilemiyorum. Ama nolursa olsun yalniz kalmayin derim.
Ben yalnızlıktan korkmuyorum hasta olursam çocuğa kim bakar korkusu bendekimerhaba, iyi gelir mi bilmiyorum ama yalnız kalıp çok sessiz olduğum zamanlarda evde tv açarım son ses veya youtube'dan video açarım ki evde ses olsun dikkatim dağılsın diye, belki basit bir çözüm ama deneyebilirsiniz
Dogru sizde haklisiniz.. Birini bulun mutlaka yaniniza o zaman tek kalmayin zor bir durum Allah gostermesinOğlumu yoramam ki o kadar saat
Kayınpederim tam bir sığır benim ne desek boş. Eşim artık bıktı . götüreyim bunun gideceği yok kafasıyla bakıyor ama. Eşim o kadar yolu nasıl gidecek cidden aklım almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?