Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Sen ilaç kullandinmi daha önce yoksa yeni başlayan biseymi
Ben piskolojiye gittim hocaya cami hicaya gittim kitap falan okuyorum öle ilac vermediler yenimi 4 sene babam vefat edeli var ilklerdr daha kötuydu yanliz kalamiordum kalabalik iatiordum esimle hic ilgilenmiordum ölcem ben dua etnem kazim gunahim cok diye hergun acile kalp krizi geciriom diye

benim annemin ablalarımdan dolayı sorunları oldu çok çekti kadın evliliklerinden her şeylerinden bende son çocuk olduğum için yaprak dökümündeki küçük ayşe gibi seyirci kaldım. yaşanılanlara etkisi olmuştur belkide.. annem bana iyidir ama kadın artık yaşlandı kafası götürmüyor. biliyor anksiyetemi dua ediyor hep bana ben çok ezildiğimi düşünüyorum başkalarının sorunları altında..onların hataları yüzünden problem yaşadık hep.. O yüzden sitemim aslında

benim henüz yok istiyorum inşallah korkudan cesaret edemiyorumki:( ama bir o kadar da istiyorum korkma Allahın izniyle hiçbişey olmayacak dua et bol bol. doğum bir anlık bir şey benim korkum doğum falan değilde hayatımın değişecek olması bakamam sevemem alışamam gibi korkular.. ya ben hayattaki değişikliklere adapte olabilen bir insan değilim maalesef alışma sürecim çok sancılı oluyor. işte ya bebeği kabullenemesem gibi saçma sapan düşünceler saçma olduğunun da farkındayım şimdi terapi görmeye başladım bende. cesaret edebilmek için hamileliğe..bak sen en azından 9 haftayı geride bırakmışsın bu da bişeydir bak ben hiç cesaret edemiyorum. sağlıkla hayırlısıyla alırsın inşallah yavrunu kucağına..

F Fatmae20 Canımcım bak bir adım atmış hamile kalmışsın. Sıkıntılarını bile bile bunu yapabildiysen geri kalanıda yaparsın sadece kendine inan ve dua et. Hepimiz aynı durumdayız Allah yardım ediyor şükürler olsun. Biz bu hastalığın üzerine gidecek adımı atamadığımız anlarda yıkılıyoruz, biraz dik durduğumızdaysa hastalık zirve noktalara çıkamıyor. Gerek ilaçla gerekse psikolojik yardımla bir şekilde güç toplamamız gerek. Ben böyle düşünüyorum.
pineapple3455 pineapple3455 sen ne yaptın canım bu ay? Gebelik için çalışmalara başlayacağından bahsetmiştin en son ben orda kaldım. Başladın mı ya da erteledin mi?

benim henüz yok istiyorum inşallah korkudan cesaret edemiyorumki:KK43: ama bir o kadar da istiyorum korkma Allahın izniyle hiçbişey olmayacak dua et bol bol. doğum bir anlık bir şey benim korkum doğum falan değilde hayatımın değişecek olması bakamam sevemem alışamam gibi korkular.. ya ben hayattaki değişikliklere adapte olabilen bir insan değilim maalesef alışma sürecim çok sancılı oluyor. işte ya bebeği kabullenemesem gibi saçma sapan düşünceler saçma olduğunun da farkındayım şimdi terapi görmeye başladım bende. cesaret edebilmek için hamileliğe..bak sen en azından 9 haftayı geride bırakmışsın bu da bişeydir bak ben hiç cesaret edemiyorum. sağlıkla hayırlısıyla alırsın inşallah yavrunu kucağına..
Cnm bebek en guzel sey inan bana hersey den herkesten hic dusunmeden yap bence cok kisi neler yapio tup bebek kac sene ugrasio biliorsun sen iyi bak dogum korkun yok cok sukur ölum korkun varmi oda panik ataktan oliromis disari bile cikamiom araba binemiom biyerim agrisi aha hastayin diorum

F Fatmae20 Canımcım bak bir adım atmış hamile kalmışsın. Sıkıntılarını bile bile bunu yapabildiysen geri kalanıda yaparsın sadece kendine inan ve dua et. Hepimiz aynı durumdayız Allah yardım ediyor şükürler olsun. Biz bu hastalığın üzerine gidecek adımı atamadığımız anlarda yıkılıyoruz, biraz dik durduğumızdaysa hastalık zirve noktalara çıkamıyor. Gerek ilaçla gerekse psikolojik yardımla bir şekilde güç toplamamız gerek. Ben böyle düşünüyorum.
pineapple3455 pineapple3455 sen ne yaptın canım bu ay? Gebelik için çalışmalara başlayacağından bahsetmiştin en son ben orda kaldım. Başladın mı ya da erteledin mi?
Sen izdende ilerdesin cnm sen ikili tarama ypatirmismiydin simdi o korkuda sardi ya kötu sey cikarsa diye

