Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Hayırlı olsun canım, sağlıcakla alırsın kucağına inşallah:) benimde ekim 2013 doğumlu bir oğlum var ve en cok o hevesleniyordu kardeşe, bizde tek kalmasını hiç istemiyorduk Allah acılarını göstermesin inşallah:) ilaç kullananda var kullanmayanda. Ben insanın kendine eziyet etmemesinden yanayım her zaman, eğer idare edemiyorsa ilaç destek oluyorsa kullanmalı insan. Allah hepimize yardım etsin inşallah canım. Hepimizde var korkular kaygılar, bir yerden sonra tahtalar eksiliyor halay çekerken buluyoruz kendimizi :KK70:

Evet canım vardım, hamilelik ve doğum sonrası da gelebildiğim kadar geldim sonra diğer topiğe geçtim, gördüğün üzre panik nerde ben orda :))

şimdi kızın oluyor sanırım, Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi insallah
Bende daha 19. haftadayım yemek yiyince hemen çarpıntım oluyor nefesim yetmiyor gibi
Psikolojik mi bilmiyorum şimdiden böyle olursa karnım büyüdüğünde napcam ondan korkuyorum biraz o_O

Rabbim çok güzel bir doğum nasip etsin omas. Kizlar namazlariniz ne durumda günlük belirli virdleriniz var mi ? Ben düşünüyorum ki bu durumlar bizim manevi eksikliklerinden meydana geliyor :KK43: ;(
Allah razı olsun canım amin insallah Rabbim hepimize çok güzel doğumlar nasip etsin hep birbirimize dua edelim Allahın izniyle Rabbim elbet kabul edecek dualarimizi:dua:

Amin canım.. Ben ne zaman iyi bişey düşünsem beynim inatla o saniye kötü şeyleri de düşünüyo, zaten farkımız olsa burda işimiz ne dimi :)) aklından geçenlerden bir kısmını biliyorum, tahmn etmenin ötesindeyim yani hemde şimdiden:)) aksam esimle doğumdan konustuk o yüzden empati yaptım biraz senle :)) benim bebiş iyidir sanırım hareketleri henüz toplanma seklinde 1 haftadır, tekmeler felan başlayınca biraz daha kaygılarım azalır sanırım hareketle ilgili. Kız bebişler geç hissedilir diyolar ama bakalım, bunun şu toplanması vs bile oğluma göre 1 hafta erken baslamıs oldu. Devamıda gelir hyrlısıyla insallah:)
Ben kendimi telkin edip düşünmeye çalıştım dün gece birden ter sıcaklık sıkıntı bunalım geldi kalktım gittim yüzümü yıkadım beynim kabullenmiyor :KK53:inşallah çok yakında sen de hissediceksin o minik ayakları elleri Rabbim sağ salim hepimize nasip etsin güzel doğumlar ve doğum sonrasında da güzel sağlık huzur dolu cocuklarimizla güzel ömür versin hepimize:dua:

Ben kendimi telkin edip düşünmeye çalıştım dün gece birden ter sıcaklık sıkıntı bunalım geldi kalktım gittim yüzümü yıkadım beynim kabullenmiyor :KK53:inşallah çok yakında sen de hissediceksin o minik ayakları elleri Rabbim sağ salim hepimize nasip etsin güzel doğumlar ve doğum sonrasında da güzel sağlık huzur dolu cocuklarimizla güzel ömür versin hepimize:dua:
Ayyy sen böyle yazınca hamileliğim geldi herşeye rağmen özlüyorum o günleri...

