Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

y4zy4qmurum y4zy4qmurum buğün bir kaç kez oldu kasılmalarım bekliyoruz 39 hafam 3günlük oldum bu gün salı gel dedi doktor senin üç beş günün kaldı dedi

y4zy4qmurum y4zy4qmurum buğün bir kaç kez oldu kasılmalarım bekliyoruz 39 hafam 3günlük oldum bu gün salı gel dedi doktor senin üç beş günün kaldı dedi

Lustral rahatlatmisti yaninda solian da killanmistkm iyi gelmisti,bebehim cok dilur saglikli ve iyi,emzirirken de ilac kullandim,gonlun rahat olsun, kotu dudunme en guvenli ilaci veriyo dr ler.
Cnm tekrar merhaba emzirirken nasıl
Kullandın lustrali bebeğe yan etkisi oluyomu ilaç sonrası ilk sütü sağıp döktünmü ve kaçlık kullandın çok teşekkürler

Ben emziriyorum şu an kullanıyorum hamileykende kullandım için rahat etsin bebişim maşallah sağlıklı sakın stres yapma stres daha çok etkiliyor bebeği canım.
Tekrar merhaba emzirirken nasıl kullandın cnm sen lustrali kaç mglık içtin ve ilk içtikten sonra sütünü sağıp döktünmü ,,, çok teşekkür ediyorum

Kızlar psikiyatriste gittim bugün lustral 75mg yaptı solian i biraktiriyor, ameliyat günü de dahil olmak üzere lustral e hep devam edicem.
Merhaba bende bebeğimi emziriyorum drum lustral verdi , siz nasıl kullandınız ilk sütünüzü sağıp döktünüzmü hergün bebeğe yan etki yaptımı teşekkürler

Ayyy kızlar bu migren beni mahvetti sol tarafım gözüm yerinden çıkıcak resmen ya ilaç da kullanamazsın dedi doktor bugün napıcam bilmiyorum bebek uyuyoken dinleneyim diyorum oda olmuyo ev yemek is derken yatamiyorum da gündüzleri iki çocuk olunca gece desen zaten uyku yok ay çatlicam
Canım yarım saat 1 saat kadar yatabileceğin bir zamanda iki pamuk arasına azcık karabiber dök, şakaklarına koy ve basını cok sıkmıcak sekilde sar ve kıpırdamadan öyle yat biraz. Bana az da olsa fayda ediyor. Bu forumda okumustum. İlaç yasak olunca bende denedim yarım saat sonra uyuyakalmısım.
Biraz daha iyiyim salı günü gel dedi doktor sn nasılsın canım biraz yoğundum bu gün annem geldi sağ olsun
Ayy gözünaydın canım. Senden ses çıkmayınca doğuma gittin sandım :)

Patates leri dilimle canım başına koy tülbent sar ve az ışıklı ZZ odaya geç çok faydasını görürsün evvel Allah

Ben de panik atak hastasıyım 29+4 haftalık hamileyim geceleri artık uyuyamıyorum kalbim hızlı atıyo nefesim sanki yetmiyormuş gibi geliyor.

Patates leri dilimle canım başına koy tülbent sar ve az ışıklı ZZ odaya geç çok faydasını görürsün evvel Allah

Şimdi de doktorumdan memnun değilim değiştircem kime gidecem stresiyle uğraşıyorum istanbulda normal doğumu destekleyen doktor önerebilir misin kızlar

y4zy4qmurum y4zy4qmurum ben de şöyle korku oluştu doğumda taniyonum çıkar sa bende hastaneye gidince çok kaygı yaşıyorum
Geçenki yüksek çıktığı için oldu bu kaygı canım. Bende tansiyonum hep 9/6 oluyodu, geçende 8/5 ölçtü ev sahibi takıntı oldu malesef. Habire tansiyon düşmesi hissi oluyor. O yüzden boşuna kendimizi korkutuyoruz. Hem sendeki çok yüksek bir rakam değil inanki. Doğumda çıksa bile müdehale edilir sonuçta. İçini ferah tut sen.

Bende şuan evde oğlumla yalnızım. Eşim gecikicek biraz. Habire anlık fenalık geliyor bir tuhaf oluyorum. Biraz önce de koltuğa kolumu dayamıştım tlfnla konusuyodum sarjdaydı. O sırada sağ kaburgamın alt uc kısmına bir sancı girdi. Oralarda sızlayıp duruyor. Kramp mı bilemedim.

Bir sıkıntı yoktur kendini çok fazla dinleme öyle durumlarda bir şeylerle uğraş biz panikler kendimizi dinleyince daha fena oluyoruz

Ben de panik atak hastasıyım 29+4 haftalık hamileyim geceleri artık uyuyamıyorum kalbim hızlı atıyo nefesim sanki yetmiyormuş gibi geliyor.
Mrb canım, bebeğini sağlıcakla al kucağına inşallah. Karnında iyice ağırlaştığından nefesinin yetmemesi normal, bende şimdi bile var. Kalp zaten takıntı bende malesef. Ben ist.da olmadığımdan dr önerisi yapamıyorum. Bulunduğum şehirde aynı dertten muzdaribim.

Back
X