Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Inşallah bundan sonraki süreç su gibi geçer hepimiz bir bakmisiz doğum yapmisiz sağ salim benim 21+2 günlük Allah hepimize sağlık sıhhat nasip etsin

Ya kızlar ben bu ara iyi değilim yutkunurken zorlanıyorum yemek yerken su içerken boğazıma takılcak gibi oluyor sizdede varmı böyle durumlar ?

Ama doktora gidiyor baksana. Fiziksel olsa anlamazlarmi. Eğer tiroit yoksa, kan seviyesi yada vitamin çok çok düşük değilse ve kalpte bişey yoksa sıkıntı yok. Tamamen psikolojik olma ihtimali fazla
ekg çekildi bir şey yok dediler sadece nefes al çarpıntın olursa dediler acilde ...kalp doktoruna gitim gebelikten 1 ay önceydi hiç bir sıkıntı yok spora başlıyacaktım koşabilirmiyim dedim koşarsın dedi

Ben 2m çocuğumu yaptığımda 4 aylıkken başladı. Acile gidip diazem vurdur serum taktir. 6 aylık olduğunda artık idare edemedim antidepresan ve kalp ilacına başlamıştım. Bi türlü atlatamadım. Şimdi hamile kalınca bıraktım ilacı. Aslında bakarsan içmek istemiyorum. Ama rahatlamak için elimin altında bi ilaç olması güzel. Ve zararsız.
kalp ilacı ne için kuladın

Eğer
ekg çekildi bir şey yok dediler sadece nefes al çarpıntın olursa dediler acilde ...kalp doktoruna gitim gebelikten 1 ay önceydi hiç bir sıkıntı yok spora başlıyacaktım koşabilirmiyim dedim koşarsın dedi
Eğer hamileyken gitmediysen tekrar bi git kalp doktoruna. Tekrar baksın. Ben hamileyken 3 kere gittim belkide 4. Hemde 3 farklı doktora için rahat eder. Benim rahat ettimi hayır baksan yine gidecem

oğlumun gebeliğinde holter takılmıştı o zaman doktor belok diye bir ilaç başlamıştı en düşük doz sonra onuda 10 falan kuladım düzeldi hata doumdan önce yine kalp doktoruna gitim belirgin bir çarpıntı yok ama kötü olursa ilacı kulan demişti hata doktora bu gebeliğimde deim doktora ben doğuramam aldırsam olurmu dediki suçuna oratmı arıyorsun evet bazı durumlarda gebeliğin sonladırılmasını uygun buluyoruz ama o sen değilsin dedi çarpıntıların pskolojik dedi çarpıntı olursa önemeseme geçer dedi

Eğer

Eğer hamileyken gitmediysen tekrar bi git kalp doktoruna. Tekrar baksın. Ben hamileyken 3 kere gittim belkide 4. Hemde 3 farklı doktora için rahat eder. Benim rahat ettimi hayır baksan yine gidecem
senndem çarpıntın oluyor ben genel de çok yorulunca oluyorda yada güneş sıcakta

oğlumun gebeliğinde holter takılmıştı o zaman doktor belok diye bir ilaç başlamıştı en düşük doz sonra onuda 10 falan kuladım düzeldi hata doumdan önce yine kalp doktoruna gitim belirgin bir çarpıntı yok ama kötü olursa ilacı kulan demişti hata doktora bu gebeliğimde deim doktora ben doğuramam aldırsam olurmu dediki suçuna oratmı arıyorsun evet bazı durumlarda gebeliğin sonladırılmasını uygun buluyoruz ama o sen değilsin dedi çarpıntıların pskolojik dedi çarpıntı olursa önemeseme geçer dedi
O zaman sorun yok canım. Bende Beloc kullandım. 3.5 sene. Oda yetmedi cipraleks başlamıştım. Ama.hamile.olunca iki ilacıda kestiler. Hem kardiyoloji ye gittim.hemde psikiyatriye. Allahım Bu günümüzü aratmasın.

Sade yorulunca değil. bazen yerimden kalkıyorum 10 adım atıyorum hızlandıgini hissediyorum. Kulaklarım. Ve ensemde atışları duyuyorum
bende kulanmıştım oğlumun gebeliğinde10 falan ama sonra düzeldi 150 çıkmıştı holterde sonra düzeldim taki bu gebeliğime kadar tabi arda yine uyordu ama bu kadar değil
şimdi kulanıyormusun beloc

O zaman sorun yok canım. Bende Beloc kullandım. 3.5 sene. Oda yetmedi cipraleks başlamıştım. Ama.hamile.olunca iki ilacıda kestiler. Hem kardiyoloji ye gittim.hemde psikiyatriye. Allahım Bu günümüzü aratmasın.
amin allhım bize ve bizim durumumuzda olan harkese şifa versin seninle gebelik haftamız aynı

amin allhım bize ve bizim durumumuzda olan harkese şifa versin seninle gebelik haftamız aynı
Evet. Ya benim korkularım olmasa sıkıntı olmayacak.onu atamıyorum. Kalbe çok takılıyorum. Birinin kriz geçirdiğini duysam çok düşünüyorum. Hayat herkes neler yaşıyor tabi ama ne bileyim. Doktora Gidiyoruz güvenmek zorundayız galiba. İnşallah bizi mahcup etmezler

Back
X