aynı durumdayız canım.banada bugün kes dediler lustrali.öğreneli4 gün oldu ve giderek kötüleşiyorum.bebeği istemiyor gibi hissediyorum kendimi.yoksa hastalığımdan mı öle geliyor bilmiyorum.lütfen tecrübeliler paylaşsın bildiklerini :18:çok korkuyorum
hamile oldugunu ogrenmeden önce ilaçları içiyormuydun canım şimdi nasılsın
Hoşgeldin :)
O kasılmalar psikolojik. Tabi sen yine de doktoruna söylemeyi ihmal etme. Aynısı benim ensemde vardı 7 ay boyunca. Daha önce yazdım, sanki ensemde bi tuğla bağlı. Başım sıkışmış. Biri beni ensemden tutup ittiriyor gibi.. Çok şükür tansiyonum filan yoktu. Sonra anladım ki hem ilaç yoksunluğu hem de panik atak yüzünden bu sıkışmalar. Doğumdan sonra yavaş yavaş geçti çok şükür. Seninki de geçecektir Allah'ın izniyle.
hoşbuldum teşekkürler :)
malesef ki psikolojik, daha lisedeyken vertigo ile tanıştım ve sonrasında hep bi baş dönmesi hissi, aslında yokmuşum gibi hissetme felan derken aldığım yardımlar sayesinde epeyce toplandım şükür.. Ama şuan hamilelikte özelliklede bu son dönemlerde daha fazla alıngan ve sinirli olmak, oturup herşeye ağlayabilme noktasına gelmek bu sorunların tekrar ortaya çıkmasına neden oldu diye düşünüyorum.. Doğumu hayırlısıyla bi atlatayım sonrasında yine toparlanırım, güçlü olmam lazım değil mi, annelik kolay değil :)
Sizlerde ne var ne yok ? Ters bir durum yoktur inşallah... Aramızda sevimdeniz den sonra doğum yapan var mı onu göremedim..
Selam herkese kızlar yeni arkadaşlar gelmiş. İnşallah güzel geçer hamilelikleri..
Bu aralar bende çok baş dönmesi başladı bebeğimle yalnız kalmaya korkar oldum ya başım dönerse fenalaşırsam korkusu daha da kötü olmama sebep oluyor malesefSanırım bir doktora görünücem çünkü çok fazlalaştı olur olmaz zamanlarda oluyor içimde hep bir tuhaflık var sanki içim kayıyor gibi oluyor.. Bu baş dönmeleri anksiyetenin de geleceğinin habercisi olabiliyor malesef inşallah yanılıyorumdur ilacım çok düşük dozda çünkü.. Çocuğumu emzirmek istiyorum rahat rahat yükseltmekten çekiniyorum.. İnşallah gerek kalmaz.
Tabi yorgunluk, uykusuzluk, stres de buna etken olabiliyor..
Çocuk büyütmek çok zormuş çok çok güzel bir duygu ama oldukça da yorucu..
Allah sağlık versin yavrularımıza..
Selam...
Vitamin ve kan ilacını içiyor musun Melek?
Bugün bende de oldu aynısı. Zaten malum, panik atak-anksiyete dedin mi baş dönmesi yanıbaşında. Bir de başım ağrıdı bugün. Sersem oldum. İnşallah geçer seninki de, benimki de, bütün panik ataklılarınki de...
Şimdi mevsim geçiş dönemi. Belki ondan da etkilenmişsindir.
canım hemile olduğumu öğrenene kadar içiyordum,sürekli test yapıyordum zaten erken öğrenebileyim diye,ayın 2'sinde yani 4 gün önce yine yaptım test idrarda çok silik çıkınca hemen kandan baktırdım 33 küsur çıktı kandada,daha çok yeniyken öğrenebildim çok şükür.işte pazartesi almadım ilaçları keseli 4 gün oldu...bende korkuyrum bir anda kestim ilaçları ama şimdilik kötü değilim,iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum telkin etmeye çalışıyorum kendimi..
ebussss ben sonraki mesajını görmeden atladım hemen kusura bakma yazmış bulundum:))
merhaba ben de maalesef panik atak yaşıyorum. benim 2. hamileliğim ilk panik atağım oğlumun 3-4 yaş civarındaydı. ilaç kullanmaya başladım bebek düşündüğümüz için 8 aydır içmiyorum bıraktım ama bu son dönem yoklamaya başladı. ve hamileliğimin henüz 5. haftasındayım nasıl geçecek çok korkuyorum. çarpıntım oluyor göğüs ağrısı başlıyor beraberinde, akşam yatarken tutarsa sabahlıyorum. ilk hamileliğim çok güzel geçmişti ama birkaç ay önce düşük yaptım ve şuan yine düşük korkusu yaşıyorum. olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bu panik atak çok kötü bir şey gayet mutluyken bile gelebiliyor atak.
Umarım bebeğimin kalp atışlarını duyarım ve ataklarım azalır...
merhaba ben de maalesef panik atak yaşıyorum. benim 2. hamileliğim ilk panik atağım oğlumun 3-4 yaş civarındaydı. ilaç kullanmaya başladım bebek düşündüğümüz için 8 aydır içmiyorum bıraktım ama bu son dönem yoklamaya başladı. ve hamileliğimin henüz 5. haftasındayım nasıl geçecek çok korkuyorum. çarpıntım oluyor göğüs ağrısı başlıyor beraberinde, akşam yatarken tutarsa sabahlıyorum. ilk hamileliğim çok güzel geçmişti ama birkaç ay önce düşük yaptım ve şuan yine düşük korkusu yaşıyorum. olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bu panik atak çok kötü bir şey gayet mutluyken bile gelebiliyor atak.
kızlarr dünden beri çok kötüyüm gece uyuyamadım bildiğiniz sabahladımgeceden panik atak geldi hala uğaşıyorum ilacı keseli 5 gün oldu anormallikler gelmeye başladı ne yapacağımı şaşırdım,geçmez bu 9 ay ((
kızlarr dünden beri çok kötüyüm gece uyuyamadım bildiğiniz sabahladımgeceden panik atak geldi hala uğaşıyorum ilacı keseli 5 gün oldu anormallikler gelmeye başladı ne yapacağımı şaşırdım,geçmez bu 9 ay ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?