S serra1982 Nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor yoksa iyilestinde bizi unuttun mu canım :KK12:kesin iyileştin bıraktın bu sayfayı yoksa aramızda olurdun:halay:

S serra1982 Nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor yoksa iyilestinde bizi unuttun mu canım :KK12:kesin iyileştin bıraktın bu sayfayı yoksa aramızda olurdun:halay:
Çok şükür diyelim canım. İdare ediyorum. İyileşen varmıki ben iyilesecem :-)gün sayıyorum ya. Son 1 ay hayırlısı ile. Allahım. Yardım etsin hepimize. Başından beri saya saya bugüne geldik.cok.sukur

Azcık moral verebiliyorsam ne mutlu bana canım, insan en ufak birşeyde bile alt üst oluyor bu hastalıkta ve malesef her defasında psikolojik oldugu düsüncesine inanamıyoruz. Ben burda okuduklarımdan sonra rahatlayabiliyorum. Rahatlamassam tekrar soruyorum deli gibi ayrıntılarını. O yüzden ne zaman sıkışırsan yaz sende. Ben bir kere ilaç kullandım bundan 6 sene önce ve kısa süreliydi. Sadece ilaçla bir yere varamadın çünkü cocukluktan gelen birşeymiş. İlgilenilmeyince katlanarak arttı tabi. Kendi kendime cebelleştim, geçen sene ilaç alma kararı aldım ama ilaçlar yan etki cok yapıyordu ve karaciğer rahatsızlığım vardı ilaç alamadım. Bir yerden onarırken diğer yerden yıkmak olmayacaktı. Halende ilaçsız kurtarmaya calısıyorum günümü. Amin canım Allah hepimizi sağlıcakla kurtarsın inşallah, güzel haberler vermek nasip etsin :)

ahh ne sevindim ;) Rabbim ilaçlara muhtaç etmesin inş. çok teşekkür ederim amin :KK200:

Çok şükür diyelim canım. İdare ediyorum. İyileşen varmıki ben iyilesecem :-)gün sayıyorum ya. Son 1 ay hayırlısı ile. Allahım. Yardım etsin hepimize. Başından beri saya saya bugüne geldik.cok.sukur
Sen panik atak anksiyeteyle mücadele etmeyi öğrenmissin belki belli:KK45:amin insallah hepimize yardim etsin Rabbim ayy haftalarimiz aynı durumumuz aynı hadi bakalım Allahın izniyle bide sağ salim kurtulduk mu tamamdır canım :KK36:

Sen panik atak anksiyeteyle mücadele etmeyi öğrenmissin belki belli:KK45:amin insallah hepimize yardim etsin Rabbim ayy haftalarimiz aynı durumumuz aynı hadi bakalım Allahın izniyle bide sağ salim kurtulduk mu tamamdır canım :KK36:
İnşallah canım. Aslında öğrenmedim ama idare ediyorum diyelim. Sıkıntı geliyo ama kiseliyorum

kızlar merhaba
kısaca kendinizden bahseder misiniz?
ne kadarlık hamilesiniz?
ilaç kullanıyor musunuz kullanıyorsanız hangi ilacı ne zamandır kullanıyorsunuz?

Aynıyız seninle hayırlı haberle inşallah

Dünyanın en güzel duygusu anne olmak değilmi Allah ömür versin yavrularımıza
Aminnn inşallah bu benim ikinci inşallah sağ salim kucağıma alırım Allah hepimizin evladini korusun çok güzel bir duygu evet bide bizdeki bu doğum korkusu olmasa tadını çıkarabilsek dahada güzel olucak 2cm açılmayla iki gündür diken ustundeyim korkudan:işsiz:

Aminnn inşallah bu benim ikinci inşallah sağ salim kucağıma alırım Allah hepimizin evladini korusun çok güzel bir duygu evet bide bizdeki bu doğum korkusu olmasa tadını çıkarabilsek dahada güzel olucak 2cm açılmayla iki gündür diken ustundeyim korkudan:işsiz:

ne kadar şanslısın biliyorsun di mi :D
2 cm açılmayla böyle gezmek herkese nasip olmaz bak. ben 3 cm açılma olması için 14 saat ağır sancı çekmiştim. o yüzden inanıyorum ki su gibi doğumun olacak ;) sen de inan lütfen at korkuları.
bir de bayansorunluya bir daha düşünmüyorsun di mi derken neden dedin ya :D ben bu illete yeni yakalananlardanım ikinci çocuğu da deli gibi istiyorum da korktum bir an.

Back
X