evet doğru o kadar kararsızımki psikiyatriste gittim bana kaçarak yalnızca hastalığımı besleyeceğimi söyledi kaçmamam gerekiyormuş. terapiye devam edecek. evet deneyeceğim bu ay allahın izniyle ama bu ay mı olur birdaha ki ay mı kader kısmet..rüyamda hep bebek görüyorum yakında çıldırmassam iyidir:mad: taktım resmen kafayı. ya aslında ben biliorum ben bir hamile kalsam düşe kalka geçirsem o ayları zaten alışırım bir şekilde..Hepimiz için geçerli okb li herkesin hastalığını beslemememesi kaygılarına müdahale etmemesi olağan karşılaması gerektiğini söledi. yani asansörden korkuyorum diye bulunduğum kata çıkamassam ve o asansörden inersem bir daha binemem böyle düşün zor ama kaygılarının zirve yaptığı noktada kaçmadığında azalarak yok olacağını söylüyor. yine de hamd olsun ne hastalıkları olanlar var..bu günümüze şükürler olsun

bence
Sen izdende ilerdesin cnm sen ikili tarama ypatirmismiydin simdi o korkuda sardi ya kötu sey cikarsa diye
ikiliyi yaptırınca rahatlayacaksın bir miktar..tamamen korkuların kaybolur desem fazla iyimser olur çünkü okb maalesef dirençli bir rahatsızlık. ancak ikilinin sonucunu görünce korkacak bir şey olmadığını evladının sağlıklı olduğunu göreceksin Allahın izniyle

hep de erkek bebek görüyorum çok ilginç ortada fol yok yumurta yok rüyamda mavi tulumlu bebek kucağımda yeni anne olmuşum. uyutuyorum bebeği ileride bir oğlum olursa bu zor günleri bu rüyaları hatırlarım..

bence

ikiliyi yaptırınca rahatlayacaksın bir miktar..tamamen korkuların kaybolur desem fazla iyimser olur çünkü okb maalesef dirençli bir rahatsızlık. ancak ikilinin sonucunu görünce korkacak bir şey olmadığını evladının sağlıklı olduğunu göreceksin Allahın izniyle
Ins öledir cnm ins dua edin bana ismen adim fatma gelim bi kac haftalikken yapilior sade ultersachl deme kanda aluormu oeki

hep de erkek bebek görüyorum çok ilginç ortada fol yok yumurta yok rüyamda mavi tulumlu bebek kucağımda yeni anne olmuşum. uyutuyorum bebeği ileride bir oğlum olursa bu zor günleri bu rüyaları hatırlarım..
Bak ruyalarina girmis bebekten vazgecmw herkes cicugu icin canindan vazgeciormus ki bende öle olurmuyum bilmiorum cektigimiz acilar deger diorlar
Suan kendimi diorum yeni doguranlar var benden kucuk onlarda basardi hatta uyusturmadan bende yaparim Allah yanimda diorum

Ins öledir cnm ins dua edin bana ismen adim fatma gelim bi kac haftalikken yapilior sade ultersachl deme kanda aluormu oeki
Bak benim 3 evladım var Allah ömür versin inşallah acılarını göstermesin herşeye rağmen iyiki diyorum onlar herşeyim benim dünya yansa umrumda değil onlar yanımda olsun yeter ki anne olunca anlıycaksın tabi bizlerinde kaygıları korkuları oldu fakat herşeye değer İnan

bu sevgiyi o kadar çok merak ediyorumki size anlatamam ve biliyorumki sizler ne kadar anlatırsanız anlatın bu ancak yaşayanların bilebileceği bir şey..karnındayken bile tam anlamayıp kucağına alıp baktıkça insan nasıl olurda canını verecek kadar sevebilir. bu zamana kadar hayatımda olmayan bir varlık nasıl bana canımdan öte can olabilir düşündükçe bile ürperiyorum Allah ne kadar büyük..

Bak benim 3 evladım var Allah ömür versin inşallah acılarını göstermesin herşeye rağmen iyiki diyorum onlar herşeyim benim dünya yansa umrumda değil onlar yanımda olsun yeter ki anne olunca anlıycaksın tabi bizlerinde kaygıları korkuları oldu fakat herşeye değer İnan
Cok guzel Alalh bagislasin evet herseye degermis ama ven daha anlamiorum tabikis aglik olsun ama ins su dogumu sag salim atlatalim

Cok guzel Alalh bagislasin evet herseye degermis ama ven daha anlamiorum tabikis aglik olsun ama ins su dogumu sag salim atlatalim
evet sen daha anlamazsın hareket bile etmiyor henüz annem kucağına almadan anlaman imkansız demişti bazı anneler ilk kucaklarına aldıklarında da o hissi yaşamıyor birlikte vakit geçirdikçe oluşan bişey galiba ama rüyası bile güzel tek bildiğim bu :)

hep de erkek bebek görüyorum çok ilginç ortada fol yok yumurta yok rüyamda mavi tulumlu bebek kucağımda yeni anne olmuşum. uyutuyorum bebeği ileride bir oğlum olursa bu zor günleri bu rüyaları hatırlarım..[/QUOTE
İnan herşeyi unutturuyor senide bekliyoruz aramıza hadi bakalım

Back
X